Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • první co ho napadne pivo, na silvestra, jasnej vožungr, jdi si dát rychlý špunty a hurá na kutě
  • za pc už 30 tisíc nedám, proto konzole
  • tak ona i kdyby ta PRO umela vse v native 4k, tak pocitacovi hraci stejne budou neustale hledat nejakou chybu, jen aby se nahodou ty jejich predrazene kramy s odberem proudu rovnajici se odberu mensi vesnice na slovensku nestaly horsimi, neuveritelna chaska ti PC hraci, neustale museji vyvolavat problemy. Mirumilovna konzolova skupina si v klidu hraje hry a na PC porad tasej zbrane kvuli kazdymu prdu, agresori jedni. pokazde kdyz se konzolaci bavi o nejake fajn hre, prilepi se na ne nejaky PC hrac, vytasi svuj 4k mec za 20 000, a rychlosti svihu 60fps/s je zacne krajet jak salam, a utikajici dorazi roztocenou razer mysi zezadu. *3*
  • Shrnuti tveho prispevku = klasicky zvanis o necem, o cem nic nevis. Jak typicke. Na PS4 PRO se temer nic neupscaluje. K dosazeni 4K se pouziva se checkerboard rendering a temporal injection. Pokud se neco upscaluje tak ani nahodou z 1080p, vetsinou z 1800p, 1600p v uplne nejhorsich pripadech z 1440p. Krome toho tam nemale mnozstvi her jede i v native 4K, samozrejme spise starsi hry a v pripade novejsich s horsimi detaily umerno tomu, ze to ma grafiku na urovni GTX970. Priklad je treba Skyrim, Last of Us nebo posledni Tomb Raider.
  • Shrnutí. PS4 Pro neumí 4k. Umí pouze upscale z 1080p na 4k nebo na skoro 4k. Počítá se s tím, že hráč hraje daleko od TV a výsledné nedostatky způsobené převodem neuvidí. *15*

Takže jakmile bude někdo dělat machra jak hraje na konzoli ve 4k, tak nehraje. Zkuste si doma převod z fullHD na 4k u nějakého supr kvalitního filmu. Je to dost znát a ani profistudia to neudělají. Prostě to logicky nejde udělat z horší 100% lepší. Ale z lepšího uděláte 100% horší. A to se hry převádí lépe jak film.

FLAC -> Mp3. Mp3->FLAC? Ne.
  • jeden z duvodu proc si to koupit jsou hlavne exklusivni hry.

Jinak jsem to mel stejne. Ale xbox controller se tomu z ps4 nevyrovna. Nemluve o tom, ze musis zapinat pc, mit natazenej kabel, coz muze byt problem (kdyz mas tv na opacne strane baraku nez pc). Ale naslo by se toho vic...
  • Mam pc i ps4, jsem rad za obe. Na pc hlavne dooma nebo r6 siege. Na ps4 ted jedu Uncharted 4.

Kazdopadne za PSko jsem rad. Sice 20 let PCkar, ale je to mnohem pohodlnejsi. O PS4 pro ale nepremyslim. Snad jedine, ze bych tu starou dal treba neteri, ale pochybuji, ze by to hrala. Pritelkyne hraje jen na pc.

Po srovnani xbox\ps - z meho pohledu vychazi lip PS4. Dualshock je nezamenitelnej. Na xboxackej ovladac jsem si nikdy nezvykl.

Novou tv nema cenu kupovat. Jedine pro pspro. Ale na pspro bych musel mit uz tv. Asi dilema :-D
  • zdeeneek
    Tak co?
  • cim vic smajliku, tim vic hysterie.
  • pokud ti vadi rusko, muzes zkusit i cesky obchody od 449 korun :-D
  • Gordar
    PS4 PRO sem si koupil nedávno a jsem úplně spokojený. Hry jako The Last of Us a jiné SONY exluzivity za to prostě stojí. PC je hezká věc ale když si tam nezahraju tyhle hry tak..
  • Krásný příběh o tom, jak se z lowzole stala midzole *1*
  • Netrep. Nie som zarytý PCčkár. Pár rokov som mal XBOX 360. Ide o to, že nemám toľko času na hranie ako voľakedy, k PC sa nedostanem skôr ako o deviatej večer, keď uložím deti do postele. Je mi ľahšie sadnúť večer pred TV, pozrieť nejaký seriál a pár krát do týždňa niečo zahrať a vyvaliť sa na gauči... Ale zase radšej pracujem na PC ako na NTB a preto mi stále vychádza všetko v PC ako NTB + konzola...
  • Mno, slyšel jsem, že některé starší hry můžou paradoxně běžet na Pro pomaleji -- prý proto, že vinou chyby renderují defaultně ve 4k, ačkoli konzole není připojena ke 4k TV. Je to samozřejmě nedbalost vývojářů a nic, co by nespravil patch, ale stává se to.
  • mel jsem kolo a premyslel jsem jestli si nekoupit auto. nakonec jsem na kolo pridelal motor ze sekacky, oriznul ram, zasadil autosedacku, odebral riditka a pripevnil misto nich volant, cele jsem to oblepil kartonem jako karoserii, vepredu prorazil diry a nacpal tam beteriove svitilny, sice s tim nemuzu jezdit za deste aby se mi nerozpadla karoserie, ale auto mam, takze mi prijde zbytecne ho kupovat *1*
    (uvazovani typickeho zaryteho PC hrace kdyz si chce poridit konzoli)
  • kočkopes...
  • Na steame kúpiš za 3 eurá Controller companion, ktorý krásne spraví z gamepadu "myš". Ja som poriešil dlhý HDMI kábel a napr. niektoré hry si zahrám cez TV na gauči. Dlho som rozmýšľal nad PS4 PRO, ale nakoniec som viac + mal pre to, aby som ostal pri PC. Samozrejme RTS si zapnem s k+m...
  • 30 fps lock nevadí, ale jde mi o to, když to u některých her padá pod 30, jestli se to zlepší, nebo se Pro bez záplatované hry chová jako stará PS4 a fps nejsou ani 30.
    Ne dojmy, jak by to mohlo být, ale zkušenosti prosím.
  • Nápodobně, taky jim na ty pologenerační konzole prdím a počkám na řádnýho nástupce. Jinak slimka je prý vyráběná z lacinějšího materiálu, tak ti přeju at ti vydrží v dobrém stavu co nejdéle.
  • Mart9
    Proč nám to oznamuješ pod článkem s testem konzole?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit