Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jako ARCADA super ale jako Simulace stranse picoviny auta se chovaji docela stejne pri driftech atd. moc jednoduche ale nechapu proc se mi hra seka na 4 jadru a 260gtx 896mb a blikaji tam silene textury jinak jako auto po NFSHP, super
  • Prosim Vás jak se dá ve hře prodat nějaké auto z garáže.. mám tam Lancii Delta Integrale které se chci už co nejrychleji zbavit ale vůbec nevim jak na to.. předem dík za odpověd... *1*
  • To je Sims ale s autama proste hruza a des.
  • Nějak nechápu proč veyron zní jak škoda felicie a proč do řiti všechny ty zvuky jsou absolutně mimo.Vždyt ten golf zní jak audi jak porsche jak všechno ostatní.Menu je je skažené od základu, takže k tomu se ani nevyjadřuji.Vím že je to arkáda, ale bohužel tohle je hroší než arkáda.Tohle je fakt strašný omyl.Kdyby to vydali za 300 možná bych měl jiný pohled na to všechno...no ale nemám.
    • Posranej pirat...
      • Hele kkt (ted te jmenuju a nenadavam ti-tos udelal ty sam a za mne)

Ale dat za tohle litra,tak si nafackuju. Kdybych to sosnul,tak je ze me pirat , ke vsemu jeste pysnej a tezce vytlemenej. Potom bych se jen omluvil hard disku a na vse bych s CISTYM svedomim zapomnel.

Promin,ale na tvuj plnohodnotnej zvratek se jinak reagovat neda.
      • Seš ty...
  • Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli je mozne spustit jiz vytvoteny profil jako online. Kdyz jsem si hru zakoupil nemel jsem moznost pripojit se k internetu a hral jsem offline. Nini se jiz na internet dostanu a chtel bych poradit jak se s nim muzu pripojit, jelikoz mi to nejde a kdyz si zalozim novy profil tak se s nim pripojim bez problemu. Prosim o radu. Diky.
  • Lukáši ty posloucháš hiphop? To troubení do rytmu... :)))
    • janchor
      'si piš, mám to najetý - http://youtu.be/cx-lH-ULjPE
      • Hanzales
        hip-hop sice nepatří mezi mé vybrané žánrové záležítosti, ale tenhle comment má koule (video-clip included) *3*
      • Shadow je špička.
  • krunoslav
    hra je to skvělá..hráli všichni ti brblalové poslední NFS HP? tam byl jízdní model naprosto příšerný..volant to ani snad nepodporovalo, smykovalo to samo a mělo příšerně zpožděnou reakci..zasloužilo by se to jmenovat místo hot pursuit třeba NFS harry potter, protože občas to fakt chtělo s tím kouzlit..Dejte TDU2 čas, ona vás překvapí..hlavně neberte vůbec názory pirátů, kteří občas nemají hry opatchované a nikdy si to neužijí, protože jim nejdou online funkce a proto hra postrádá smysl..ale jedna věc co me na téhle hře štve a za co by si zasloužili autoři facku úhořem je Daddy was a DJ - asi nejpitomější písnička v dějinách herní hudby *1*
    • Tak k tomu NFS HP jse ovlada teda o moc lip nez TDU 2
      • krunoslav
        vždyť to HP úplně řídí za tebe a bez smyku+nitro se nedá zajet dobrý čas..dneska sem celou noc v TDU2 drandil s lidma po okruzích a auta se chovali tak jak sem chtěl..takže pořád nevím proč to tedy ostatním údajně nejde *4* já vim, že se to snažim pořád obhajovat, ale tahle hra si prostě takovou zlobu nezaslouží..pokud jste za ní nevyhodili peníze, tak vás to nemusí mrzet a pokud ano, tak jste určitě dopředu věděli do čeho jdete
    • brblalove brblaj na jizdni model. A to promin ale ten je skutecne ubohej. BTW ty jiz mas hru nejak opatchovanou ze ti bezi lip? *4*
      Ja verim ze pro hrace kteremu staci pouzivat auta pro presun z bodu A do bodu B to muze bejt pecka. Sveze se v drahym sportaku podiva na zapad slunce... Jenomze pro hrace kery nepovazuje volant jenom za prostredek k zaboceni a pedaly jen za nastroj k rozjezdu a zastaveni je to zklamani roku. Ten kdo cekal simulaci byl naiva. Jenomze myslim ze vetsina hracu cekala alespon arkadu kera doda nejakej pocit a radost z jizdy. Jako sorac ale v tdu2 se nic takovyho nekona.
      Nicmene preji vsem kere bavi na te hre socialni aspekt a simulace frikulinskyho style at si ji uzivaji na plny pecky. Ale brblalove z opacnyho tabora maji k brblani dost dobre duvody. Tato hra byla prezentovana jako zavodni. To je lez jako vez. Jsou to Simici na kolech. Predpokladam ze v pristim dile bude doplneno delani deti chozeni na zachod sprchovani vareni ... Ale at nam marketing nevesi na nos buliky ze je to o jezdeni. Je to jenom o presouvani.
      • krunoslav
        mám dojem že, už jich pár vyšlo, ale těžko můžu říct, proč me se jezdí dobře a ostatním špatně:) pohrál sem si s nastavením volantu a dávám si větší pozor na brzdy a u aut co se rády přetáčí, tak jemněji dávkuju plyn a jezdí to fajn..je pravda, že já hru nehraju moc jako závodní..závody beru hlavně abych získal více peněz..mnohem více me baví jezdit autoškoly, objevovat silnice a potkávat se s hráčema..a těch je opravdu hodně..člověk by řekl že po přečtení zdejších komentářů si to nikdo nekoupil, nebo to nevydržel hrát víc jak tři hodiny..já mám naježděno kolem 40ti a pořád je co objevovat..a jestli si chce někdo rýpnout, ano baví me jak sims, rfactor i třeba grid, nebo RBR *1*
        • Patche zatim resi pouze problemy online hrani. Bohuzel jen castecne. Az se dostane na radu jizdni model urcite hru jeste zkusim.
  • Cau lidi mam dotaz cet jsem nekde ze se tam da vyrobit svoje vlastni auto jde to ?
    • Jasne vyrobis si ho z ABC :D
      Ale teraz k tomu vyrabaniu.
      Ano je tam moznost, ale nie ze si vyrobis auto.
      Musis najst 10 starych vrakov a dostanes bonusove auto takze tak...
  • Proč má autor videorecenze v garáži růžový Mustang? Takhle prznit takové úžasné auto, to je něco neuvěřitelného...
    • a i kdyby, tak je to je věc jaký má vkus *7*
      • Promiň, ale Mustanga a růžovou barvu k sobě může přiřadit pouze ženská nebo buzna.
        • krunoslav
          já hraju ve hře za slečnu a ano mám v garáží dva růžové mustangy a jednu corvettu *2* a to ani nejsem buzna
    • Pokud vím tak je to ten Mustang kterýho vyhrajete v Duelu proti té mařce... a to se nedá pozměnit ani prodat..
      • O důvod více se téhle hře vyhnout.
  • A ten Veyron vobec ale vobec "nezni" ako felicia bud mas posrate repraky alebo nepocujes...
    • Mopped
      A ako zní? Ako mixer starej mami?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit