Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jeto dobrá hra akorát to mám zpomalený mám notebok windows xp 7 E525 může mi někdo poradit jak to zrychlit? *9*
  • napište mi na facebook Matula matu sixta díky vám všem kdyby mi někdo moch poradit bil bych mu vděčný
  • pls proč měto furt padá hraju tak 5min a pád ale pořád-help-dík
    • Mi to taky padá
  • Ahoj, mám volant od trust i se spojkou, ale jen sekvenční řazení (vse mám nastavené zvlášť) , ale když ve hře dám ovládání se spojkou a manual, tak mi nejde řadit. Jde mi to jen pokud mám nastavené sekvenční řazení. Měl by pls někdo radu? dik
    • No já mám to sammé možnosti... sekvenční a spojku. Volant mám od Trustmasteru takovy rally skin s s extra feedbackem, zkoušel jsem to s tím řasením a zjistil jsem toto: Sekvence spolupracuje se spojkou sama... mám čtyřkolku... ta má řadičku v podobě dvojzvratné páky...
      motorky to mají podobné... Důležité je že správně a "něžně" se s ní má řadít pomalu tím myslím našlápnutím a teprve došlápnout... našlápnutím aktivuješ spojku a nasledně řadíš což při dupnutí nestihe zareagovat spojka a po kratší době (stačil mi na to kdysi půlrok) byla v pr**li. TAKŽE sekvenční a spoju (pedál) nedáš dohromady. řadít spojkou má tedy jednu možnost a tu že řekněme jednička je num 1 dvojka num 2... a budeš řadit šlápnutím na spojku a zmáčknutím 1...
  • ahoj mam dotaz jak se vkládají auta do TDU 2 nevím si rady a nikde to nemuzu najit prosim piste na email thetourse@seznam.cz moc diky za odpovedi.
  • Dobra Grafika a dobré detaily aut
    Ale fakt se to blbě ovládá to řídění.
  • sice jde hlavne o auta ale projizdet "mrtvym mestem" bez lidi a s trochou nudny AI? TDU 1 jsem hral a projel celej ostrov a porad stejna silnice, priroda, mesta, vsechno. K cemu mit volnost pohybu kdyz je tech tisic kilaku vsude na jedno brdo? Je tohle lepsi?
    • Na jednom ostrově to asi bude všude vypadat podobně... A co detaily jako vlnící se tráva do větru, za vypnutýho motoru když si stáhneš okýnka (v případě TDU2 střechu) slyšís zvuky přírody :D, poletující lístky spadené ze stromů, letadla a ptáci na obloze, lodě na moři... Zvuk příboje :D Navíc tady bude i DEN/NOC, déšt, offroad cesty, nutnsot tankování paliva.Nevím čím bych to ještě vylepšil.... Nebo spíš pokazil.
      Nevšiml jsem si v jiné závodní arkádě že by se procházeli pánové s pejskama po ulicích.. ? :)
      Čím bys chtěl vylepšovat havajský pláže, hory? Co se týče města toho mám z dlouholetých seríí NFS plnou... Jde především o to co koho baví. Další věc co oceňuju je delší vývoj než jeden rok, vypuštění bety a vnímání ohlasů hráčů atd. Nečekám nic dokonalýho, vylepšené TDU 1 mě nasytí doplna *4*
      • jj, dik za odpoved. Mas pravdu, TDU ma samozrejme svoje kouzlo a ty limity jsou jak pises. Mou vysnenou hrou by bylo spojit gta (mafii), tdu, rpg prvky, realismus atd. A po vsech strankach by to muselo byt dokonaly a dotazeny. To by bylo unlimited. Toho se ale nikdy nedockam...
        • Ale nakonec, se to jezdí docela dobře, mám naježděné asi 4 hodiny, trochu jsem si hrál s těma pádlama. Důležité je mít režim na sport! Tam se to dá docela dobře řídit! Při stejných páčkách ale nastaavení na hardcore je to skoro neovladatelné! Nakonec jsem si zvykl a začal jsem si všímati jiných aaspoektů hry. V současné době by ode mě hra dostala 69%
          • sakra těch chyb... aaspoektu :D
      • Já bych to taky ocenil. Ano novinek je, ty tu máš vypsané, ale ten jízdní model. Mě nevadí arkáda. Rád si zajezdím NFS underground, stejně jako rfactor,. I TDU 1 si občas rád zajedu, ptz ten jízní model byl ještě jakž takž! Ale jízdní model se od BETY nezměnil a jestli, tak k horšímu. Vždyť tohle ani nerozpozná můj volant (logitech driving force ex, slyšel jsem že nepozná ani logitech MOMO), BETA ho poznala. Tak fakt nevím co od BETY zlepšili. Tohle by zvládl kdokoliv za půl roku tam dát den a noc offroady a počasí.
        • Mám stejnej volant, ale teď pro Xbox, doufám že stím problém nebude... ://///
    • Preto je hra stavana na multiplayer!Je to predsa v nazvu MMO Racing....Tak co ta trapi nejaka stupidna AI ktora je mimochodom skoro vsade tupa len maju cheaty k dispozicii.Mna ani v TDU nezujimalo AI a toboz ma nebude ani v TDU 2.Pride my box tento tyzden ale uz som vyskusal betu a taktiez tie cierne verzie na nete (ano nemozem sa dockat ale k pravde patri ze som jeden z tych co dali preorder :D).Takze uidim ako v online mode dopadne hra...Zatial zo singla nemam zlsa mi hra, a nemam problem ani s arcadovym jazdnim modelom aj ked hram na hardcore mode ,manual shift a volantom.Je to zabava.Hra je urcena pre masy a tak vyzera aj fyzika, arkadovo ale zas ruku na srdce Hot Pursuit bol total arcade, TDU2 zas taky nie je. Napr. s Brerou dost zapasim a s Lanciu Delta vsetko v pohode...

Je to o priateloch, kluboch a zapasmi medzi hracmi nie o SP, to je len pridana hodnota...
      • Tak.

Kkt: budeš mít xbox, Ps nebo PC verzi?
        • Jsem si te pridal....na xfiru :D
          A jo PC :D
  • GTA4 má podle recenzenta "slabší grafiku"? Já si v GTA4 naopak užíval naprosté audiovizuální orgie s nejcitlivěji stylizovaným pojetím za hodně dlouhou dobu a nic na tom nemění fakt, že Crysis měl více polygonů, např...

Ale proti gustu...

Nicméně, tohle není k TDU2, takže :X
    • Taky jsem tu zminku s GTA nepochopil :))
  • Ahoj, Moc prosím někoho jestly by mi nezaslal nebo neřekl nastavení VOlantu G25 ve hře a v Profileru ... Mam takový problem ( Všechno kromě spojky funguje )

Problem je že spojka reaguje jak tlačítko na klavesnici prostě až uplně zmačknu pedal až na zem tak teprve jde ... Nejde se prostě plynule rozjet ..
  • Tak tato hra je pro mne velikým zklamáním. Po nádherých trailerech a celkem zajímavých prvních záběrech z hraní jsem myslel, že vývojáři dotáhnou koncept tdu mnohem dál. Jenže oni nám místo toho naservírovaly hru, která je dle mého názoru horší než první díl. Jízdní model je vysloveně nepříjemný, chovaní aut je nepředvídatelné, nepřirozené a i na arkádu kterou tdu je a vždy bude absolutně nerealné. Je jedno jaké máte nastavení sport, hardcore nebo s asistencí se i na kvalitním volantu hra nedá ovládat. Osobně si myslým, že arkádové závody by se měly ovládat snadno proto je to arkáda, ale tady se někdo snazil na jednoduchý jízdní model namontovat prvky realismu a líbivé smyky a stal se nám ztoho mix který není ani arkáda ale ani se neblíží na stranu simulace a už vůbec to není zábava. Po grafické stránce hra taky zklamala. Autoři to přehnaly s efekty a všemy pozlátky až hra působí přeplácaně, modely aut a ostrov jsou celkem hezké , ale ty postavy jsou příšerné a celkově hra působí zastaralým dojmem.Moc dobře vím, že se dnes nedělají hry pro hráče, ale aby vydělaly prachy a tak můžem být jen rádi, že to nesprasily ještě víc, ale těm komu se hra líbí to vadit nebude a hru si koupí. Jsem rád že jsem si hru nejprve stáhl a po několika hodinovém trápení s díky smazal a nevyhodil zbytečně peníze. Nevím jak se hra hraje na konzolích ale na pc je to děs. Toť můj názor a můžete mínusovat jak chcete mě je to úplně u ......
    • Hanzales
      Viděl bych to asi stejně. Jednička na ten hardcore mod byla s volantem aspoň zábava. Také to chtělo z počátku trochu zvyku a poladit volant. Ve dvojce jsem si ale s tím nastavením hrál asi 20 minut, než jsem zjistil, že to stejně nikam moc nevede. Simulátor jsem od toho rozhodně nečekal, ale závodní hra, obvzláště arkáda má hlavně bavit samotnou jízdou a ne člověka trápit. Takto mně za celou herně závodní historii odradil snad jen NFS Carbon. DeadSpace2 jsem si na PC třeba koupil rovnou (demo nebylo třeba) a výsledek spíše ještě překvapil. Tady jsem ale udělal výjimku, hlavně kvůli ovládání a hru nejdříve zkusil. Po hodině pokusech dát tomu šanci to šlo ale zase z disku i s image. Kdybych si to rovnou koupil, asi bych si teď rval vlasy, neboť to nemá šanci ani časem za malinký peníz. I ten soundtrack, co není zrecyklované odjinud, tak je strašné :) Možná, kdybych vytáhl gamepad... ale to i ten Hot Pursuit má mnohem zábavnější jízdní model (jako arkáda). Tady s tím člověk musí vyloženě bojovat :/
      • Ja tomu venoval cely odpoledne a dospel jsem k stejnymu zaveru. Hra je proste delana pro nekoho komu nejde o jezdeni. Obavam se ze hardcore nastaveni jenom v plne nahote ukazuje bidu fyzikalniho engine a zadnej patch to moc nevylepsi. Nepodari se jim dosahnout ani na jizdni model Mafie2 natoz na GTA IV. A o nejakem priblizeni k simulaci nema ani cenu uvazovat.
    • KIMCID
      proti gustu.....atyd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší