Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můžu se zeptat, jak to rozběhat přes volant? Mám volant s podporou Force Feedback, vše funkční, spustím hru, vypne mi to Force a při řízení mám obrovskou mrtvou zonu, kterou nemůžu vyladit, stejně jako nemůžu rozchodit Force. U všech jiných her mi to jede, jen u TDUček ne (i u TDU1). S tou mrtvou zónou to je nehratelný.. V menu mám „deadzone“ stažený na minimum, vybrace na maximum a ForceFeedback na High.. Díky za odpověď..
    • Já to rozjel v pohodě s G25. Rada ode mě je všemu dát unnasisted a pak navolit jedno po druhém, mě třeba dokud jsem toto neudělal tak auto stále couvalo. Co mě ale doslova sere tak je věc jako SPOJKA. Proboha jak mohli vynechat věc jako je START ENGINE, na co tam tedy ta spojka je když auto nemůže chcípnout? V TDU1 prostě špatné spouštění spojky=zdechnutí motoru, tady ne. A to jsem myslel že pokračování má být vždy lepší. VELKÉ ZKLAMÁNÍ. Pokud se pletu a někde jsem nastavení přehlédnul budu rád, když mi napovíte. Jinak tu hru někomu omlátím o hlavu. Jo a prosím na klávesnici takový hry nehrajte:)
    • Odpoved je nijak, se stejne flustrujicim zazitkem se take potykam + stovky dalsich, na foru TDU2 primo u Atari je spousta lidi s ruznymi volanty G27, G25, Porsche apod. a nikomu se nepodarilo volant bez problemu rozebehnout. Problem je ze vyvojari se zatrvrdili a rekli ze s volanty zadny problem nevidi a v pathi se tomu venovat nebudou, snad zmeni nazor. Atari ma s ovladanim svych zavodnich her problemy uz delsi dobu. Kazdopadne je to zatim vyhozenych 50 Euro. Uz nikdy vice.
      • krunoslav
        já rozběhl g27 úplně v klidu..ano trochu mrtvo uprostřed je, ale neni to až taková tragedie..ff mi jde úplně v pořádku..tu podporu právě už docela vyřešili, pokud teda člověk má originální updatovanou verzi:)
  • Na Steame to uz je dostupne, sice za 50eciek, ale co uz.
  • strašná kravina už sem to smazal *11* *12* *11* *12* *11* *12*
  • zdar chlapi, mám hru na pc bez netu, takze hraju jen offline. na zacatku sem vybral lanciu deltu, a vyhral ty 2 C4 pohary. pak sem si k lancii koupil jeste subaru impreza , koupil sem si jeste jeden barak, vyhral souboj a dostal to ruzovy auto, projel skoro celou ibizu, udelal par fotek ( ty za 5000, jak se jich ma udelat 20 po cele ibize) , ale nenaskoci mi zadny jiny zavod turnaj a tak, level mam 10, muzu uz i preletet na havai, ale proste nemam tam zadny otevreny zavod :( uz mi to docela vadi pac je to jinak paradni hra. Diky predem za rady ;)
    • Pan_Klobouk
      Co autoskoly? Mas udelanou tu pro SUV? Myslim, ze zavody mimo silnice jsou hned druhe v poradi, na levelu deset uz bys mel mit urcite pristup k terenakum i sportovnim autum... s mapou plnou zavodu.
  • Tak uz mam neco najezdeno a musim rict ze jde o hodne zabavnou vec.

SUV je nuda, nastesti vas hra vylozene nenuti je jezdit za kazdou cenu.
    Co mi dost vadi je ze njde skipnout spousta animaci s frikulinama :D, ze v zakladni verzi hry neni Lamborghini (doufam ze maji licenci a budoe neco ke stazeni..), omezena moznost custom nastaveni kontroleru (resp. zadna, je to prednastaveno) chvilemi si hra nerozumi s mym Logitech FX Xbox360 volantem.
    Ovladani je temer stejne jako u TDU 1 takze na volantu bez problemu, vraceni kamery v kokpitu myslim nejvic omezuje hrace na gamepadech kdy kdyz pustite stick a on se vrati do puvodni polohy tak stejne rychle cukne kamera.. Pri plynulem pohybu volantu je vse naprosto ok.
    Jinak doporucuju vsem SPORT rezim ovladani. Ten full automatic je plny asistu a auto se chova opravdu divne. Nebo pro ty hodne narocny hardcore, coz si ale myslim ze neni v TDU treba.. Jde preci jen stale o arkadu. Po spouste casu v TDU1 jsem po prepnuti na volant byl jako doma... Jsem slepej nebo nejde nastavit manualni spojka?
    Nicmene uz jen kvuli komunite hracu s gamepady by to meli vychytat. Trosku zavidim PC hracum kteri si muzou nastavit vyssi rozliseni a AA, coz konzole neumi a po graficke strance to neni perfektni, nicmene jako celek prozatim projeta Ibiza pusobi moc hezky.
    Skoda tech chybejicich licenci na urcity auta...
    • Manualni spojka ve hre je, defaultne na klavese C.
    • Pan_Klobouk
      Presne, ja jsem taky vcelku spokojenej. Necekal jsem zazraky (zvlast v dnesni dobe) a zatim si u TDU2 nemuzu moc stezovat. Rezim sport, ridim na X360 padu, pohled z narazniku (pohyb hlavy v kokpitu mi vadi) a frcim. Uvidime co dal, zatim jen vydelavam, nakupuju a delam licence. U par voleb mi to hlasilo, ze servery nejsou k dispozici. :) Na MP se ale chystam stejne az pozdeji, az budu mit s cim poradnym zavodit.
    • Jeste jsem zvedavy na multiplayerove challenge ktere nebyly vcera jeste dostupne.

Doufam, ze bude dostatek klasickych MP p2p trati nebo i okruhu :P
  • Dosť veľký vplyv na ovládanie z interiéru vozidla ma v TDU2 aj to, že sa kamera otáča v smere jazdy, to znamená, že keď zatočíte volantom doľava, kamera (oči jazdca) sa pomaly pootočia vľavo, vážny problém ale prichádza vtedy keď chcete auto vyrovnať, volant zatočíte do prirodzenej polohy a kamera sa prudko a v okamžiku vyrovná, čo má neskutočne zlý vplyv na pocit z riadenia a zatáčania.
    Kôli tejto vlastnosti je zatáčanie neskutočne neznesitelné, váš mozog totiž reaguje na prudkú zmenu kamery a zdá sa vám potom, že auto zatáča veľmi prudko, neplynulo a sekane...

To je to v 0:30 krásne vidieť...
    http://www.youtube.com/watch?v=eLnNnqbm3Mw

Je to možno len maličkosť, ale na ovládanie to má neskutočne negatívny vplyv. Som si istý, že keby tento neduh opravili, tak by bolo ovládanie z interiéru oveľa lepšie.
    • Jo tak to chápu,tohle je otravný ve všech hrých kde to je (to otáčení kamery) kamera by podle mě měla být pevná (přednastavené pohledy,z vozu,mimo vůz) a pak ještě volně ovladatelná ale nikdy vázaná na hlavu jezdce..
      • Máš pravdu, ale toto bolo aj v TDU1 a tam mi to vôbec nevadilo, predoče tam sa tá kamera otáčala dosť pomaly a plynulo, tam si to skoro ani nepocítil, tu to jednoducho sekne do stredu obrazovky.
        Znie to možno ako prkotina, ale ak mám pravdu povedať, toto je asi jedna z hlavných vecí čo mi vadia na TDU2 pretože sa to kôli tomu jednoducho ovláda hrozne, viem si predstaviť, že keby to tam nebolo tak je ovládanie oveľa lepšie.
  • Cau lidi.chci se zeptat.mam TDU 2 na PS 3. a ostrove Hawai.kdyz date Mapu a najede po pravy strane ostrova.tak jsou tam 2 vzdaleny ostruvky.na zacatku hry na nich nic neni ale v prubehu se tam objevi zavodni okruh.POTREBOVAL BYCH PORADIT JESTLI NEKDO VITE JAK SE TAM DOSTA.DIK. *8*
  • Hele prosím potřebuju poradit když si tam dám abych mohl hrat v on-line režimu tak mi to tam furt ukazuje že ten tdu.com atd. neexistuje poradite prosim predem dekuji
  • Hmmmm,tak nějak přemýšlím,co je na tehlé hře povedené,no inu moc toho opravdu není.Modely aut jsou sice pekně zpracované,jejich zvuky zní věrohodně,ale to je asi tak všechno.Co se mi nelíbí?Menu alá V tom se prase vyznej,příšerná ovladetelnost,zadokolky to je očistec ukočírovat,čtyřkolky jsou zase tupé a nedotáčivé a na předokolky po těchto zkušenostech nemám odvahu.Mrzelo mě,že zde není moje srdcovka Lamborghini,ale těd už jsem vlastně za to rád,protože to by bylo teprve něco příšernýho.A co mě vážně sejří nejvíc je to že,zrovna v nejméně vhodnou chvílí si na mě vzpomene kedejaký Šanthall a musí mi hned zavolat,abych šel tam a tam,viděl to a to,třeba otravuje jen proto,abych dojel ke kadeřníkovi,přes půl ostrova,jenom proto abych zjistil,že se ani nemůžu nechat ošmikat,protože na to nemám XP.Chjo dobrý nápad zkloubit zavodění a socialní rozvoj,ale takhle to vykastrovat.
  • Ještě jsem to osobně nezkusil, jelikož čekám na reklamované RAMky, ale na kamarádovo PC sme to spolu zkoušeli a vzheldem k tomu, že už v autoškole málem rozsekal klávesnici, to asi opravdu nebude tak jako v jedničce, kterou sme dohráli nesčetněkrát a i na klávesnici z kokpitu to bylo fajn. Už se nemůžu dočkat, až to vyzkouším na volantu na svém PC, pokud mě ho to teda identifikuje. Ale zatím z toho zrovna dobrej pocit taky nemám. Těšil sem se na to jak malej kluk a zatím to vypadá, že se jim to moc nepovedlo. Škoda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit