Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • " Vyplati se to hrat uz jen kvuli specialnim achivementum, stuzkam a medailim " ... tudíš je to vlastně úplně k ničemu :D
  • Jack1947
    Jasne, aplikace na chytry mobil znici cely herni prumysl... bry no co se dozvim priste Ze na nasi planetu prileti, asteroid a celou ji znici ? *15* ( Tedy kdybych to fakt mohl nekde zjistit).
  • Dem stats :DD
  • A uz fixli netcode? A padani app? Oh wait!
  • na jednom monitoru hraju na druhem mam battle log.. co je za problem?
  • to jde ? paráda to sem netušil :)
  • "Během Killcam si můžete nastavit výzbroj" co to je ten killcam? :-) Vy nehrajete v hardcore módu???? :-D
  • Ano, s tím souhlasím, ale na druhou stranu, zase tak často si výbavu nenastavuji a když jsem tak přemýšlel, tak často bych stejně použil tu aplikaci, je mi sympatické, že ve hře nemusím lézt do menu, takže jsem v podstatě "stále" připraven na akci.
    Ale určitě ta možnost kdykoliv ve hře by tady být měla, ale třeba se toho i dočkáme, když už máme možnost lézt do battlelogu během hry.
  • Však já neříkám, že to nepomůže, ale nebylo by lepší, aby všechny tyhle funkce byly přístupné kdykoli už ze hry, jak je to standartem už asi 20 let?
    Proto mi přijde vychvalovat tyhle funkce podivné.
  • Squad to vytváří nový. Často to bývá taky o nastavení serveru, ale co se týče auto-balance, tak nás to nikdy nerozdělí, maximálně nás to přehodí všechny.
    Pokud je to možné, tak hra se snaží vás hodit do jednoho týmu a to jsme hráli taky třeba ve 4/5.
    Jedině, když byl problém, tak kvůli tomu, že jsme se napojili na posl. sloty na serveru.
    Což sám server s tím už nemohl nic dělat, jedině, že by to někoho přehodilo, což by bylo na nic, ta představa, že hraješ a pak tě to přehodí jenom kvůli nějakým lidem, aby mohli být spolu v týmu... nic moc :)
  • Při loadingu mi to také chybí, ale na jednu stranu vždycky můžeš alt-tab do battlelogu a nastavit si to tam. Nebo to můžeš mít na druhém monitoru i včetně battlescreenu.
    Ale když se mi nechce používat druhý monitor, tak se mi celkem aplikace na mobil líbí.
    Výstroje jsou aktualizovaný real-time, takže když si během hry vzpomenu, že si chci něco změnit a mám chvilku, tak nemusím lézt do menu.
    A někdy se i vybírání serveru taky hodí aniž bych musel opouštět hru nebo alt-tabovat.
  • A když je squad plný nebo strana plná? V BF3 se nám často stávalo, že jsme se k sobě prostě nedostali. Po loadingu každý na jiné straně a přechod nebyl povolen. Jediná šance byla zkusit vypnout a rejoin. Pokud jsme byli 4, tak v podstatě nemožné.
  • Když se na server napojí někdo z friends (a máš zapnuto v nastavení), tak vás to automaticky hodí do jednoho squadu.
  • Jinak jde se už připojit na server jako družstvo? A funguje už nějaké balancování teamů typu votescramble?

Kvůli těmhle věcem mě BF3 extrémně zklamal a BF4 jsem posléze nekoupil.
  • jenze tendle casual gaming je jako rakovina,prorusta celej herni prumysl a jednou ho zabije,stejne jako v roce 85...
  • Mně spíš přijde, že polovina chvály na Battlescreen vycházi z pomrveného designu hlavní hry. To, že nemůžu měnit vybavení, nebo měnit družstva při loadingu serveru nebo kill-camu je přece obrovská chyba. A tahle "ochcávka" přes app by neměla být brána jako pozitivum.

Jinak ale commander mode a velká mapka vedle monitoru rozhodně velké a funkční přínosy jsou.
  • Zbytecny to urcite neni. Commandera na iPadu parim porad, kdyz jsem treba ve skole a zrovna obedvam, nebo sedim na wc. Je to fakt pecka, i kdyz jedna hra trva docela dlouho - kolem 30 min. Vyplati se to hrat uz jen kvuli specialnim achivementum, stuzkam a medailim a relativne dobremu skore.
  • Co se týče BF4, tak pokud máš druhý monitor, tak ho můžeš v klidu využívat jako BattleScreen.
    Takže v tomto případě je tvůj příspěvek scestný.
  • jsem jedinej,komu tyhle super cool aplikace prijdou uplne k nicemu?
  • Ale na skutečně PC komunitu a hráče co mají dva monitory serou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit