-
Android si v současnosti koupí jen blázen *15*
-
https://www.youtube.com/watch?v=Drj2ptm5TH8
Vyzkoušeno u bráchy bývalky a jede to podle toho návodu. Tedy pokud ti nevadí Polština (anglické nastavení tam ale je ukázáno, co a jak) -
lol vy ako nemecká kolónia by som sa nesmial....pošlú vám do prahy mimo rusov ešte i sýrčanov a potom bude sranda *15*
-
urcite nie nove tituly s texturami na ultra *1* ,kazdopadne pokial si mal na mysli dizzyho,tak netocis o dx12
-
Hlupák jsi tu, nevidím důvod proč nesjednotit všechny porty do jednoho USB-C jako univerzál pro nabíjení/audio/video/přenos dat. Za chvíli to tak bude mít každý notebook, pak si řekneme. Je to stejný jako s Flashem, taky všichni hulákali na Jobse, jak prohlásil, že je Flash k ničemu a teď po pár letech k tomu došlo. Jedno USB-C je tam jen a jen kvůli desingu, aby to nerušilo naprosto bezkonkurenční desing Macbooku, kupuješ si šperk, ne obyčejný notebook, to by sis měl uvědomit, pro tebe není, pro mě taky ne, ale pro spoustu lidí ano.
Jak píší sledovaní procesu na pozadí je naprosto MINIMÁLNÍ oproti konkurenci, ve shromažďovaní dat o uživateli je Apple na tom nejhůře. Google a MS jasně vedou.
Když jsme u OS, tak nový OS X El Capitan strčí všechno od MS do kapsy, to lítá neskutečně rychle. -
Bohužel se mi na něm nedaří spustit Gothic 2 :( ale jinak normálka
-
Jo, protoze kdyz mas min jak 4GB VRAM tak uz zadnou hru nerozjedes.
-
A Veskoslav = dite. To je taky fakt. Nesahej mi na muj Android.
-
tak to dufam,ze ma aspon 4GB VRAM
-
Mimochodem, Femto je leda tak apple fankid. Fanbojuje kde to jde, ale sam zadny Apple nema, rodice mu ho nekoupi a 12 lete deti nepracuji, takze si na to nevydela. Asi neco jako ty. V zivote jste oba dokazali akorat trollovat na webu, ktery fanbojuje konzole a konzum.
-
Android=Google. To je jasně daný fakt. A používat smartphone bez dat je nesmysl. Takže buď si budeme myslet, že Android je skvělý zadarmo systém, nebo skvělý systém, který ale shromažďuje data o uživateli kvůli reklamě. A k tomu mu slouží nejenom nástroje, co jsou součástí toho systému.
-
Nula je tvoje matka, abych to dokazal tak si opet naklikam. A neudelas vubec nic. Nenech se vysmat, budes mlatit pestickou do stolu, ale vubec ti to nepomuze.
-
Android není založen na sběru dat. To služby od Google na něm teprve jsou! Mám AOSP bez gapps a šmírování mimo tel. operátora se nekoná...
-
Zastanu se Femta, i když si myslím, že je Jablečný šašek, tak co se týče anime atd, tak klobouk dolů před jeho znalostmi. Evidentně jediný, kdo je tady psychický nemocný, jsi ty, Jejdásku. Mimochodem pravý konzolový Jejdásek byl vždycky anonym, takže si zruš inkognito, aspoň zjistíme, co za nulu se za tebou skrývá.
-
Slovaci kolem tebe leda tak sukaji ovce, prej vyrabaju bombu. Netrolluj.
-
https://www.youtube.com/watch?v=GV7HcHLVgns
-
Jo, naklikal sis minusy a ted brecis.
-
bububu sleduju nas v mikrosofte aj usa treba si vyrobit alobalovu ciapku a ja som vylucne za sledovanie pretoze medzi nami je vela psychopatov co doma vyrabaju bombu a komunikuju s teroristami drzim palce NSA
-
Femto je haha, alucard, bieber a veskoslav v jedne osobe. Mozna i Jack. Celkem kvalitni psychicka porucha. Primo unikat.
-
A Femto, bláznivý Apple fanatik dorazil. Hlupák, co propaguje jedno USB jako ideální řešení, protože s tím přitáhl Apple. Kdo by potřeboval více USB, když si může vybrat mezi nabíjením a připojením další periférie k notebooku. A minimum? Je vidět, že jsi obchodní podmínky Apple nikdy nečetl, protože možná by ti pak došlo, co všechno Apple vyžaduje, požaduje a co všechno stahuje či jinak získává. Jsem si říkal, jestli klikač řádí tvou rukou nebo Jejdáskovou.