-
"VSETKY hry su proste spatne"
LEŽ. Vytahuješ tu M3 a WD2 což jsou shitově optimalizovaný hry. Většina her běží na PC líp, ale ty tady mlátíš 3 stebla slámy, kterí sis vybral aby se ti hodily do krámu... slabounké... -
tak to mas dost blby...sam jsi dal odkaz na video, kde vymaxovane GTA5 bezi manikovi 40-70 FPS. Ja nemam 1070 ale 980ti a kdyz jsem mel moznost videt stejne hry co jsem hral u kamose na PS4 tak ten rozdil byl velmi viditelny. A ja pod 60FPS nejdu.
Jinak za tu cenu je PS4 dobry pomer cena vykon, ale sorry kupovat si skoro highend kartu a pak argumentovat ze za takove prachy nemam grafiku 4x lepsi je trochu mimo. -
Oplatí sa PS4 PRO aj na full hd? Ide mi o to, že predpokladám, že hry optimalizované, niečo ako Rise of the Tomb Raider. Menej detailov, viac fps alebo naopak... Teda nevyťažiť s konzoly 4k ale lepši kvalitu grafiky, viac fps a pod.
-
Draken: Vygoogluj si ***Sony Microsoft 30fps PC lock***. Je toho ranec.
A Rustík si jako správný fanatický peasantík popírající realitu utře to ***** co mu steklo po bradě. *15* Smutná existence... -
Som i7+1070 peasant, ktoremu GTA5 redux, WD2 a dalsie SPATNE hry /skutocne idiotska barlicka PC chudaka, VSETKY hry su proste spatne, nezabudnime aj na MAFIU III, spatne !!/ - bezia ledva v 1080/30 ak sa ja ubohy peasant snazim v roku 2017 /!!/ o trochu lepsiu kvalitu obrazu.
a WD2 a dalsi s tym maju zasadne problemy, IQ je aj pri maximalnej snahe je priserna, specular, alpha aliasing vo WD2 je doslova neznesitelny, a pri TXAA 8x to padne na 12fps a specularity aj tak ostavaju neosetrene.
SUPER !! skryty potencial PC HW, samozrejme !! -
Aby som nezabudol - vanila GTA 5 je hra pre HW z roku 2005 /PS3/ s 512 mem ram - 512 MEGA RAM !! a s velmi pomalym HDD a hrozne slabym GPU.
Snad nechces aby som v tejto VANILA ARCHAICKEJ HRE machroval s i7+1070, ci mam ist este hlbsie, Qvejk 2, wolfik. -
"ktora zazracne bezi na sony konzole"
To je právě ten problém, který ti uniká. On to není zázrak, jen je to na PC špatně optimalizovaný. Tvoje argumentace je postavená (jako u většiny peasantů) čistě na tom, že je verze na PC špatně optimalizovaná, ne na kvalitě a potenciálu hardwaru, tzn. že nejen že schvaluješ praktiky konzolových výrobců (= aby to běželo co nejhůř na PC + locky fps atd.), ale i se v tom vyžíváš. Hodně ubohé, stejně jako jsou ubozí ti výrobci. -
placam to chlapce, ze i7ka s Nv 1070 ktora mi stoji na stole mi NEDA v WD2, GTA5 redux /a dalsi/ viac ako 1080/30fps pri TROCHU slusnejsej kvalite obrazu /+ nastavenie detailov hry aspon trochu nad uroven PS4/.
PS4 slim za 249 euro sa moze roztekat kolko chce, pri tejto to banalnej cene, i7+Nv 1070 vsak NIE JE zostava za 249, dokonca ani za 1249 euro.
A vysledok je pateticky. -
co to placas ? Pri tom nastaveni, jake ma ten manik na videu by se PS4ka roztekla na stole. Navic ma tu hru jeste namodovanou na vyssi kvalitu nez je ,,vanilla,, verze.
-
https://www.youtube.com/watch?v=mGbxbL07QVA
redukovany GTA 5 s TXAA 4x - vyskusane - boom 30fps a menej na jasne nadpriemernou GPU, ktore ma tak 2% hernej populacie, ale sak co, sXat na AA, sXat na tiene, sXat na LOD a hlavne sXat na kvalitu obrazu.
Asi dalsia SPATNA HRA !!
Alebo nie, ticho sa prepneme do nastavenie kvality ako na hnusnej konzole za 249 euro /PS4 na vianoce v datarte/, nie. -
Neslyšel jsi o tom, jelikož ten trotl výše mele h()vna. Prosím nereagovat na něj dále. Vždycky pár blbců udělá nesmyslné vlákno a prase, aby tu pak našlo nějaké relevantní informace.
-
Netusil som, ze v PC svete staci v krabici zabalena NV 1070 za 430 eur na to aby so samo o sebe hralo hry, velmi zaujimave.
Este zaujimavejsie, ze urcite aspon 1500 eurove kombo i7-6700+NV1070+nejaka lepsia ram, aspon 250ka SSD a podobne - mi padne na hubu v kazdej druhej hre.
Padnut na hubu = 1080p/30fps v slusnej kvalite, kde nemyslim AA -OFF, Nv game/Hair/other works OFF atd. atd.
Iste - WD2 je "spatna" hra, ktora zazracne bezi na sony konzole s CPU triedy i3 /prinajlepsom/ a GPU /niekde pod Nv 1060/ v 1080p/30 asi ako ta WD2 na i7+Nv1080 s trochou TXAA.
Spatna hra. -
gamelay z youtube
-
Games.cz mi už začíná pít krev, stačí někam nechtě kliknout a už se otevírá okno s otravnými srágorami. A co by se věšlo do jednoho odstavce, mají autoři ve zvyku roztáhnout do žvástů o rozsahu tisíců znaků *6*. Chjo poslední dobou už je fakt lepší kouknout na gameplay hry a pak si to koupit, než číst tohle...
-
To nucení do 30 fps locku na PC máš odkud a u jakých her? Nezpochybňuji to jen mě to zajímá neslyšel jsem o tom.
-
ne, to nemyslím
-
GTX 1070 = 6.5 TFLOPS
PS4 Pro = 4.2 TFLOPS
Jaké to překvapení, že je dražší. Ty budeš asi z nějaké divné planety. Co se týče WD2, tak to asi ani nemá cenu komentovat. WD2 nikdo nezajímá, je to špatná, neoptimalizovaná a hlavně MRTVÁ hra. Holt tonoucí se stébla chytá... *15* -
Najednou to byli i zákazníci. *15* Předtím jen Sony. Na pěst tohle. Naposledy ty trubičko:
a) sony ovce
b) sony klaka
Nauč se chápat jednoduše psaný text. O Sony sem se nikde nebavil. Pokud chceš popírat, že jistí lidé často používají argumenty, že víc jak 30fps a FHD nepoznáš, tak se se lhářem a fanatikem nemám o čem bavit...
Perlička z podobného soudku na závěr. Sony tlačí vývojáře k 30fps locku na PC. Fakt. Co uděláš? Začneš ho popírat? Čekám na show. *15* -
myslis selektivna cenzura, ked sa si nedajboh niekto dovoli sa dotknut jedinecneho PC.