Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak v tom případě, pokud jsi nehrál, tak zkus ten Bloodborne.

GOTY edice za 800, což se dá za jednu z nejlepších her poslední dekády. Já tu hru hraji už od vydání, sem tam si ji zapnu, jen tak si projdu nějakou lokaci.
  • Bobe, theggg, drizzd nebo kdo je to?
  • Tak nevyhoda vyssich fps je v tom ze hra bezi rychlej a mas to hned dohrano... proste kdyz to hrajes 25 fps vydrzi ti to dyl
  • Zive si pamatuji, jak bratranec dostal do pocitace VooDoo2 a mel k ni Unreal. Koukali jsme na to jako na zjeveni. PS1 tehdy mel jen kostickovany hopsajdy. Po tech letech je mi dneska jasny, ze jen vyjimecne vyjde titul, ktery by technicky podojil HW počítače (a BF1 mi zase jako kdovijaky zazrak neprijde). Horsi je, ze kdyz hledate neco alespon trochu originalniho, skoncite u retro vga (ctvereckovany a mnohdy i hopsajdy). Tahle devoluce se mi nelibi. Konzole je prima alternativa, ale kvuli multiplatformite je drtiva vetsina her (pro me) strasne pitoma.
  • Je to tak jak píšeš, pokud tě hra opravdu baví, tak nepřemýšlíš nad FPS...
  • Robotron3
    Tak já stejně běžně nekupuju hry hned co vyjdou, ale až za čas po slevě. A to do tý doby stejně bude další generace. Ale mě už se ani na pohled ta pro nelíbila. Slimka je hezčí a skladnější :)
  • Robotron3
    A když máš na konzoli 60 fps, má ta hra lepší obsah, baví tě víc? Co jsem zatim hrál na PS4 slim, tak mi to přijde naprosto plynulý a nemám potřebu mít vyšší FPS, ani by mě to nenapadlo.
  • Robotron3
    double...
  • Jinak k těm FPS, já to poznám hned. 60 FPS je ve všem lepší samozřejmě, ale když hraji 30 FPS hru, tak mi prostě těch 60 FPS nechybí a přizpůsobím a v životě by mě nenapadlo, že bych měl lepší zážitek v 60FPS...
  • možná jsi měl počkat, ono teprve hry pro PRO jako ten Horizon apod přijdou, tam se ukáže kvalita PS4 Pro. Na druhou stranu mě ty hry ani moc nezajímají, takže záleží na preferencích. Mně osobně se taky líbí ten minimalismus PS4 slim. Opravdu desingově čistá konzole je fajn. Já mám PS4 klasiku, mě by Pro zajímalo, jen kdyby mně nabídli u Bloodborne lepší AA, nové např. 4K textury apod. Protože tam je ta architektura výborná a rád se jen tak kochám to hrou, takže bych to ocenil, ale to jenom JEDNA hra. Bloodborne samozřejmě vypadá graficky špičkově i teď, ale jak říkám, to je snad jediná hra, kterou bych si zahrál ve 4K s 4K texturami, protože u té architektury to oceníš...
  • jak kdo, já rozdíl mezi 30 a 60 poznám okamžitě
  • tak se na to techdemo u někoho kouknu doma no. Podle mě ta hra bude nic moc.
  • :-D Zaramovat a na zed!
  • Oni by nepoznali rozdil mezi 30 a 60 fps ani kdybys jim tu hru zastavil a dal do ruky dalekohled...
  • Mart9
    Myslím tím TV, gauč a gamepad.
  • Jo, ale neuvedl jste dobrý argument, protože jejich test nebyl moc dobrý... na Cinemamassacre se to snažili porovnávat na Uncharted 4, které nevyniká zrovna velkým rozdílem mezi "skoro" FullHD PS4 a "skoro" 4K na PS4 Pro !!!

Chtělo to porovnávat spíše na jiné hře...
  • Ale jo, ja mam taky obyc PS4 a jsem spokojenej, ale kdo vi jak to bude za rok, preci jen tendence vylepsovat hry na PRO je u vyvojaru celkem vysoka a ten rozdil ve vykonu tam je skutecne velky.
  • Robotron3
    Kdyby to stálo vedle sebe, ta hra byla zastavená, abych s lupou mohl rozpoznávat detaily, tak věřim, že i jo. *3* Ale u mě vyhrála rozhodně levnější a menší konzole.
  • Tak samozřejmě, že je tu velká skupina "příležitostných" hráčů, které tyhle věci vůbec nezajímají a vrcholem jejich technických znalostí je zapojení HDMI kablů do správných dírek :D

Ale tak o lidech, co ani neví, co je to FPS se snad ani nemá smysl bavit ;)
  • tady jde o to jestli by jsi ten rozdil poznal ty...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit