Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mmrrxx
    prosim vas kto to uz hral, funguje tam aj ze AI auto ( v ramci trafficu, nie sutazne ) predbieha ine pomalsie AI auto v trafficu ? cize sa mi moze stat ze na normalnej ceste uvidim umely traffic ktory sa deli na pomalsi a rychlejsi a rychlejsi prebieha pomalsi ?
    • Pan_Klobouk
      Na tohle ve hre prakticky nenarazis. Doprava je obecne tak ridka, ze je docela svatek videt par aut jedoucich za sebou, natoz aby se predjizdely. Vsichni vlastne jezdi predpisove a dodrzuji povolenou maximalku, na velky zavodniky, nebo liny pany opatrny si tahle hra nehraje. Maximum je k videni na viceproude silnici, nebo na dalnici. Tam lze obcas narazit na dve auta ve dvou pruzich, jedno jede 80km/h a druhe 75km/h. To je snad jediny naznak predjizdeni. ;)
      • Ale jeste tam jsou pocitacem ovladani ostatni jezdci, ktere je mozne vyzvat na zavod a tyhle auta jezdi rychle a ne tolik predpisove ;-)
        • tady ale nejde o predpisovou jizdu, ale o vzhled tech licencovanych aut... :)
  • Mám otázku, lze změnit režim offline do režimu online?
  • Videorecenze dobrá, ale hru raději kupovat nebudu.
  • Je to nejvetsi sracka ze vsech zavodnich her !!!! *1* *1* *1* *1*
  • vypada to pekne ale auta jezdi proste divne at uz na klavesnici, gamepadu ci volantu s jakymkoliv nastavenim asistenta...
  • Preco nemozu spravit hru s takym ostrovom a autami ako v TDU2 a fyzikou aspon zo SHIFT1/2? Preco? PRECO??? Boja sa ze by im to ludia moc chvalili? *9*
    • pretoze tie hry nie su robene pre ludi ako ty ale pre ludi co sa nechcu ani trochu namahat
      • Chapem, ale ludi co pistia po lepsej fyzike je ako tak pozeram nase aj zahranicne fora velmi VELA, a ak by spravili fyziku napriclad "sim" a "arcade", urcite by mali vacsi odbyt *9*
  • Videorecencze dobra, ale co je ta hra za sragoru? Ja teda zavodni hry nehraju (posledni kdysi NFS Porsche), ale kdyz vidim chovani auta pri rizeni, to je snad vtip. Pripada mi to jako kdyz hraju Counter strike a sem tam zastrafuju. Jak toto muze nejkoho bavit nechaou. Jen dodam, ze soudim jen z videorecenze a z toho co sem tam videl.
    • recenzent sa nas snazi presvedcit ze to je plus a pozitivum hry, takze pre mna recenzia dobra nie je. Ocakaval by som ze recenzent bude mat odvahu pomenovat veci pravym menom a hru zvozit. Je pravda ze to ma byt arkada a nie simulator lenze aj v arkade by sa mali auta chovat ako tak realne.
      Ale zrejme su cielovou skupinou tejto hry hraci, ktori keby si sadli za hru a zistili ze musia vynalozit aspon minimalne usilie na to aby auto riadili, tak by to znechuteni vzdali a bolo by o zakaznika menej.
      • janchor
        Člověče, ty se soustavně pleteš v jedný zásadní věci: že má hra jednoduchej jízdní model neznamená, že jde hrát bez námahy! Rozhodně nestačí sešlápnout plyn a dloubat se v nose až do cílový pásky, naopak. Musíš ty různý a často neposedný auta zvládnout a tratě jakbysmet. Zvlášť úseky na čas bývají hodně přísný a s chybama a bouráním tak maximálně utřeš ten vydloubanej nos.

Recenzent ti nebere názor, jen říká svůj: přes vytýkaný věci se výborně bavil. Pojmenovával svůj zážitek - koho taky jinýho?
        • tak potom nechapem preco tam nedali normalny jazdny model, ked je ta hra s tymto arkadovym narocna. Napada ma vysvetlenie ze vyvojari sa s tym nechceli sra.. Ved ludia (ako ty) im to zozeru aj s navijakom. *1* *12* *2*
      • ucho
        to, že ty máš na hru nějaký názor, neznamená, že autor recenze nemůže mít na hru názor jiný. jednoduše ji popsal svými slovy. když "joe" něco napíše, neznamená to, že tak to prostě je a ostatní si z toho musí sednout na prdel. nech jiným lidem jejich názory a neprezentuj ten svůj, jako jediný správný.
        já respektuji, že máš na hru takový názor jaký máš, to ale neznamená, že tě chci překonvertovat na svou "pravdu". smiř se s tím, svět se netočí kolem tebe a holt existují a budou exitovat i lidé, kteří se u té hry budou bavit. (a není dospělé jim za to nadávat, ani jim to vymlouvat... jako kdyby někdo popisoval názor na nějaký film, třeba Titanic, a ty bys mu pak chtěl vnutit, že se na to dívá špatně, že jen ty máš na ten film správný pohled...)
        • lol ty si tie prispevky sam pluskujes? *2*
          • ucho
            asi jako ty si je sám mínuskuješ :)
    • Sorry za preklepy, asi se budu muset fakt zaregistrovat, abych to po sobe mohl opravovat. Vetsinou si to po sobe totiz prectu az po odeslani :-)
  • Prosim vas mam plnou verzi TDU2...a nevim jak mam zapnout abych byl online..internet mam ..ale nevim co stim poraďte mam odehranou skoro polovinu hry
    • Pan_Klobouk
      To se nezapina, to proste je. ;) Prekontroluj, jestli je tvuj herni profil nastaveny jako online. Mluvime o PC verzi? Je docela mozne, ze pri prvnim spusteni (a tvorbe profilu) zrovna nefungovaly servery a profil se vytvoril jako offline.
  • takova blbost *6* *11* *12* *10* CoD je lepšy hra *5*
    • MrSanta
      Jsi nějak z formy, tohle bylo hodně slabé. Musíš na sobě ještě zapracovat.
  • jj mam to na PC..internet sem mel uaply jak sem to instaloval nechapu to..a na ten profil se mam podivat v menu??nebo kde??
    • Pan_Klobouk
      ad internet byl zaply - to nemusela byt chyba na tvem prijimaci. Prvnich par dni skoro nefungovaly servery, tak mozna proto se vytvoril offline profil. Hra na to ale myslim upozornuje.

ad profil - jj, je to v hlavnim pauza menu, kde jsou statistiky, pratele, nastaveni atd. Mimo jine je tam i prepinani profilu. Aktivni online ma zelenou znacku, offline je cerveny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit