-
Dávno jsem ti vyplnil. Zajímají mě pak výsledky, díky.
-
Tohle mě fakt dostává. Takový flame kvůli tomu jestli vůbec a jak zvládá 4K konzole, přitom víc jak FullHD přece nemá smysl - alespoň to tvrdily sony ovce několik let. Takže potom má Pro už jen jedinou výhodu - víc fps. Oh wait.. víc jak 30fps přece nepoznáš.
Miluju sony klaku. Vždycky se pobavím, jak mění názory jak ponožky... -
Proč maj všichni potřebu dokázat ostatním, že jejich krabička je nejlepší?
Každej snad má svojí hlavu a dokáže odhadnout, co mu bude vyhovovat najvíce -
Štastný nový rok všem a stále platí má nabídka výher za vyplnění mého dotazníku a tedy šance o losování o ceny 500, 1000 a 2000 Kč! Dotazník se týká výhradně konzolí PS4 a Xbox One, děkuji Všem a hodně štěstí! (omlouvám se redakci za spam, bohužel stále nemám dost potřebných dat zejméně u Xboxu One)
Odkaz: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeso4iTcjkxVVoCDYMogH88CP2fgu8iHTvDZL_61b2aTDSNuA/viewform -
Jo, pády grafického výkonu se určitě zlepší. Pokud se grafické rozlišení a FPS ve hře mění dynamicky, tak rozdíl bude velký a v ideálním případě můžete vytáhnout z PS4 Pro u starších her plnohotnotné FullHD na 60fps.
Problém je tam, kde vývojáři udělali nějaká umělá omezení. Třeba 30fps lock. A nebo když věděli, že PS4 jejich hru nedokáže vykreslit ve FullHD, tak v rámci úspory osekali textury na nižší rozlišení (např 720p) a v takových případech se lepší výkon na nemůže projevit (dokud vývojáři hry nevydají patch). -
Pro nekoho, kdo by musel koupit i slusny monitor se to tim padem uz k 30ti blizi...
-
Ano, konzolisti jsou milionkrát lepší lidé, které by nikdy nenapadlo se navážet do diskuzí o PC a PC hrách a vůbec tam spamovat, jak jsou PC blbé a v porovnání s konzolemi moc komplikované atd. *3*
Osobně mi je porovnání velikosti pindíků na netu ukradené, jenom mi vadí, když se někdo ohání mylnými informacemi. -
To zase nemůžete takhle soudit.
Tady jde o to, že u prvního dítětě člověk ještě neví, jak na to. U druhého (a dalších) je to vždycky už snažší.
Navíc, když máte jedno dítě, tak to dítě má občas problém se zabavit samo... když už jsou ale 2 (a více) tak si vždy můžou hrát spolu, atd. -
PS4 Pro má smysl i pro "obyčejné" TV s FullHD (1080p).
Ani PS4 a ani Xbox One totiž nedokážou vykreslit 1080p (reálně se to pohybuje tak okolo 720p a v náročných scénach to jde ještě níž) a většinou si o nějakých 60fps můžeš nechat zdát (spousta her běží na 30fps).
Takže pokud si chceš vychutnat plnohodnotné FullHD při 60 snímcích za vteřinu, tak ty 3 tisíce navíc na PRO verzi je dobrá investice. -
S tím plne souhlasim.
PS5 vyjde az bude umet plne 4k.
A to chvili potrva min. do Volty ale nejspis jeste o 1-2 generace dal.
Az 4k se bude stavat u PC standartem ajko je ted Full hd.
Ted je to 4k u PS4 jen marketingovy oblbovak.
Vetsi smysl mi dava vetsi detaily a 60fps ve full hd u PS4Pro
Tak tech 3-5let by to mohlo odpovidat. -
Taky si rad cucam z prstu. *15*
-
Věřím že to je mnohými ověřená metoda:-) včetně vámi ale jelikož dva z našich kluků potřebují trošku specifičtější přístup tak i přesto je místo na koníček,v tomto případě hraní.Děti samozřejmě dosavadní život hodně změní ale hlavně obohatí.Když poslouchám jak dva dospělí lidé mají jedno zdravé dítě a mají z toho hlavu v pejru a nic nestíhaj atd. Tak se musím posmát.
-
To zde asi jen tak rychle nebude. Když uvedli PS4 Pro tak čekají, že to nějakou dobu vydrží. I když to je takový malý mezistupeň na 4k a velký skok v plynulosti na 60FPS pro hráče.
Konzole asi budou čekat na 4k. Bylo by zvláštní kdyby byly nové a zase fullHD...
Ale dnes je 4k moc náročně. Na PC na to potřebuješ silný HW aby to vůbec jelo a aby to jelo plynule + hezky tak ty nejlepší karty. To se určitě časem změní a tak uvidíme. Pak je zde otázka velikosti her. Hra ve 4k je velká jako prase. Dnes to tolik nevidíš protože je stále hlavní fullHD a ty textury navíc a filmečky nejsou často pro 4k nebo jen něco...Jakmile to bude tak to bude macek. To aby do konzolí dávali pak lepší přehrávače a počítačům větší stoly na ty kravské monitory na kterých poté nepřehraješ starý film protože to bude nekoukatelné :(
To bude také zajímavé. Prostě část věcí bude nekoukatelných z důvodu malého rozlišení a na 4k se to roztáhne tak moc, že to bude strašné. Již dnes na 4k monitoru máš malé písmo a musíš to různě štelovat. -
Tak ve starych hrach asi ano, treba ve swtor to zvlada i moje stara 980. Novy hry si moc ve 4k nezahrajes, bohuzel optimalizace hernim vyvojarum na pc moc nerika. Ale ten radoby AAA odpad stejne nehraju, takze je mi to vlastne jedno. Mimochodem, ty mas nejaky postizeni jako GGG a jeho multinicky, ze ti vadi kdyz nekdo rika neco co se ti nehodi a dela dobre kdyz souhlasis?
-
Ale tak na druhou stranu je fakt hezke, ze jsi uznal, ze v PC ani grafika za 20 litru neutahne 4K v primitivnich starych hrach. :) To bych od tebe necekal.
-
Na PS5 si pockas velmi dlouhou dobu..minimalne pet let
-
Za 6500Kč PRO nekoupíš
K otázce pokud máš 1080p, což je pár let standard, tak to smysl má -
Mas pravu, ve skutecnosti ten 5 let stary hw za 10 tisic renderuje ve 4k coz nezvladne ani grafika samotna za 20. Trololol.
-
Jasne Sony i vyrobci her pro PS4 tvrdi lez a jediny kdo to doposud prokoukl je Mr. Proper a par dalsich chytraku na tiscali foru. *1*
-
Rok před novou generací konzolí bych asi nešel ani do jedne verze. Příští vánoce vyleze PS5 a Xbox scorpio a bude se muset znovu přecházet.