Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to sracka.
    Ovladani hruza.
    Grafika hnus na dnesni dobu.
    Predstavoval bych si hladsi beh na pc na zeleze 2600k 4,85 ghz, 4gb ram a hd6870

Vyhlizim shift2
  • Prosím odpovězte y ti co nemají tady na tý stránce účet tak mohou něco napsat prosím odpovězte
  • no opravdu se omlouvam ale jsem v techto věcech ametér *7* najel jsem do složky do které se mi nainstaloval volant .. poté jsem najel do složky win ,, uvnitř jsou tři soubory :)
    Effdrv.dll
    JoyCpl.dll
    wvl813.dll
    ..který znich mám přepsat
    Předem Dekuji
    *4* *4*
  • Čaute chtěl jsem se zeptat, čím se stahuje střecha pod jakým názvem to najdu předem dííík
    • Tušim že na numerickém padu zmáčkneš 4, ukáže se menu a jedna z voleb je stažení střechy.
  • Zdravím, dotaz jak se ve hře přepíná režim celé obrazovky? všude jsem to hledal a nemohl jsem to najít. díky za odpověď
  • Ahoj, pls poradte nekdo jak zmnenim ve hre kdyz kliknu na esc svoji narodnostni vlajecku?Jsem nemec ale bydlim v cesku a chci tam mit nemeckou vlajecku ve hre misto ceske
  • Zatím taky spíš negativní zkušenost. Jedničku jsem víceméně projel a na hrách jako NFS a především Gran Turismo jsem strávil stovky hodin, ale tady pomalu nemůžu vylézt z autoškoly a už se bohužel dostavuje frustrace. Šlo mi hlavně o to povozit se ve Veyronu a pár dalších nádherách, ale asi na to nebudu mít trpělivost, když pořád kysnu v autoškole.... :/
  • Ja se marně snažim udělat řidičák A3/2 už asi pul dne. Nejsem žadny expert a zavody hraju abych se bavil, ne nasiral. Ty časové limity jsou často uplně přestřelené, tahle hra prostě není dělaná pro casual hráče. Prostě dokonale přesnou jízdu 3-5 minut v kuse bez rezervy na jedinou chybku moc lidí zvládat nebude.
    • Autoškola není tak těžká jasně na první pokus to asi málo kdo dá, ale zas to není nějak tragické a nemusí se to opakovat tolikrát
      • S tím bych nesouhlasil první autoškoly na Ibize jsou v pohodě ale teď dělám další na hawaii a je to naprostý nesmysl přesně čas je nastaven strašně těsně a co je horší auto i při sebemenší odchylce jde okamžitě do smyku příklad za vše při startu když držíš jen plyn a uto by mělo vystartovat tak jde do pomalu do smyku stáčí se do jedné strany at prostě nesmysl hra jinak neni zas tak špatná ale tohle je strašnej opruz navíc tyto mechanizmy se přímo v závodech neobjevujou tak nevim proč je cpou do autoškoly *10*
    • ucho
      a teď co je lepší, mít trochu výzvu nebo udělat všechno hned napoprvé a pokaždé být bez problému první?
      • Problém je ten, že autoškola nejde a v závodech jsi první o 10 vteřin.
      • Těch topiců a postů všude možně že autoškola je přestřelená začíná být celkem dost, což je vzhledem k tomu že hra jeste nebyla ani oficialne vydana celkem fail. Navic hra nema žadne nastaveni obtižnosti, ja osobně rozdil mezi hardcore a full assistence nepozoruju. Pak co se dá nazvat trochou výzvy pro zběhlé simulátorové hráče se dá nazvat noční můrou pro casual hráče. Autoškola představuje problém v momentě, kdy nenabízí prostor pro chybu a ref. čas je určen dokonale ovládanou UI, která prostě nikdy nedostane smyk a přesně ovládá auto i v obrovské rychlosi. Hra = hrát si = bavit se. Někomu nevadí opakovat jeden závod půl dne, ale většině lidí ano, má to totiž do "trochu výzvy" hodně daleko. Samotné závody jsou v pohodě, vždy se navíc jedná o sérii a není třeba vždy zvítězit. Ale mluvím o autoškole, je občas extremně těžká a projít se musí bez jediné chyby.
        • Není pravda. Hra oficiálně vyšla. Sice se uvádělo, že má vyjít 8.2. v US a 11.2. tady, ale již včera jsem ji mohl stáhnout (originál). Dnes již hraju online (stahoval jsem přes noc, pro uk a eu).
        • ucho
          bohužel jsem zatím nehrál, tak nemohu hodnotit obtížnost zmiňované autoškoly...
  • Ja teda nevim ale me prijde ovladani v pohode. Paradoxne mi prijde hra az moc lehka. Ovladani mam preple na hardcore mod a hraju na klavesnici a presto davam kazdej zavod stylem start cil na prvnim miste. Kolega je na tom uplne stejne. Jen obcas v casovkach to zaskripe. Oproti bete tu posun urcite je. Je fajn ze kazdy auto ve hre se chova trosku jinak. Ale treba je to jen tim ze jsem si zvyknul...
  • zdravím mám problém s volantem hra ho vubec nedetekuje v nabídce mám pozde klávesnici.. Muj volant je Saitek R220 mám stažený aktuální ovladač vše ale proste to vubec nedetekuje.. Je to tím, že hra tento volant nepodporuje? Jestli ano je nejaká šance tento problém vyřešit ? (kromě koupě jiného volantu )
    Díky za odpoved
    • Hru myslím TDU 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit