Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Největší problém je klávesnice a z toho zmíněná frustrace a težší autoškola. Na klávesnici je to horší, u lepších aut který maj brutální výkon je největší problém dávkování plynu, klávesnice je prostě jen zapnuto nebo ne, to znamená plný plyn nebo ne, a to v zatáčkách nebo při rozjezdu prostě nejde ovládat aniž by si dostal smyk. A i rozjezd je někdy dost problematickej ...
  • Risknul jsem to a hru si i přes rozporuplné komentáře koupil na steamu. Ovládání aut je v pohodě, jen je trochu citlivejší, takže hraní na klávesnici neni uplně OK - neměl jsem dobrý pocit z jízdy, ale zkoušel jsem to jen chvilku. Mám gamepad (s dvojicí analogových sticků) i volant, takže jsem klávesnici po zvědavostním oťukňutí opustil:-) Na instalování volantu jsem byl líný, přece jen je to arkáda, takže zapojuju gamepad :-) Trochu jsem si upravil citlivost v options a teď mi přijde ovládání +/- jako v TDU1. Jezdim na střední obtížnost (Sport). Nejvíc prostoru na zvládnutí auta je při průjezdu zatáčkou - správně ji prolétnout/driftnout, nebrzdit málo ani moc, brzo ani pozdě, v tom je to umění:-D
    Celkově mám ze hry dobrý pocit a baví mě, ale zároveň je tu pořád velký prostor pro vylepšení ... pro TDU3;-))
    Co trochu víc kazí dojem ze hry jsou občas nedostupné servery - třeba včera jsem se dostal do hry až po půlnoci (čekání jsem strávil u knížky:-) ). Mají nějaké "Issues", které snad brzo opraví, ale i přes to mám ze hry dobrý pocit. Neni nad to projíždět se po klikatých uličkách slunného ostrova a narazit třeba na šílence v SUV, který vás chce srazit ze silnice!:-D Najednou se klidná driftovací projížďka mění v honičku z filmu alá Bullet :-)
  • proboha co to je ten frikulin? v jednom textu se to slovo objevuje az nejak moc, ne? v radiu, v autech a ja nevim kde vsude...
    • Hanzales
      slovo "frikulín" je totiž asi samo o sobě free cool a in :) A jak koukám, tak taky pěkně chytlavé. Redakce to použila ve Fight Klubu, v recenzi a teď toho budou ještě i plné diskuze :D
  • Hoj, Nevíte někdo jestli bude v blízké době nějakej novej PATCH ? Čekal jsem od teto hry víc .. Hlavně lepší ovládání na volantu ale vypadá to že to je snad ješte horší ...
  • Dobrý den mám problém se hrou TDU 2 když si chci změnit nastavení dám třeba: W Plyn a S dám jako zpátečku.Pak když to skouším takže vždy je:S plyn a W zpátečka a když to přehodím,je to ještě horší S je třeba doleva W je zpátečka.ATD...
  • cuss mam volant logitech momo a kdyz to vse nastavím tak vjedu do hry a a mam plny otacky i kdyz nedrzim plyn,pak mi zacalo blbnout a rizeni zatocil jsem do leva a vehre se zatocilo do prava.Prosím nekdo o Radu Dekuji
  • Takže přesně to, čeho jsem se bál. Od bety prakticky nic nezměnili, tedy podle recenze. Mají bezvadnej recept na báječnou hru, mají dostatek financí, času, celkem slušně vybudovaný jméno a na trhu není žádnej substitut. A přesto to pos...kakaj. Tomu se říká kumšt panečku *4* Na frikulíny mám alergii. Už z videa, co vypustili němci, se mi chtělo zvracet. Díky Edene, v koutku duše jsem marně doufal, že tenhle super koncept dokáže někdo hezky zpracovat. Nejhorší byl jízdní model, to je vždy alfa a omega. Z recenze vyplývá, že se asi nic moc nezměnilo. Kruci *10*
  • Mám dotaz koupil jsem si auto a druhe jsem vyhral v souboji, a ted kdyz si chci poridit nove zbyva mi pouze koupit dum s vetsi garazi nebo prodat auto, potiz je v tom ze mohu prodat v autosalonu pouze mnou koupene auto. Nevíte nekdo ja bych se zbavil vyhraneho auta??? Predem dekuji
    • Pan_Klobouk
      Vyhrane auto vazne prodat nejde. Zatim ;) snad to vyresi patch. Jedina moznost je nechat ho valet u dealera a nebrat domu. Jenze i tam blokuje slot pro dalsi ojetinu. Nejlepsi tak mozna je vubec se do duel zavodu nehlasit a zadna auta nevyhravat.
      • Aha tak toho jsem se bal :( přesto dekuji za odpovedi
    • Toho auta se patrně nezbavíš... Já koupil auto, které mi zabralo místo v garáži a vyhrané auto se mi objevilo u dealera ojetých aut..., Zkus navštívit toho dealera.
  • Ja nevim. Produkce asi vsadila na cilovou skupinu malejch deti co jeste skutecny auto neridili a metrousu a homosexualu kery budou travit cas po dejchancich a mejdanech. Auto pouziji jenom na to aby si vydelali na plastickou chirurgii a koupi novych hadriku.
    Takovej klasickej paradox. Dobrej napad se zvrhne nekam uplne jinam a hra nakonec vubec neni urcena pro lidi co maj radi volanty ale pro lidi co si libuji v hromadeni barevnych cetek. Simici na kolech. *11*
  • chtěl bych se zeptat ,, na problém v nastavení volanu ? v jiných hrách mi volant jde bez problémů ale v test drive mi blbne,, dám detect device a mám tam jenom klávesnici ale když chci nastavit akceleraci nebo brzdu tak mi to nejde protože brzda a plyn je pod stejným nazvem :) *7*
    • mám úplně stejný problém :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit