Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zaty
    Je to pravda, i když jsem sám PC hráč, tak ty magory fakt nesnesu, nicméně magoři z druhého tábora jako ty jim velice úspěšně asistují v proměně diskuse na žumpu.
  • Ale stejne je zabavne sledovat, jaky bordel dokazi 3 hosici-masterrejsici pod nekolika nicky nadelat pod clankem o necem, co - podle jejich kecu - nikdy nebudou vlastnit...a to mnozstvi pokrokovych myslenek a nazoru, co dokazi vyplodit... :D
  • Stastny a vesely vsem ...bando jedna. A vsem dekuji za skvele diskuze zde. Je to sranda vas sledovat jak se hadane a bojujete. Tak smele do 2017.
  • V Kosovu ne, v Bosně ano.
  • :D
  • a hele, potrefená husička se ozvala *1*
  • P.S.
    Nejsi ty nahodou ten vojak co byl v kosovu?
  • Proc jen 10, chtel bych aby to byla smart
  • Loewe jsou trošičku předražené na svou kvalitu. Jinak mám plný přístup k kamenné prodejně Basys.cz, kde můžu chodit libovolně, takže Loewe produkty znám velice dobře.
  • Pro mámu ti bude stačit TV za 10k
  • Možná máš pravdu. Pokud jsi skrytý konzolista a děláš schválně ostudu PC hráčům, tak se za tebe stydím kolego konzolisto.
  • LOLe můžeš se stavit k nám do R-Storu, nabídnem ti nějakou Loewe TV, abys poznal, co je to kvalitní TV
  • souhlasím, navíc pro většinu TV a obývacích pokojů je 4K zbytečné a lidské oko nepozná rozdíl mezi 4K a FH, takže PS4 pro má pro mě hlavní výhodu v lepší kvalitě ve FH...
  • Pry pracujete v obchode a ja shanim televizi pro mamu. Muzete mi poradit ? Cca 800 € max
  • no, to se nám tu ti konzolisté zase jednou pěkně vybarvili *13*
  • LOL: Já furt nevím ty jelítko zábavný kde bereš ten Datart :-D Asi je to tvůj oblíbený obchod :-D
  • na PC je hromada her zdarma a u Ackovejch tytulu cenovka o 500,-/ hra nizsi za pouhych deset her mas 5000,- na HW mnohem mnohem lepsi investice! Nehlede na daleko kvalitnejsi hrani 60/120fps lepso grafiku atd. o rychlosti nacitani netreba mluvit dnes je na PC SSD stadard, nehlede na to ze dnes jsou konzole v podstatne x86 konstrukce je to jen omezeny pc hw sice vyvojari lehce portuji hry, ale vykon je tristni odpovida cemnovce 10k *11*
  • Nějací markeťaci vypotili že 4k je hrozne úžasny a lidi se z toho mužou po... ja ješte nestihl dohrat hry ze stare generace konzol a tech her na pc... nejaky 4k me dobře dalšich 10 let necha úplně chladnym
  • Pro smích několika nedospělým frackům? To je v cajku mladej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit