Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    RECENZE: Na hraně zítřka je konečně sci-fi, která má mozek. A Toma Cruise
    Fanoušci jásají, i kritik listu Variety chválí. Snímek Na hraně zítřka, který míří do našich kin, dává žánru sci-fi stvrzenku, že pouhá akce nestačí, ale slouží příběhu.

Hodnocení: 65 % *1*
  • Odulin
    No nic. Já si to užil a potěšilo mě, že je to jak starej UaKM.
  • Jack1947
    Zkus, ovšem já to vzdal po pár minutách. Moc HC asi... nevím ale nerozlouskl jsem na začátku jak se dostat do té skřínky s kodem ke dveřím od skladiště. *7*
  • to jsme na tom stejně, Spáčilová je takový anti barometr na filmy, většina filmů co strhala se mi velice líbila a naopak *1*
  • no jo dalši recenze co je uplne mimo. nekdo by mel vyhodit všechny tyhle pisalky a sehnat kvalitni lidi co dokazi napsat kvalitni recenzi
  • Reakce na Ucha :))
  • Ty, jako neznalec, si to vyzkoušet nesmíš. Tak to prostě je, Ucho, a smiř se stím.
  • Rozhodně to zkus... taky to byl muj první Tex Murpy a bavil jsem se královsky. Tahle recenze je stejnej případ co ta Poláčkova na Murdered: Soul Suspect. Pro mě fajn sedmičkové hry ;-)
  • PLuto.petr
    Přiznávám se, že jsem chvíli přemýšlel, jestli to sem napsat, ale nakonec to přeci jenom udělám jako zajímavý psychologický průzkum. První, co jsem měl možnost vidět, tak byl titulek recenze a autor. Po rozkliknutí, než se stránka načetla a měl jsem možnost vidět nějaké hodnocení a pustit se do textu, tak mi hlavou bleskla reminiscence na Mirku Spáčilovou v kulturní oblasti - mám na filmy většinou úplně opačný názor, než autorka. A tady to vypadá asi obdobně. Přestože jsem neměl možnost hru hrát, celkem se na ni těším. A to právě přesně pro to, nač dokázal Chris získat peníze na Kickstarteru - návrat k tradici. Další pokračování série je vyrobeno právě hlavně pro fanoušky série, kteří chtějí dostat novou hru v duchu série s Texem Murphym. Což, jak se zdá, dostali.
  • meta hodnocení 7 z recenzí a 8 od fanoušků je lehce podezřelé
  • ucho
    "Fanoušci série mohou zkusit, ostatní určitě ne."

To je snad poprvé, co čtu něco takového od recenzenta. Přijde mi to trochu drzé... Já jako neznalec série to tedy nemohu vyzkoušet?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit