Přejít na výpis diskuzí
Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure - recenze
27.6.2014 | Daniel Kremser
91 příspěvků
-
RECENZE: Na hraně zítřka je konečně sci-fi, která má mozek. A Toma Cruise
Fanoušci jásají, i kritik listu Variety chválí. Snímek Na hraně zítřka, který míří do našich kin, dává žánru sci-fi stvrzenku, že pouhá akce nestačí, ale slouží příběhu.
Hodnocení: 65 % *1* -
No nic. Já si to užil a potěšilo mě, že je to jak starej UaKM.
-
Zkus, ovšem já to vzdal po pár minutách. Moc HC asi... nevím ale nerozlouskl jsem na začátku jak se dostat do té skřínky s kodem ke dveřím od skladiště. *7*
-
to jsme na tom stejně, Spáčilová je takový anti barometr na filmy, většina filmů co strhala se mi velice líbila a naopak *1*
-
no jo dalši recenze co je uplne mimo. nekdo by mel vyhodit všechny tyhle pisalky a sehnat kvalitni lidi co dokazi napsat kvalitni recenzi
-
Reakce na Ucha :))
-
Ty, jako neznalec, si to vyzkoušet nesmíš. Tak to prostě je, Ucho, a smiř se stím.
-
Rozhodně to zkus... taky to byl muj první Tex Murpy a bavil jsem se královsky. Tahle recenze je stejnej případ co ta Poláčkova na Murdered: Soul Suspect. Pro mě fajn sedmičkové hry ;-)
-
Přiznávám se, že jsem chvíli přemýšlel, jestli to sem napsat, ale nakonec to přeci jenom udělám jako zajímavý psychologický průzkum. První, co jsem měl možnost vidět, tak byl titulek recenze a autor. Po rozkliknutí, než se stránka načetla a měl jsem možnost vidět nějaké hodnocení a pustit se do textu, tak mi hlavou bleskla reminiscence na Mirku Spáčilovou v kulturní oblasti - mám na filmy většinou úplně opačný názor, než autorka. A tady to vypadá asi obdobně. Přestože jsem neměl možnost hru hrát, celkem se na ni těším. A to právě přesně pro to, nač dokázal Chris získat peníze na Kickstarteru - návrat k tradici. Další pokračování série je vyrobeno právě hlavně pro fanoušky série, kteří chtějí dostat novou hru v duchu série s Texem Murphym. Což, jak se zdá, dostali.
-
meta hodnocení 7 z recenzí a 8 od fanoušků je lehce podezřelé
-
"Fanoušci série mohou zkusit, ostatní určitě ne."
To je snad poprvé, co čtu něco takového od recenzenta. Přijde mi to trochu drzé... Já jako neznalec série to tedy nemohu vyzkoušet?