Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Je to dobrá logika, akorát si spojil dvě závislosti dohromady.
  • to je mi logika asi stejná jako říct určitě lepší táta vožralej v hospodě anebo s dogama v žíle než úchylnej co doma znásilňuje svoje děti
  • :DDD
    Lepsi?
    ╭∩╮
  • No to je blabol... :D. Nikdo nikoho nenuti vykonnejsi verzi kupovat. Tak jako nikdo nikoho nenuti kupovat kazdy 2 roky novou grafiku.
  • Lukass
    No vidis tebou zmineny hry me osobne miji, ale zato mam hodne rad strategie a serii Total War. Pc je jasna volba
  • Robotron3
    Tak určitě lepší táta doma u her, než vožralej v hospodě :)
  • tak jasně memusíš se o dítě starat můžeš to dělat jako Homer ze simpsnů děti se vychovávaj sami přes internet, televizi a táák.... *3*
  • Ale prd...nam tri kluky a porad parim..logicky ze ne tolik:)...jedno dite zadny..taky vlastni zkusenost:)..
  • nojo, nemuzu souhlasit vic, ale jestli se rysuje dite, tak se s hranim muzes rozloucit... osobni zkusenost :(
  • to je taková typická, malá, nevtipná reakce zapšklého člověka, tak nějak podle očekávání hrajícího na PC.
  • PC doma máme také, poslední upgrade ne něm, ale proběhnul před asi 8 lety *4* Mám ho čistě na placení složenek, internet, stahování a hraní, opravdu. Naše rodina se jednou za čas sejde, propojíme 5-6 pc a paříme CS SOURCE. PS-Pro, jsem si pořídil pod stromeček a proč? Protože to zkrátka neřeším. Bude mi 30, dítě se rýsuje, ale pomalu, barák máme konečně opravený, tak proč si nedopřát? Mám 360, mám One a teď poprvé PS. Tak proč nejít rovnou do PS Pro? Dohrál jsem Last of us, neskutečný zážitek, mladá drtí God of war remastered - paráda. Série Uncharted už čeká. Mohl bych mít sebelepší pc, ale tyhle jmenované klenoty bych si stejně nezahrál. Ano u PS nakonec rozhodli exkluzivity. Koupě nelituji. Mám pravidelný příjem, přítelkyně zrovna tak co já vím, třeba tenhle rok pořídíme i nové PC. Je to zkrátka jedno. Hrajte na čem chcete a neposlouchejte keci okolo. Do diskuzí běžně nepřispívám, svůj názor niní odešlu a už se sem nepodívám. Proč taky? Ty seš blbec bla, bla, bla....... To si jdu radši zapařit třeba Dark Souls 3, ty mám rozehrané na One *4*
  • The last of us...hra vydaná už pro PS3, tak to je výhra, že si ji můžeš zahrát na PS3, pak si koupím kvůli ní PS4 a teď ještě PS4 PRO, abych si mohl zahrát jednu stejnou hru na různých verzích konzole.
  • Ať nám tu nepukneš závistí s tou svou lacinou plastovou krabičkou. *3*
  • Taky je to srovnání z roku 2014, kdy psko určitě nestálo 6k :)
  • takze kazdy dva roky 12000 kc?
  • To porovnani dost kulha, spis to je tak ze sem mel auto(pc) a premyslel jsem nad kolem (konzole), pak sem se na to vys*** a dal jezdim autem a to pisu jako nekdo kdo ma jak Xbox One tak PS4 *3*
  • S tema ovladacenam to mam presne obracene *1*
  • Tak ty hlavně hraješ přes OnLive, takže je pro tebe jakákoliv jiná platforma zbytečná.
  • "Už musíš mít někde v obyváku myš a klávesnici - naprosto zbytečné krámy". Ty kaaaare, mam dost. TO je pán akademik, naprostej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit