Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rika se ze hrac nekempi ale číhá
  • za priklad modernej pechotnej taktiky by som nedal hordu alllllaaaaah akbar *1*
  • arma taky neni nic moc ale nebudu argumentovat najdete si to na YouTube kde to recenzuji ti dva češti fandove
  • Trebas sem chtel zjistit neco drive odpoved zasilaji az do 2 tydnu a ja si to vcera koupil nechci to hrat az za dva tady jen jsem chtel vedet jestli to taky nekdo nezazil trebas???
  • Jack1947
    Na realitu mas Armu a na uplnou realitu Americas army... a ten vycvikovy simulator jakykoli. Trolling tedy nic moc. *3*
  • Radioaktivni_surikata
    EA support třebas?
  • prosim o radu opravdu nevite co stim mam zakazany vstup na battlelog a nic jsem neudelal neni to tim ze byly porad nejake updaty a udrzby battlelogu betu jsem normalne hral a tedkom se tam nedostanu
  • Erien
    Koho by asi tak bavilo hrát realnou válku ty joudo. Proto je to hra, která je o zábavě a ne realitě.
  • Jasny, nic takovyho neexistuje ale ve hre je alogritmus ... ktery jsem nazval netcode. A hra by se urcite jeste vic sekala. Skoda ze jsem po netu hral desitky fps a v pohode fungovaly, jediny BF3 a 4 ma featuru chcipani za rohem.
    Ty jsi koukam velky odbornik. *15*
  • Radioaktivni_surikata
    Ale jde zeefektivnit zpracovávání dat na serveru, určitě jdou nastavit priority v klientovy, kterej se o odesílání a přijímání dat ze hry na server a opačně stará atd. Stejně tak jde řezat do věcí, fyziky a efektů, který jsou synchronizovaný na serveru. Spousta věcí se dá nahradit algoritmy, aby se vše nemuselo přepočítávat (třeba ty synchronizovaný vlny). Co DICE udělali před vydáním, po vydání a co třeba ještě udělají nemám páru. Faktem je, že bez jakýhokoliv upgradu mýho HW šlape všechno mnohem, čímž myslím fakt znatelně, líp, než před měsícem. Což podle tebe je nemožný, pokud EA nekoupila nový servery nebo nevybudovala nějakou super rychlou infrastrukturu.
  • jasne takhle vypadá válka *11* v realu by v tech domech byli zakempeni snajpri a nikdo by se na ulici neodvažil. si zjistete jak probihali boje v damasku. tolik k taktice a vedeni valky. hlavne že vedle je clanek o gamedizajnu.
  • ja jsem si to koupil vcera a aktivoval klic a jak spustim nacte stranka battlelogu a pise mi to ze tam mam zakazany vstup nechapo co jsem jako udelal
  • Spades
    Neexistuje nic takoveho jako netcode... kdyby ano nebylo by co opravovat proboha, protoze by pokazde pouzili uplne stejny kod jako vsichni ostatni...

To cemu vy banda ingorantnich vseznalku rika netcode, je souhrn vaseho HW a pripojeni, jejich HW a pripojeni a vsech HW a pripojeni MEZI vasim PC/konzolemi a jejich servery. To se proste opravit neda...

Jedine co muzou opravit je algoritmus pro predpokladani reakce primo ve hre. To by se ta hra ale jeste vice sekala. Pokud nevis o co se jedna, najdi si nekde clanek, ktery vysvetluje jak se v modernich FPS zpracovava multiplayer a prestan tu drbat srance.
  • Jack1947
    Kemperi byli ,jsou a vzdy budou, to na faktu nic nemeni... kdyz jich ubyde tak at.
  • Radioaktivni_surikata
    Kdo by hrál HC, když tam akorát všichni kempěj, nedej bože, aby server neměl nastavenej limit na snipery. BF se hraje skvěle jako svižná arkáda, simulaci z toho neuděláš ani HC módem. Killcam je super a dá se s ní užít spousta legrace. Komu škodí jsou kempeři, ale to beru jako pozitivum.
  • Jack1947
    Presne k cemu neco takoveho (na pc) kdyz neni zakladni hra sakra v cajku kde to jsme ? Nekde v SSSR... i ty meli funkcni veci a ne smejdy stojici za kulove.
  • Whoossain
    Nejsi, já ani nevim, jakej je rozdíl mezi battlescreenem a aplikací pro comandera. A je mi to úplně šumák, protože v první řadě mě zajímá, kdy konečně upraví hru a tohle nikdy používat nebudu...
  • Jo jde, jakmile se připojíš na server, tak na battlelogu dole v modrém baru (kde máš informace o připojení), tak máš různé ikony a jedna z nich je battlescreen, klikneš a je to ;).
  • Jack1947
    Neni je to o honeni bodu , i treba na zachode. *3* *15*
  • battlelog... *facepalm*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit