Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevíte někdo proč mě nejedou online funkce prosím? a ano pokud někdo bude psát že mám koupit origo a zaplatit net tak mám obojí *1*
  • Nápad to byl dobrej, ale realizace strašná.

-Grafika hnus, nasvícení dobrý ale všechno ostatni je hnus + optimalizace..WTF - TDU1 mi chodilo na moji 8800GTS na full grafiku s vynucenym 16x antialiasingem 100 FPS a tahle sračka chodí na medium 30? a vypada to jak kus hovna převedenej na monitor? Tohle ne ATARI.
    -Zvuky, jak už tady někdo psal že Veyron zní jako felda, rozesmálo mě to :D ale je to pravda. Nejvěší hnus sou ty přechody při řazení, absolutně žádnej pokus aby to znělo alespoň trochu plynule, prostě ne.
    -O ovladání se bavit nebudu, na volantu děs běs (o klavesnici a gamepadu se bavit radši nebudu, na těch se to chova jak GTA SA), snažil sem se to nějak nastavit ale nikdy sem nedosáh toho aby se ten volant otáčel přesně podle myho realnyho volantu.
    -Fyzika: I ta největší sračka ve hře driftuje na dvojku, a to mám nastavenou manuálně spojku na pedál. Chová se to jak vozidla ve střílečkách (I když i vtom battlefieldu se to možná chovalo líp), jak kdyby na to řízení nezbyl čas a bylo to udělaný jen tak z povinnosti. Nevim, možná jsem zhejčkanej rFactorem, GTR a Live for Speed. Arkády mám taky rád, ale tohle je moc.
    -Nemožnost odkliknout videa, hnusný animace, docela se mi líbila hudba ( :) ), hezký prostředí, hodně aut, míň provozu na silnicích :( v TDU1 jsem měl z těch aut respekt, tady ani náhodou když je tam jedno na kilometr. Prostě tahle hra je podle mě totální propadák, a to sem se na ní těšil jako malej kluk a pak to zklamání se nedalo ani popsat...
    • Já si to nekoupil, neblázni, kupuju si jen ty hry který si to zaslouží :)
    • Příště ty prachy roztrhej a vyhoď do koše *2* to že dnes vychází sračky,už víme.Ty ne? *1*
  • Co je to za skladbu od 6:38, kdy moderátor řekne, you listening real rock at rock radio..A VW si to mašíruje po out of road krajince? .)

Jinak pěkná recenze, ale mě by ke koupi nepřesvědčila, očekávám Shift 2.
  • Ten začátek je pěknej :-) Jak je ta hra stárá ? :-D
  • Byly
  • Ach jo, tak jsem se těšil, ale hra má úplně stejné nedostatky jako jednička a fyzika je ještě horší. Na TDU2 jsem hrál hned po dohrání NFSHP a tohle je opravdu katastrofa. Grafika hrůza, zvuky jsou typu kuchyňský mixér, postavičky jsou všechny stejné, jen se liší barvou svetru. Auta se sice tváří, ale interiéry jsou nudné a nebýt sem tam ve dne odlesků na karoserii, vypadají jak gumová. Destrukce nulová atd. Tomu, co si auta dělají na silnici se už nedivím. Prostě tohle je hra, která se mohle uchytit před 3 lety, ale ne teď. (Konkurence maximálně pro Word Racing 2)
    • Přesně tak. Ale TDU1 byla dobrá hra! I tedka to je dobrá hra, grafika na tu dobu luxus, i teďka pořád krása, dobrý zvuky, hodně aut, respekt, prostě ne že pojedeš tři kilometry z protisměru jako zde :D Na TDU1 mi vadily ty poskakující silnice ale to je detail. I když to reálný není tak to aspoň tak vypadá a působí :))) Jdu si to nainstalovat.. *5*
  • Nechápu, mám PC verzi, originál, vcelku velmi výkonný počítač, ale i přes to se hra občas jen tak zasekne, klidně na 2 - 3 vteřiny, případně se před autem nedokreslí krajina a auto se propadne do neznáma ... s nastavením grafiky můžu blbnout tam a zpátky s nulovým vlivem a ani patch to neřeší. Prostě zabugovaná hra a tím pádem vyhozené peníze. Kdybych to nekoupil ze steamu za pár, asi bych to soudruhům z atari někam doporučil zastrčit napříč ...
  • Skvela recenze na prumernou hru. Dekuju za dalsi usetrene penize :p
  • Xykon
    Hra vypadá docela pěkně, ale nulový model poškození? Proooč? *7*
    • je možné, že je problém s licencemi. tuším, že NFS s tím mělo kdysi problémy. ne každý výrobce aut dovolí, aby se jejich auto v nějaké hře demolovalo, musí vypadat pořád dobře. tedy je klidně možné, že nějaké poškození tam prostě dát nemohli, auta jsou licencovaná...
      • Tohle mě nikdy nenapadlo, ale zní to docela věrohodně.
        • Pan_Klobouk
          Je to tak, automobilky vetsinou pri poskytovani licence s poskozenim nemaji problem, ovsem jen kdyz jde o zavody na okruzich. V beznem provozu vidi nerady, kdyz se jejich virtualni modely krabati, maji vysypana okna (na tohle jsou pry haklivi u BMW) a odpadavaji jim plechy. Takze se to bud resi maximalne skrabanci (Test Drive, NFS...) nebo obejitim licence a noname auty (Cobra 11, World Racing...). Blaznivej svet, no.
          • Cosi
            Mám za to že ještě Ferrari odmítá speciálně hry kde je můžeš tunit a dost pozměnit jejich vzhled.
    • Nulový model poškození bych uvítal pouze v tom případě kdyby to byla volba v nastavení. Takhle jsou proti tomu i serie NFS jako destrukční derby.
    • Ani by som nepovedal ze nulovy, auta sa trochu rozbiju, mne raz odpadli dokonca aj dvere
    • proč jo? :-)
      • Mohlo by to být aspoň v nastavení *12*
  • Zdravím všechny diskutanty ... jako majitel TDU 2 jsem celkem zklamán z toho pohledu jak je hra optimalizovaná (nikdy jsem na pc neměl problém rozjet třeba mafii 2 na solidnější detaily) - prostě nemůžu si pomoct ale Test drive unlimited 2 se mi jednoduše SEKÁ. jsem celkem zklamán, jsem vlastníkem g 25 ... hry podobnýho žánrů mě baví ... takže jsem schopen obětovat nějáký ten peníz do hardware . ZDE JE ALE PROBLÉM :( (mohl by mi někdo napsat jaký má hardware, detaily nemusí být "very high" prostě v rozumný míře ) na čem to rozjedu ??? aniž by se to sekalo - jen osobní zkušenosti prosím

díky předem za odpovědi
    • čtyřjádro pentium 2.8gh, radeon 4890, 8gb DDR2 ram, 1920x1080 vse na very high 4x AA
    • Athlon 64 X2 5600+ 3,2GHz, Radeon HD4830 512MB, 2GB RAM, 1440x900 vše na high, 4x AA v pohodě. Na very high už se to už trhá. Jinak environment quality má největší dopad na plynulost.
      • děkuji vám pánové ;)
    • Phenom II 940 (3,2Gh),Gigabite 790X,4Gb DDR2 800Mh,ATI 5870,int. zvukovka i sitovka, Samsung 320Gb,LCD 1920X1080. Vse na very high bez sekani. Jinak hra nic moc. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit