-
ty pracuješ i doma? tak to je mi te líto *9*
-
test
-
Proč mají někteří jedinci potřebu tahat do diskuze o PS4 potřebu tahat počítač?
Ten má snad každý, ne? Na práci. -
Opravdu si myslíte že sony nechá MS aby mělo na trhu několika nasobně výkonější škorpio? Pro je jen na vytahnutí penez z lidí ale 5 musí bej už pomalu ready. Kdyby neměli odpoved na scorpio ktere bude jeste dvojnasobne vykonajsi nez Procko tak by SONY skončilo.
Procko je jen takova marketingová blbinka ale až výjde scorpio sony vytasí proti tomu taky novou konzoli.
Doba kdy se konzole měnila jednou za 5 let myslím že ted je ideální doba tak 2 roky a výměna. -
Súhlasím, pekne napísané. Ja som majiteľom PS 4 Slim. Verím SONY, že pôjdu všetky hry dokonca generácie aj na starých PS 4. Proste nemôže nás odstrihnúť. PRO u mňa stráca zmysel keďže 4K momentálne vôbec neplánujem a ono ani tie hry v 4K nepôjdu. Aj keď ten vyšší framerate a lepšia grafika je pekná vec. Ale vystačím si aj so Slim.
-
Tak ja to napisu znovu a pomaleji:
Asi tezko tvrdil nekdo jiny, ze 30 fps staci, kdyz na pc uz se vic jak 10 let hraje v 60+ fps a konzolisti (aka zakaznici sony) jsou ti co maji komplexy z 30 fps a 720p.
Uz chapes? Nebo si sedis na vedeni. -
Co na tohle říct? Buď jste nepochopil tok diskuze a nebo jste navázel na špatný koment.
Tohle jsem právě vysvětloval místnímu trollovi (nick: lol ) že jeho komentář je hloupý a vycucaný z prstu. Sony nic takového o 30fps neřeklo. -
"Vas prispevek obsahoval tolik hlouposti, ze jsem ho necetl. Ale dovolil jsem si reagovat a rict, ze nemate pravdu a nesouhlasim s tim, co jsem necetl."
Franta Vomacka -
váš původní příspěvek obsahoval tolik hlouposti, že jsem odmítl luštit co si představujete pod pojmem "sony ovce" a "sony klaku". Kdyby jste všeobecně mínil konzolisty, tak jste tam furt neměl tlačit klíčové slovo "Sony".
A teď jen takovou menší informaci BTW:
nevím, proč pořád melete o Sony, když jejich PR oddělení je na tom o něco lépe než to od Micro$oftu. -
Tak ti co hrajou na 60 fps uz 10+ let asi tezko rikali ze 30 fps staci, nemyslis?
-
no právě. Ale v podání místního trolla (lol) to bylo Sony a jejich zákazníci...
-
Tech 30fps tvrdil Ubisoft , kdyz mel problemy Assasins Creed Unity *1*
Marketingove oddeleni chtelo zamest problemy. -
pokud nekdo veri ze jeho PS4 zvlada 4K je stejne hloupej jako ten co ma doma TV 600Hz a mysli si ze mu obnovuje obraz 10x rychlejc jak bezny 60Hz monitor *1* proste vsechny ty TV 800Hz dokonce i 1000Hz jsou jen marketingove hasnumera pro blbce https://www.datart.cz/novinky/radce-obnovovaci_frekvence_televizoru_kdyz.html
neco jako kdysi udavany vykon u hifivezi 1000W P.M.P.O. a podobne lidi fakt mysleli ze maj 1000W zesilovac o ono to byl sotva 10W... nekteri se zarazili a ptali se co znamena ta zkratka P.M.P.O. odpoved na to byla jednoducha ProMimoradnePitomeObcany a to same plati pro 4K u PS4!!! -
Takze ty jsi na 100% lowzolak? :D
-
žejo? přesně je to jen o tom co komu vyhovuje! Prostě lowzole vyhovují jednoduším lidem no a proto je pak v diskuzích tolik problémů *2*
-
Těžko. Když vyšel první Crysis, tak to něběželo na žádném HW na max, ta grafika byla nadčasová. Samozřejmě v dalších dílech museli kvůli portu na konzole osekávat grafiku. *15* Nevidím důvod, proč by to takhle nemohlo být i u SC, vzhledem k tomu, že to dělají jen na PC. Vylepšovat grafiku s novým hw není problém, výhoda PC platformy...
-
Otázka 42 by měla mít možnost více voleb - jak pak mám odpovědět jen na jednu volbu, když hraju i na handheldech, WiiU a samozřejmě i na PC
-
Já někde tvrdil, že to řeklo Sony, horká hlavo? Příště počítej do deseti, než začneš sám psát nesmysly.
-
Nepamatuji si, že by Sony někdy v posledních letech tvrdila, že více jak 30fps nejde poznat. To jste si opět něco vycucal z prstu.
S takovými nesmysly si běžte diskutovat na novinky(.)cz