Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosim Vas ako to mate vy s tym casom v hre ked spustite hru? Ja mam odohrate nejake 2 hodiny... Aj vymate herny cas vzdy pri spusteni rovnaky? Ja mam vzdy 14:10...
  • Ma problém nechce mi to naskočit na celou obrazovku a mo se seká. Máte radu?
  • Držte tlamy piráti, hra ještě oficiálně nevyšla.
    • na playcentrumu už to normal prodavaj, znamej to už mastí a ja čekam :)
  • Prosim,mel bych dotaz,jak prodam auto ktere jsem si koupil?Prolezl sem snad vsechno...a nikde sem nevidel napsano sell...nebo trade...prosim o radu :)
  • No jelikoz to oficialne jeste nevyslo, tak do budoucna se snad nejkych zmen v ovladatelnosti dockame. Myslim, ze i jednicka se hrala ze zacatku dost krkolomne, ale opravily to nasledne patche. Tezko ale rict, jakym smerem se bude TDU2 ubirat. Podle me to na prvni pohled vypada trochu arkadoveji. Treba malovanejsim a barvitejsim grafickym stylem, ci vsim tim "simikovskym pozlatkem" a prehnanou socializaci. Proc navic vypadaji vsechny muzske postavy v nejlepsim pripade jako prvotridni metrosexualove? V cem je lepsi chodit po interierech (treba v autosalonech) od jednoho auta k druhemu, misto prehledneho menu se vsemi vozy? Multak je fajn, ale proc do neho hrace nutit treba tim, ze je dalsi postup ve hre podminen ziskanim patnacti online pratel? (zde vychazim z infa z ruznych webu) Budu tu hru nadale sledovat, ale vzhledem k prvnim ohlasum jsem trosku skepticky...
  • Zdravim . Mam problem .. pri spuštění hry se mi ojeví hlaška : Your system does not meet the minimum requirements

Not enough system memory!
    Minimum Requirements 2gb

mam pc: AmD Athlon X2 4200+, 1gb Ram , Geforce GTX 460 1gb , Hdd 250GB

nevíte nekdo co stim ? jak obejit to aby se hra spustila ? nebo musim pořidit jeste aspon 1gb ram ? ? diky za radu *10*
    • k tomu pc ... odesla mi grafika tak sem koupil cena=výkon tak se nad tim nemusis usmivat... ja sem zadal o radu ne o výsměch
      • to nebyl výsměch.. jen ses měl nechat poradit od někoho, protože sis koupil moc silnou grafiku oproti jiným kompenentům.. jedině, že by ses chystal dokoupit i vše ostatní, protože takhle ti je ta grafika k ničemu..
      • Hm, to byla chyba, měl si koupit rovnou ramky + procesor. 1GB ramek je málo a GTX 460 v kombinaci s Athlonem 4200+ je taky k ničemu, tu grafiku ten procesor brzdí. Já mám v druhém PC taky toho Athlona, 2GB ram a 7300GT grafiku.
        • no takže TDU 2 s 1gb RAM nerozjedu ? a jeste k tomu pc .. kupoval jsem ho asi pred 4-5 lety takze to neni zadna novinka . Ale me nejde o sestavu , jde mi o to rozjet TDU2
          • Odpověděl sis sám.

"Not enough system memory!
            Minimum Requirements 2gb"

Česky - nedostatek systémové paměti. Minimálně požadováno 2 GB. Kup novej procesor a ramky. Ta grafika je hodně silná, ale nemůže fungovat v takovým počítači naplno. Jsme ve vlákně o autech, tak si představ - McLaren F1 s převodovkou ze Škody 120. Těch 390 za hodinu prostě nepojede, nemůže.
    • jsem se pousmál nad tím co máš za grafiku oproti velikosti ram a procesoru.. ta grafika vůbec nevyužije svůj potenciál..
    • smejki
      prosim tě, kup si ramku
  • Čau. Mám menší problém s vyladěním řízení, protože ať dělám co dělám auto je stále neovladatelné a v každé zatáčce dostanu smyk. Nemohl by mi někdo poradit dobré nastavení řízení. Případně může poslat i foto nastavení na bekcham@seznam.cz
    Byl bych velice rád za každou radu.
    • Možná to máš na simulaci a bez TCS atd ? Zkus si pohrát s nastavením fyz. modelu.
  • mám menší problém ...koupil sem origo hru i přes všechno špatný co sem o ní čet... už demo samotný mě dost odradilo ale přecejen sem to rysknul ... furt se pokoušim nastavit volant a nic... mam Win 7 64x stáhnul sem z logitechu novej ovladač pro vin 7 64x ale když to nainstaluju nemůžu se nikam pořádně dostat abych vypnul ty kombinovaný pedály... co s tim ??? jediný co sem našel tak je C:\prog. fil.\logitech\gaming software\Logitech_for_pc_1.00.002\streeringWheel\streeringWheelSDKDemo.exe- je to ale rar takže v něm zřejmě nejdou provest žadný změny a když to vytáhnu z raru tak to taky nejde :(
    čekal sem že dodělaj a trochu vylepšej jedničku a né že začnou od znova a celý to zkur***
    • zapoměl sem dodat že mam G25 a Lunch logitech gamin software 64 mi nejde spustit ... at klikam jak de*** tak se nic neotevře
      • KONEČNĚ ... pocedlo se mi nějakym omylem dostat do nastavení a vypnout ty pedály :)
  • Veliké zklamání, otřesný jízdní model, mizerná optimalizace a grafika je až příliš kreslená. Jediné co mě zaujalo je samozřejmě propracovaný rozlehlý svět a modely aut včetně jejich kokpitů, ale toho si člověk kvůli výše zmíněným nedostatkům stejně neužije.
  • Koupila sem si originál TDU2 ať můžu hrát online a hra se mi seká. Ikdyž mám nastavené low a při neofiko offline verzi mi to jelo bez problému tak teď se mi to seká a je to celkem nehratelné. Nějaké zkušenosti nebo rady? Díky
    • Na některých PC se to neseká. Je to hold na výkonné compy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit