Přejít na výpis diskuzí
Test Drive Unlimited 2 - videorecenze
19.2.2011 | Lukáš Grygar
185 příspěvků
-
Lukáš Grygar tvoja videorecenze je peckova
-
Pro vsechny co si stezuji na ovladani na klavesnici a menu s barevnyma tlacitkama (napr. Urug)
Minimalni i doporucene pozadavky uvadeji toto : Peripherals:10-button controller such as Xbox 360 or Logitech Dual-Action.
Takze problem bude nekde u vas ze si neuzmite precist co to chce ke hrani.
http://www.testdriveunlimited2.com/faq -
-
Hm supr, ale ten gamepad stejně nezmění nic na tom, že je ten jízdní model otřesný.Hral jsme to na volantu a nemínim si zvykat. Podle mě je ta hra teploušska, nevím jak v EDENU uvažují, asi prdelí a za tohle jim davat peníze, to je radši vyhodim, nebo zpalím.
-
-
Jediná věc co mě tam maximálně sere je to
Že když nabourám do nějakého drátěného plotu například tak mě to odmrští o 180 Stupnu
Jako by bylo auto a ten plot z GUmy
Jako fakt mě nehorázně serou tydle blbosti.
Dokonce jsem se zastavil i o Kytku.
A taky že některé auta najednou začnou Smykovat. no Fuj
Jedu si normálně v pohodě 2 kola a 3 kolo před koncem najednou pořádnej Smyk.
Ovládání Aut je fakt děs.
Už jen že Shift pod WSAD je Ruční Brzda a tu nikdy nepoužívám protože je to naprstá zbytečnost.Akorát stačí pustit šipku do předu a někdy i šupku dozadu..,..
Prostě Dobrá Grafika i Auta .ALe Hrtatelnost strašná. -
-
no já teda nevim - hraju to na klávesnici a hraje se to fajn (sice na některý auta trvalo si zvyknout trochu dýl ale jde to v poho)
-
-
asi jsem výjimka nebo dobrej jezdec
-
-
Na volantu je to uplne v pohode a krom MP problemu ktere byli mi na tom vubec nic nevadi. Naopak
-
-
Se na to muzu *****...snad by si ten serv mohl chvili pamatovat ip prispevku kvuli uprav anonymu sakra =D...byly*
-
-
A ty si nejaky strasny dement !
V minimalnych poziadavkach je napisane ze aspon Gamepad !
Chudak sa zobud. -
-
Tvl to je jako napsat.
že Minimální požadavky u Killzone (PS3) nebo jiné střílečky
je Klávesnice a Myš.
-
-
-
Si nemůžu pomoct ale mě tyhle arkádové závodní hry nic neříkají,need for speed,burnout a i tenhle test drive jsou hry kde se auto nechová jako auto ale jako jakési vznášedlo,hra je přeplněná hromadou stále stejných závodů a jediné co musí hráč dělat je držet šipku do předu ,pro mě nuda.Nemůžu si pomoct ale takový jízdní model z gta4 se mi zdá mnohem propracovanější a zábavnější...
-
Ze zavodu hraju jen live for speed ale ten otackomer na videu to je hruza *1*
-
nevim proc nadavate na tu hru tolik :) hraju ji na klavesnici ANO :D ale cekam na volant mel by prijit pristi tyden g27 :) a nebojte nekupuju si to jen kvuli tomu ale i kvuli shiftu 2 a live for speed a rfactoru ale z5 ke hre ta hra me bavi a otom to je je mi jedno ze auta se chovaj na prd ale musim rict ze se to ridi lip jak v TDU 1, sice me hawai moc netankovala kdyz em tam priletel ale uz sem si zvykl
-
-
Volant to jen zhorší, věř mi...
-
-
Zajimave. Je pravda ze na gamepadu zajedu lepsi cas v zavode ale pri projizdeni se je volant uplne super. Takze ne neverim. Jinak hra je online fajn akorat to chce poradne zazaplatovat.
-
-
V rychlostech do 160 km/h je volant super, ano. Při vyšších rychlostech se ale začne projevovat obrovskej (bohužel ani v nastavení neodstranitelnej) deadzone naplno, takže často volantem zmítáte doleva doprava a protože hraju i jiný závodní hry, je to pro mě problém a nejsem ochotnej si zvykat. Pokud to s gamepadem umíte opravdu dobře a s mrtvým středem se vyrovnáte, je to podle mě pro samotný závody lepší volba.
-
-
-
-
S jízdním modelem nemám absolutně žádnej problém je třeba k tomu přistupovat jako k arkádě. Ti co tady říkají že je to hra špatná, tak hráli maximálně pár hodin warez verzi.
Hra je to naprosto parádní. -
Odskusane fanusikovia tejto hry sa istotne tesia no ako ja fanusik jednoznacne nesom preto ma to nezaujalo a smial som sa hend na prvej veci 200km/h naburam do stlpa a nic ideme dalej myslim ze realita je v tejto hre nekde uplne inde a osobne to bere hre vela grafika mozno pekna ale cakal som viacej snad len to ze jeto sirokospektrala hra nic moc 75% priemer *6*
-
-
"hra nic moc 75% priemer " to ma byt jako co? Bud je to prumerna hra,nebo ji davas 75%. Oboji dohromady jaksi nejde.
-
-
Super hra.
-
-
Kéž by.
-
-
Doufám, že to tu nikde není, ale nevíte někdo interpreta a jméno písničky co hraje v recenzi v cca. 2:30
-
-
Presne na tohle jsem odpovidal na zacatku diskuze... *5*
-
-
Díky ti moc, já viděl, že je tu už asi 150 příspěvků, tak jsem to nepročítal, moje chyba :-)
-
-