-
Nevím, až na Win 8 mi šlo bezchybně AoE 2 nebo Starcraft 1 se starou rafikou, rep. líp se vykreslovaly, některé hry se přestaly sekat. Nevím možná sem sám.
-
U ma je to jednoduche *1* , pokud nevyjde only DX12 hra kterou bych opravdu chtel, tak zustavam u W7 64bit.
-
To určitě jisté není, to máš recht. Ale na druhou stranu, měřil jsem v průběhu cca týdne bandwidth spotřebovaný systémem a naměřené hodnoty odpovídaly jen a pouze staženým updatům. Ale nepovažuju se za super technického guru, takže bůh ví =).
-
Taky si spokojene zeru parky bez masa, zatimco vsichni tvrdi ze nejsou dobry. *14*
-
Parádní článek, nečekal bych ho zrovna tady na games ale to je jedno....co se týče Windows 10, tak ho už používám rok, občas to bylo docela peklo :D Neříkám že je to dokonalý systém, to však nebyl doposud žádný, od Windows XP po Windows 10 se neustále potýkám s nějakými problémy, nedá se říct, že by jeden z nich byl naprosto bezchybný. Co se týče vylepšeného využivání paměti, sám mám Radeon 7580 1GB, takže jsem za tuto funkci rád. A ten hate kolem Windows 10 ignoruju, sám jsem spokojeně uživál Windows 8 a poté 8.1 zatímco na internetu se šířily vlny hatu.
-
Tak tak svatá pravda *3*
-
Ano, ta Virtual Memory je potvrzená a otestovaná, jsou lidi, kteří díky tomu rozjeli Shadow of Mordor s ultra texturami s grafikou s 1 GB VRAM. Má to taky svoje problémy (RAM je pomalejší než VRAM, proto poměrně často dochází k problémům s rychlostí načítání textur a taky budete mít propad v fps), ale fakt to jede.
Kromě tohoto ale zatím přínos desítek není velký. Jeden z dalších buildů po RTM přinesl kompresi RAM, ale na to jsem ještě nečetl posouzení/bechmarky. DX12 zatím není zajímavá, tipuju rozšíření až když se začne DX12 používat na Xbox One. Jako systém samotný jsou desítky slušnou evolucí Windows 7/8.1, ale jde vidět, že vydání uspěchali, při používání objevíte řadu drobných nedodělků a chyb.
Shrnutí: Pokud zatím počkáte, nic nezkazíte. -
Souhlas, sedmičky jsou nejlepší. Měl jsem možnost vyzkoušet jak osmičky, tak i desítky, ale příliš mě nepřesvědčily, proto pořád používám W7. Vůbec se mi nelíbí představa, že až jednou se přestanou vydávat záplaty, musel bych fakt na desítky přejít. Naštěstí je to dost dlouhá doba na to, aby se spousta věcí změnila.
-
Šmíráky se dají vypnout, jistě chápu no. Proto to taky rozdali zadarmo makes sense... mimojiné.
-
Otázkou, však zůstává zda-li je skutečně vypnutá a nebo je to jen trik, aby sis myslel, že máš takovou možnost.
-
Výsledky jsou takové, že tohle mi příjde, jak cílená reklama, protože co čtu weby, tak lidi si jen stěžují a chtěj zpátky 8 či 7. Tyhle 10 maj mnoho děr četně tohu šmírováni. Slibovali až 30% narůst ve hrách u některých novějších je nárust ve zlomku fps a někde jsou i větší propady. Nejdou starší hry s určitou ochranou.
Jne po představu fb tohle šmírování dělá geniálně vidí, co si s kým píšete a zasuhuje v případě, když se bavíte o vraždění, atentátech a vraždách. Je pravdou, že musíte být trošku v hledáčku.
Takže smysl to bude mít, až budou hry ve 12 directx.. Jako rozdil mezi 10 a 11 directx byl mnohdy miniauturní. A rozdíl mezi 9 a 11 byl v tom, že třeba obličeje se lépe vykreslovaly. -
Tolik k tomu pokroku v oblasti her na W10 *5*
Ale joo, třeba opočkat na ty DX12 only tituly a uvidí se... nejhorší je že oni ještě ani nebudou a už budou i normální hry vyžadovat W10... to je k poblití a je mi u prdelle jestli mrkváci rozdávali 10tky zadara je to svinárna jak nahnat lidi co nejrychleji do 10sítek at už jsou v jákémkoli stavu. *7* *12* -
Hele, já funguju na desítkách už taky nějakej ten měsíc a nenarazil jsem na jedinej, ale opravdu ani jedinej problém s kompatibilitou. A ta telemetrie, kterou nay-sayeři okamžitě vytahujou z rukávů, opravdu JDE vypnout, sám jsem to okamžitě udělal =).
-
Zaujimavy članok. len pre zaujímavost. Ja používam Windows 8,1 Pro a dost ma prekvapilo že na nom nie je možné spustit hru FIFA 12
FIFU 12 proste nerozbehnete na tom windowse.
Mimochodom najspokojnejší som bol z windowsom 7 na tom šli proste uplne všetky hry bezchybne.