Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Recenze se mi líbí a ještě víc výsledné hodnocení. 7 pásne na tuhle jak pr....víte co;) Mám odježděno 7 hodin. První co se mi líbí--> Grafika a vůbec silniční model ostrova (ostovů). Zvolené měřítko mi vyhovuje. Když mám někam jet 10 km, tak vím, že opravdu pojedu 10 km, a že to bude chvíli trvat. Jasně, někomu to přijde zoufale pomalé a utahané, ale nezapoměnte o čem série Test Drive (pozor nemyslim jen TDU) vždycky byla;) Ovládání mi zpočátku dělalo starost, ale hodně rychle sem si zvyknul a teď nemám nejmenší problém (gamepad). Hudba. Jj k freeridu po exotickém ostrově to chce i pořádnu muziku z rádia a do mýho vkusu se autoři prostě dobře trefili. Offroad závody. Sem rád, že je tu nově tahle možnost, protože nezávodit v téhle krásné přírodě by byl hřích. Střídání dne a noci a počasí taky jen potěší. Věrné (pro mě, nejsem ani zdaleka odborník) cockpity aut.

Co se mi tolik nelíbí--> AI soupeřů. V tomhle případě se ani o AI moc mluvit nedá. V prvních 2 zatáčkách je předjedu a většinou už je dokonce závodu nevidím..a to ani ve zpětném zrcátku:) Jj tady autoři polevili a asi se chlácholili tím, že většina stejně asi bude jezdit online. No model poškození. Co k tomu říct. Není tak prostě není. Že bych si kvůli tomu rval vlasy to teda ne, ale když to pak člověk ve 200km/h napálí do sloupu, tak to vypadá trochu úsměvně. To volání ostatních postav a doporučování kam bych měl zajet mě trochu štvalo, ale brzy jsem se naučil je ignorovat a vybírat si cíle sám.

No takže jak to shrnout? Kdo chce psa být, tak si hůl stejně vždycky najde;) TDU2 tu hůl skoro i samo podává, ale kdo přijme celou tuhle TD filozofii, tak si může pěkně zajezdit v hezkém a chce si mi říct i nejreálnějším otevřeným závodním světě;) Sedmička jak vyšitá.
  • Priznam se ze nedokazu pochopit jak se tato hra muze libit nekomu komu jde o jezdeni. Radsi bych si vystacil s jednim autem ktere se bude chovat alespon trochu jako auto nez s obrovskym sortimentem vozu na ktere se da jenom koukat. Jizda s volantem je v teto hre k *11*
  • LTM3
    Od 00:00 do 00:17 jsem si říkal, že to je docela dobrej realistickej simulátor, ovšem potom už je to jen arkáda *1*
  • skoda ze to neni recenze starych test driveru, btw co zkusit zrecenzovat stare pecky ?
  • Skoda to nedotahli do konce mohla z toho byt ultimatni parodie na zavodni hru. Ten zacatek mel vypadat takto a byla by TDU2-perfect edition. Je oslava a narozky mate zrovna vy. Kamaradka dlouho premyslela co vam koupit, aby vas dostatecne uspokojila. Jelikoz vas sex nebavi, protoze na to mate prilis nagelovanou hlavu, tak si ve svem mozecku usmyslela, ze vam koupi nejake moc silne auto. Tajne doufa, ze se v nem zabijete, pac ji to dneska na oslave nebavi. Asi ma kramy, ci trable na facebooku. Zapomela, ale na jednu vec. Cestu do garaze kam s vami jde po tom co vam preda klicky vam nijak nezprijemnila. Sakra kde je ten cervenej koberec a skandujici davy? Kamosi a znami vas ani nejdou doprovodit k autu, jelikoz jsou hypnotizovani techno hudbou z vasi nadherne terasy. Nejspis cekaji, ze potrebujete soukromi se svou kamaradkou co kupuje hodnym lidem auta k narozeninam. Vitejte v TDU2 hre kde si muzete pripadat cool, free a zapomenout na problemy. *1*
  • Tohle neni zavodni hra ale simulace zivota zbohatlickejch parchantu. Stacilo me jak jsem videl na nakym videu ten zacatek s vyberem postavy a uz jsem vedel, ze na to radeji zapomenu a radeji si zahraju starej dobrej Flatout.
    • Flatout je dost Good
      Aspon se tam dá vjed do baráku XD některejch XD
  • Na volantu je to uplne v pohode a krom MP problemu ktere byly mi na tom vubec nic nevadi. Naopak
  • Tem blaznum kerym se zda jezdeni s volantem v teto hre uspokojive doporucuji jeden pokus. Nastavte si hodnotu Steering damping na minimum ( slider doleva ). Tento parametr totiz zpozduje reakci ovladace. Jestli zatocite a nebo pribrzdite jednoduse vam to zpozdi a doda falesny pocit vahy. Je to takove siditko na oklamani. Pokud zpozdeni vypnete poznate jizdni model v plny nahote. Tem co jich to nepresvedci a budou jizdni model povazovat nadale za dobry silne doporucuji ze az dostanou skutecny ridicak aby jezdili velice pomalu protoze jakakoliv krizovejsi situace bude znamenat velke nebezpeci nejenom pro ne ale hlavne pro okoli.
    • ucho
      uvědomuješ si, že ta hra si nikdy nehrála na simulaci jízdy? :) je to prostě hra... já kdysi miloval hříčku Speed Haste nebo Screamer. byl tam dobrý jízdní model? ne. ale dobře se s tím hrálo, ovládání se dalo učit a v jízdě se dalo zlepšovat. pokud hledáš realitu, jsi blázen, že to zkoušíš zrovna u téhle hry...
      • to je argument ako keby si v Crysis 2 nemusel mierit ani strielat, proste by si priblizne zamieril s toleranciou 10 metrov smerom kde stoji nepriatel a bol by mrtvy. Ludia by sa stazovali a potom by prisiel nejaky "chytrak" ako ty a povedal by ze ta hra nema byt simulator vojny ako Arma, je to proste hra, sci fi z new yorku dobre vyzera tak kde je problem??
        • Hra se mě líbí a pokud ty ji jezdíš s prstem v nose tak bych se chtěl na tebe podívat abych uvěřil, protože některé závody dost potrápí a jestli se chová auto reálně sakra mě je to fuk je to hra a tak to beru. Každému sedí něco jiného. Ja se budu třeba klidně 10min bavit tím jak zaklápím střechu kabráči *1*
        • Tak tak. Pokud by takto fungoval jizdni model napriklad v The Sims4 ani neceknu. Jenomze pokud ma bejt hra o zavodeni a vozy se chovaj trapne je to divny. GTA4 o zadnym zavodeni neni ale jeji jizdni model je oproti TDU2 simulator jako das. *3*
  • ucho
    skvělá videorecenze, dobrá práce, jen tak dál.
  • Předem říkám,že hru mám na PS3 ana PC jsem to nehrál...Jízdní model..no hraji na gamepadu a už jsem si zvykl.. Pravdou je že se občas auto předvede jako pinpongový míček, ale to se dá přežít. Jinak trošku blbne multiplayer. No myslím že jako arkádové ježdění je to parádní. Hrál jsem i jedničku (na PC) a dvojka je lepší. Ostrovy jsou nádherné a přidání offroad je taky plus. Ano pokud někdo hledá simulátor ať koupi Grand turismo5 nebo počká na SHIFT.. ale jako arkádové ježdění v překrásných bourácích v přenadherné krajině ....v tom prostě tato hra nemá konkurenci... Já můžu pouze doporučit ..
    PS:škoda že nejde zapnout model poškození -ten co tam je tomu se nedá říkat "model poškození"...rád bych viděl rozsekané ferrari ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit