Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osobne si myslim ze je onen jizdni model nejak buglej. Lepe receno ze na mod sport funguje daleko realisticteji nez na mod hardcore(nepodarilo se mi zjistit co vsechno nastaveni sport pozapina, ale treba jsem jen malo cetl). Neovladatelnost a nepredvidatelnost nekterych aut je zpusobena jednoduse tim, ze autor zataci v mnohem vyssich rychlostech(F1cku, aby zvladala pravouhle zatacky ve 150 bez ztraty gripu jsem zatim nenasel). Simulace nahonu je obstojna(ikdyz GTIcko co se jako predokolka zurive pretaci je celkem usmevne). Jizdni modely jsem porovnaval hlavne ve svem milovanem TVR Sagaris, ktere se v TDU1 dalo 'ridit myslenkami'. To se bohuzel o dvojce rict neda diky...nevim jak to vyjadrit...pocitu tezkopadnosti? Zrejme ano. Jo a to ze jdou prodavat auta jen za zcela specifickych okolnosti je taky docela svanda. Alespon ze uz jsou silnice krivky misto pospojovanych usecek :-) Dokonce i na Oahu...
  • KIMCID
    Hraju a celkem mne baví, jako předešlej díl.Kdo od toho čeká vic ať si nepořizuje.Kdo má rád auta a chce si u hry odpočinout tomu doporučuji.
    • Jo vystihls to. Hra je urcena pro ty kteri maji radi auticka ale ne pro ty co maji radi jejich rizeni.
      Kdyz vemu volant do ruky chci mit pocit ze ovladam vuz kery ma nejakou vahu a setrvacnost kera mi umozni to auto dostat do rizenyho smyku a tento ovladnout. Bohuzel auta TDU2 maji nastavenou vahu i teziste prapodivne a auta se chovaji nevyzpytatelne. Jizni model nedosahuje kvalit ani tak starych her jako CMR2 nebo Rally Masters a nebo dokonce prvniho Drivera.
      • KIMCID
        pokud to neni origoš simulator pro opravdové jezdce tak nehledej v HŘE realitu *3*
        • Driver ani Colin 2 nebyla žádná realita. *1* Ale prineslo to pocit uspokojeni z jizdy.
          TDU jednicka ten pocit prinasela jenom jako simulator autoskoly. Pri paprdovske jizde ala prohlidka krajiny to bylo celkem hezky a jezdeni me bavilo. Mel jsem tu hru na disku celkem dlouho a obcas jsem si pro relax zajezdil. Ovsem zavodeni bylo hrozny a na ten gumovitej pocit z jizdy jsem si nikdy nezvyk. Proste vznasedlo kazdym coulem.
          Dvojka mi neprinasi pocit uspokojeni z jizdy ani pri paprdovskem rizeni. Mozna na rovince. *5*
        • Nikdi nehledá realitu, ale ucházející jízdní model který by ti neznechutil celou hru.
  • Mohl bych se zeptat jakou klávesou se na PC dá stáhnou a natáhnout střecha?
    Dík moc za odppovědi
  • Ahoj, chci se zeptat: Hraju TDU2 na G25 a při nastavení CLUTCH+HSHIFT bych čekal, že auto při špatném spouštění spojky zdechne. Jde to někde v TDU2 nastavit? TDU1 tuto vychytávku mělo, a myslím že logicky
  • Ahoj,mam takovy problem s focenim(za prachy).Kdyz najdu to kyzene misto,vstoupim do fotorezimu a nevidim sve auto.
    zkousel jsem si pohrat s nanstavenim a marne.
    Prosim muze mi nekdo poradit?
  • Zdar lidi. Mám velký problém. V Logitech profileru mám odškrtnuto combined pedals, ale ve hře mám stále combined pedals, takže nemůžu jezdit. Co s tím?
  • Nevíte někdo, jak prodat auto bez nutnosti kupovat nové do plné garáže? Nebo je to jedna z věcí, které v TDU2 chybí (dle mě dost podstatná).
    • Tiež som túto možnosť nenašiel...
  • ja uz sem ztratil caps lock jak sem nastvane mlatil do klavesnice :(
    • Pořiď si gamepad nebo volant a klávesnici si nech na psaní *3*
      • Lol nevim co se vam nelibi. Hrani zavodnich her na klavesnici je nejenze to nejhorsi co muzete udelat... Navic u toho ztratite nervy....
  • Ma problém nechce mi to naskočit na celou obrazovku a mo se seká. Máte radu?
    *9*
  • Zdravím.Mám otázku.Cca před rokem jsme hrál TDU2 (origo normál přez net). Jenže pak mi klekl komp a dnes jsem při úklidu vyštrachal krabičku se hrou a nainstaloval.Jenže musím začít novou hru což mě štve páč jsme měl poměrně vysoký level.Otázka zní - je šance nějak získat svůj starý save??Díky za odpovědi.Kdyžtak napište na Johnydarknes@seznam.cz *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit