-
Netusim proc by ti mel nekdo priznavat ze veri tvojim lzim a iluzim. Oh wait, vlastne ne tvojim, ale blabolum nejake korporace, ktery siris a jeste za to platis. Lol. Klidne si hrej na cem chces po tom je kazdymu prd. Klidne si mysli ze to hrajes v 8k, po tom je kazdymu taky prd. Ale nediv se ze lidi nesouhlasi kdyz jim svuj nazor cpes. *5*
-
Upscale a checkerboard rendering je uplne neco jineho. Upscale se tam prakticky nepouziva mimo par her a rozhodne ne z 1080p. Krome toho mnoho her jede proste v nativu, nejak me hlava nebere, proc to par zapsklych PCckaru ma problem priznat, zvlast kdyz se krome Tomb Raidera jedna ve smes o starsi hry, ktere na podobne vykonem PC pojedou ve 4k v pohode taky.
-
1.) jsi tu nic nepsal, leda tvuj multinick
2.) nepopiram ze rozdil je nepozorovatelny, prakticky je mi to jedno
3.) narazim jen na tvrzeni ze to neni upscale
5.) ty tvoje "dukazy" z youtube jsou tak akorat pro fanboye co veri, ze ps4 pro jede ve 4k, ten kdo tomu rozumi se akorat zasmeje -
Ja na rozdil od tebe si potrpim na dukazy a ne na plane kecy na foru. PS4 PRO je uz 2 mesice na trhu, na youtube i vsude jinde jsou detailni analyzy rozliseni her, vcetne srovnani stejne hry ve 4K na konzoli a na PC. Takze to co jsem napsal ja je celkem jasne podlozene, to co pises ty jsou jen prazdne plky svedcici o tom, ze blabolis o necem, o cem nic nevis.
-
Ne, ja na rozdil od tebe nezobu z ruky marketingu a chapu, ze upscale at uz sw nebo hw ma uplne jiny klady a zapory nez renderovani v plnym rozliseni. A netvrdim jak ovce ze to jede ve 4k, kdyz hw ty konzole ma problem s full hd. *3*
-
Ty mas nejaky problem pochopit 5 radku textu?
-
To vis ze jo, grafiky za 20 tisic maji s 4k problem a kouzelny ps za 10 tisic renderuje ve 4k. Dneska je prvniho ledna ne dubna.
-
tak nekdo se spokoji s malem no *1*
-
More the merrier
PS4 PRo, je prostě lepší výkonější a rychlejší... hlavně kvůli VR cop si budeme povídat ale i ty hry tam budou chodit lépe navíc i v 60FPS!!
Samotřejmě 100 světelných let za pc a ani to VR není sázka na jistotu na první dobrou.
Co víc dodat? snad jen že PS5 by tu mohlo bejt dříve než by jsme čekali
*4* -
Bez adekvátní TV podle mě do PRO nemá cenu jít.
-
Asi už jsou na posledním levelu a dál to nejde *1*
-
Ber PS4 *3* Grafika je tam parádní a na výkon si taky nemůžu stěžovat. Všechno, co jsem hrál se hýbalo a vypadalo dobře.
-
Jeste me napadlo, kdyz jsme obklopeni tim bulvarem a reklamou, jestli to neprovokuje sama redakce nebo jejich znami kvuli navstevnosti ?
Mozna uz je degenerovany i moje mysleni, kdyz mi tohle vlezlo na mysl, ale skutecne mi to nedava smysl, protoze kdyz pozoruju mlady lidi kolem sebe, tak se kazdych 5 let meni, az by clovek neveril, kdyby je neznal. -
jsi magor :)
-
A neni lepší? No je *15*
-
To bylo chvilku, pak bych řek že se zdegenerovali tak, že už prostě nic jinýho neumí a už to mají v sobě. Prostě už automaticky se musí útočit, ať je důvod jakkoliv praštěnej, nebo dobrej. Stali se z nich psychopati, co nedokážou normálně komunikovat přes internet. Samozřejmě kdyby se všichni sešli, tak by to bylo přátelský, protože kdybyb měli něco takovýho co tu píšou vypustit z huby, tak by si připadali jak kreténi, tady jen zapadnou.
-samozřejmě je to můj názor z různých zkušeností, třeba to dělají pořád ''naschvál'', jinak jsou v pohodě a třeba by se tak hádali i osobně -
a PC za 30 neni blábo?l za 20 je dnes super nadupane PC pkud nechces VR bohate postacujici a zahrajes si hry v opravdovem 4K
-
Docela me fascinuje, jak sem na web nekteri lidi pisou treba vic jak 5 let, ale neni v jejich prispevcich videt ani znamka nejakeho posunu v mysleni, nazorech, ci toleranci.
Profesionalni provokateri ? -
Jak jsem psal pro exkluzviti co se dělají jen pro ps4 to cenu má. Kor když vyjde red dead redemption 2.
Jinak jsem zásadně PCčkář. -
Aktualni cena za ps4 (asi 6500 Kč) je dost lakava *2* Ma cenu kupovat si ps4 pro, kdyz nemam zadnou supr tv za 50hadru? A novou tv si kvuli tomu kupovat nehodlam... Dekuji za radu *12*