Přejít na výpis diskuzí
Test Drive Unlimited 2 - jak se hraje a co hře chybí
8.2.2011 | Václav Rybář
182 příspěvků
-
Zdravím,chtěl bych se zeptat jestli někdo měl problém s volantem G25 a to typu ,že když dám automaticky synchronizovat volant tak se dostanu do hry a jede plyn a brzda naplno ,ikdyž nic nemačkám a nejde to spravit.Když dám na acceleration plyn tak nejde nastavit brza.Tvrdí to ,že jsem to samé nastavil na plyn a přitom plyn a brzda jsou dva rozdílné pedály :( Nevíte někdo jak tohle vyřešit ? :(
-
-
já mám volant firmy Genius - defaultně je nastaven, že plyn a brzda jsou 2 osy, ale TDU 2 mi stějně háže brzdu a plyn jako 1 pedál...díval sem se trochu po netu a ten stejněj problém co tu píšeme my všichni má 80 - 95% uživatelů TDU 2 a to s volanty různých firem....řekl bych - interní chyby hry. Stáhl sem Update 2 pro TDU a stejně to nic nevyřešilo
-
Máš v profileru zaškrtnuto kombinované pedály.
-
-
Moc to nechapu :) , mohl byste to vysvětlit krok po kroku, předem moc diky...
-
-
Otevři Logitech Profiler pak nahoře dej Options a tam dej Global Device Settings a tam najdi Report Combined Pedals a to máš asi zaškrtnuté tak to odškrtni a mělo by to jít :)
-
-
ale já nemám volant od firmy logitech ,, *9*
-
-
Pak ho zkus pod Win nakonfigurovat a nakalibrovat tak, aby mel kombinovane pedaly/delene osy.
-
-
-
-
Děkuji moc moc za radu :) Pomohlo to !!
-
-
-
Uvidíme jaký udělali od jedničky pokrok...Už se nemůžu dočkat online parády....
-
Mě se to líbí a těším se,už to mám předobjednané,vypadá to super a jistě to bude sranda..
-
Naopak, je to přesně naopak...Včera jsem hru poprvé nainstaloval (zdroj netřeba upřesňovat), TDU jsem měl opravdu rád a tak jsem se na nástupce těšil...Ale...Odjel jsem jen autoškolu a chvíli jsem se jen tak potuloval...Po všemožném nastavování a pokoušení se o nějaký lepší pocit z jízdy (nastavení na hardcore, hýbání se všemožnými posuvníky v nastavení volantu - mám Logitech G25 a tak jsem si říkal, že by se to mohlo dát nějak hezky vytůnit - bohužel), jsem to nakonec vzdal, hra toho nabízí opravdu hodně, co se týká té omáčky, překvapila mě možnost stahování střechy, blinkry, okna, to už je "klasika"...Ale největší kámen úrazu je pro mě již zmiňovaný jízdní model, který je doslova tragický, což vidím u závodní hry jako problém...Auta se chovají prostě a jednoduše divně...Jediné, kdy vám to nepřijde, je při jízdě po rovince...Jakmile zatočíte, nedej bože se zadokolkou, je to opravdu utrpení...Kamera se tak nějak divně naklání a auto se chová, jako by vážilo 10 Kg...Je uplně jedno, jaké auto řídíte, u všech je to strašné...Pocit z jízdy tomu zkrátka chybí...Pokud jste měli rádi jedničku, nechte si ji v PC, protože po nainstalování a vyzkoušení dvojky se k ní ještě rádi vrátíte...Je pravda, že co člověk, to názor, ale já jakožto dost velký fanda jedničky se s tímhle dost těžko smiřuji...=0) Jestliže se s tím jízdním modelem pokusí někdo něco udělat, mohla by to být jednou zábava, ale takhle je to opravdu tragedie...
-
-
Absolútne súhlasím, pocit z jazdy bol v jedničke neuveriteľne dobrý, v dvojke je to presne naopak...
-
-
Hra je super mám naní už 200 hodin a furt ji hraju a to mám i NFS nebo GT5.Jsem sní velice spokojen a čekám na to DLC 2 to bude bomba *5* super grafika, asi doporučuju spíše online hrat máme tam club pro česky a slovensky hráče CZ-SK club.
-
kdyby udelali rizeni tak plynule jako vlneni koz tych frikulinek tak by to bylo mnohem lip. nevim ale auta se tvari jako by ani nemali tlumice a byli priklincovane..... myslim, ze zatim najlepsi realisticky jizdni model v arkadovy hre byl u GTA4, skoda ze takova fyzika neni i v jinych hrach *9*
-
motorky budou v dlc, prej je tam nedali protoze nemeli hotovou dynamiku motorek, to jsou akorat kecy, toje akorat jak si nahrabat penize . http://testdriveunlimited.cz/2010/05/13/motorky-v-dlc-pro-tdu-2-nove-screeny/
-
Ahojte chalani. Aj vy mate vzdy po spusteni hry herny cas 14:10? Aj ked hru vypnete pocas noci alebo dazda? Vzdy ked hru znova spustim zacinam cez den o tom istom case za pekneho pocasia...
-
Ahoj, chci se zeptat...otevřel se mi ibiza cup area 1. Když dám start najedu do pavouka, kterej Vám ukazuje jaký závody musíte odjet. Jenže když chci některejch z těch závodů spustit...píše mi to nedostupný a závod nespustím:-(všechny vozy potřebné k závodům mám koupené a v jednotlivých championship jsem byl první, tak nechápu, proč mě to nepustí dál...díky za odpověď
-
-
Musíš si udělat řidičák!!!! *3*
-
-
Vcera jsem hrál dvě hodiny a sice by to chtelo vyladit citlivost volantu, ale jízdní model mi přijde lepší a vyváženější oproti jedničce, kterou jsem měl jinak dost rád a hrál i MP. Auta už neskáčou jak bez tlumičů a předělali model silnic, takže už neletíte do příkopu, když nezvládnete zatáčku. Ručka i kontra funguje a drifty s offroadama jsou jedna radost. Ano není to simulace, ale poloarkáda a já takové rád.
Uvidíme jak vylepší MP, tentokrát s koupí spěchat nebudu, dokud nebude info jak to běhá v MP, jednička v tomhle byla slabá.
Jediné s čím v článku souhlasím je ta část o simsech :-D