-
muze jit jezdit treba s kamionem a pak po praci hrat Truck simulator jako kazdej druhej turek
-
Tak logicky, kdyz ma nejaka hra na ps4 30 fps lock, tak pobezi 30 fps dokud ho nekdo neodstrani.
U znamych a popularnich her bych pocital ze s tim neco tvurci udelaji, ale u tech ostatnich spis tezko. -
To samozřejmě záleží... Já třeba už nemám desktop PC ani nepamatuju, a pc je pro mě notebook, který mám hlavně na práci a občas si na tom dám nějakou starou hru. No a kupovat k TV PC? To určitě ne. Navíc když na PS4 mám hry, co si chci zahrát, které na PC ani nejsou. Ale každý to může mít jiné...
-
"Az na to ze steam je super knihovna, podobne jako knihy nemas rozhazeny vsude po pokoji ale mas je serazeny na policce, tak mas vsechno na steamu."
Mně to moc dobrý nepříjde, protože v případě krachu Steamu o všechny hry nejspíš příjdeš, Zatímco o hru na Blu- ray nosiči nepříjdeš nikdy pokud o ní budeš dbát. -
nesmysl už kvůli Windows, kde musíš použít myš apod., abys ses dostal třeba do herního klienta. Pořád tam je omezení. Už musíš mít někde v obyváku myš a klávesnici - naprosto zbytečné krámy. Navíc třeba Diablo si moc dobře na gamepadu na PC nezahraješ *15*
-
Načo konzolu? PC napojím na TV a mám všetko v lepšom :)
-
Tak ja som odohral kopu fpsiek na 30 - 40 FPS bez problémov. Nikdy som nemal namakaný HW, ale osobne som vždy hral radšej na vyššie detaily :) Samozrejme, že hrávam predovšetkým singláč, kde sa to dá...
Dokonca si pamätám HL2 som hral na okolo 20-25 fps, na GeForce 2 MX na low detailoch a vôbec ma to netrápilo :D -
Já to také nepoznal v době kdy jsem hrál staré hry a měl PC na prd. Ani jsem netušil co to je a k čemu to je...
Když ale budou mít možnost s PS4 Pro to poznat, tak věřím, že řada lidí to pak bude chtít. On ten pocitový rozdíl v plynulosti je značný. Každopádně je super, že PS4 Pro dorazilo. -
:D...ty sasku, najdi mi jeden muj komentar, kde hejtim PC (a tim myslim HW, ne MR blbecky)...a ze tak bez problemu tridis lidi do taboru...ale tak jak pises, jsi PC hrac, co od tebe cekat...ja sam sebe charakterizuju jen jako hrac, nepotrebuju se vymezovat, na druhe strane, MR si vzdycky rad potrollim, tak jako fanatiky od konzoli...:D... v tehle diskusi MR v bliti jasne vitezi...
<3 -
bez patche je to naprosto totozne, snad nektere fps dropy zpusobene nedostatkem vykonu by nemely byt, ale v podstate vsechny nove hry uz podporu maji.
-
Mě třeba docela vadí, že jsou v některých hrách propady a nízké fps. Dá se to hrát a určitě bych PS4 kvůli tomu nevyhazoval, ale je to škoda.
-
Tak jeste aby ne, kdyz PS1 vysla 12/1994 a voodoo2 2/1998... :D...btw, LV ma taky mrte bratranku se supr hardverem, muzete si je vymenovat... :D
-
Letos jsem dohrál Zaklínače 3. Možná nějakou ještě Indie hru, na kterou si nevzpomenu. Nějaké online střílečky jsou mě celkem u paty.
-
jo, tak animovaná autíčka Cars si v klidu dohraješ v 30fps :D stejně nějakou adventuru a podobné hry, co na konzolích frčí.
Ale skus hrát třeba nějakou dobrou střílečku, tak ten rozdíl je jako pěst na oko. A u online stříleček se rozdíl v FPS projeví dvojnásobně! (někdy fakt rozhodují ms) -
bez patche je dle mého úplně stejné jako na klasice...
-
Není zač. Vznikla i knížka o příběhovém pozadí, takže pokud do toho chceš ještě více proniknout, přečti tu knihu. Já jsem víkendový hráč a hráč v důchodu. Takže stíhám dohrát tak dvě hry za rok. Letos jsem dohrál? Ani nevím, jestli něco jsem dohrál *4* Ale k tomu Bloodborne se rád vracím a nemám tam ani tak moc nahrané, od vydání asi kolem 200 hodin, ale na hráče v důchodu je to slušná porce *3*
PS. Jo, letos jsem dohrál Zaklínače 3. Což taky nebylo špatné... -
4K a HDR mi je šumák, ale zatím jsem se nikde nedočetl, jak na tom jsou hry bez patche.
Zlepší se framerate u nepatchovaných her a běží stabilně 30? Nebo Pro použije jen jednu grafiku a výsledek je stejný jako na staré PS4 nebo Slim? -
Díky, píšu si na seznam *4*
-
Bob: Ha, dobrej fór *15*
-
Zalezi na zanru, treba v counter striku nebo zavodni hre je to dost poznat.