Přejít na výpis diskuzí
Test Drive Unlimited 2 - videorecenze
19.2.2011 | Lukáš Grygar
185 příspěvků
-
Tak mám pocit, že do Games.cz - nebo samotnému recenzentovi, připluli na konto nějací kapříci či kapřice od vydavatelů. Když jsem pouštěl recenzi, doufal jsem, že aspoň tady nebudou smýšlet komerčně a konečně někdo tuhle zhovadilou hru zpraží. Nestalo se, takže zbývá ještě Doupě či Hrej..Aspoň na IGN tomu dali myslím 6 nebo 5 z 10, to je přesně to, co tenhle ždímák peněz zaslouží...
NEKUPOVAT!! Je spoooustyyy jiných a mnohem levnějších variant, jak se dobře pobavit a přitom nevydat z peněženky tolik korunek za tak málo... Srač...!! *10* -
-
Opravdu je tak obtížný přistoupit na podstatně prozaičtější vysvětlení, že různejm lidem se líbí různý věci..
Ostatně i 5.5 z IGN má blíž k naší sedmičce, než tvojí "sračce".
-
-
Zlaty prvni TDU tohle je fraska... jinak recenze pekna ale chtelo by to zapojit alespon gamepad, ovladani na klavesnici uz dnes nefrci a v recenzi to vypada dost uboze.
-
-
Přesně tak! A nechápu, za co máš ty mínuska, povídat o pocitu z jízdy, když to očividně hráli na klávesnici! Klávesnice veškerý pocity z jízdy totálně zrujnuje, fakt alespoň ten gamepad.
Už si nedokážu ani představit ještě někdy hrát závody na klávesnici, jednou onehdy při absenci gamepadu jsem pustil FlatOut UC na klávesnici a to bylo opravdu naposledy, co jsem něco takového udělal. =)
Kdo to myslí se závodními hry alespoň trochu vážně, alespoň ten gamepad si pro to pořídí. -
-
FlatOut UC na Gamepadu(x360) naprosta parada *1* ale i na klavesnici to neni problem.
-
-
-
*nebo OB komentář výše?=0)
-
Ahoj jak se jmenuje song co hraje od 2:25 - 2:47.
dik moc -
-
http://www.youtube.com/watch?v=alKsdyzu85I&feature=related
-
jmenuje se
-
-
tyvole to bylo hodně trapný i na páťáka
-
-
-
ten první gameplay (starý hry) to je z prvního Test Driveru, ne : -)
-
-
Skoro.. Je to Test Drive 2, v jednotke sa jazdilo vedľa útesu.
-
-
Vse je hezke ale udelat zavodni hru bez jizdniho modelu to je jako koupit si krasnou televizi, ktera nehraje nebo se chtit zenit a organizovat svadbu ale nemit nevestu. Proste to je zaklad a vse ostatne je jen navic. Nebo cituju "TDU umoznuje sirokemu spektru hracu sahnout si na vysnena auta bez obav o penezenku nebo bezpecnost" (reakce recenzenta na to ze auta nelze rozbit). jaka obava o bezpecnost?? Vzdyt je to hra nemuze se mi nic stat. A proc obava o penezenku? Vzdyt tam mohli dat nekonecno penez nebo dat opravy zadarmo. Tohle nejsou argumenty a chybejici model poskozeni je podle me nedostatek. Opravdu tohle hraci chteji takovou arkadu?
-
-
"Nekonečno peněz" by dávalo ve hře, postavený na hromadění luxusu, podstatně menší smysl, než jen kosmetický poškození. Nicméně to byla narážka na peněženky i bezpečnost v životě před monitorem *3*
A co chtějí hráči? Bavit se. Někdo u arkády, někdo u simulace, někdo u něčeho mezi. Vkus není uniformní a závodní hru dělají závody, ne podíl realismu. -
P.S. tak rovnou dat do her tlacitko na dohrani a uninstal nebo si to kouknout na youtube a to bude max. bezpecne ani to nemusim hrat a nehrozi riziko ze nekde nabouram nebo minu penize za opravu
-
nechapu postoj nekterych hracu, to je jakoby dali do nejake fps nesmrtelnost a nebylo by treab mirit aby se hrac nahodou nemusel namahat. Prece i kdyz zemru nebo se musim snazit tak to je prave ta zabava ne, to riziko?
-
-
Já mám stejně nejradši že se v té hře dá strčit klobása do vejfuku... to tomu dodá ten realismus... a asi si du zahrát COD.. *6*
-
Hra dobrá len keby tam nieje ten buz.... avatar to tam rovno mohli dať Justina Teplého.... *11*
-
Já potřebuji pomoci.Nemůžu přijít na to jak hrát on-line.Při prvním spuště ní se mi zobrazila nabídka hraní on.line a nebo of-line.Tenkrát jsem kliknul na of-line a teď nevím jak se do on-line hry dostat.Účet na internetu na atari.com zřízený mám.Díky za rady.Lubomír
-
-
Musis si udelat ve hre novy profil pro online hrani.
-
-
Dobrá ale jak ? kde to v menu najdu ?
-
-
escape a druhe z prava tusim.
-
-
Sláva podařilo se.Akorát že se musí vše od začátku. :-(
-
-
-
-
-
Keď som toto porovnal s Gran Turismo 5, tak som sa skoro pogrcal, fyzika, ktorá na auto pôsobí počas jazdy je úplne otrasná ( myslím v TDU), stačil mi ten "offroad", keby ste si zahrali Sebastien Loeb challenge v GT5, tak by ste zistili v čom je offroad taký ťažký, tu je to len o tom že v zákrute vás meter šmykne.
-
-
Zahraj si Richard Burns rally, to strčí fyziku GT5 do kapsy.
-
-
mas pravdu a pritom se mi zda ze to je jedna z nejvice podhodnocenych her a to je skoda
-
-