Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    moc dobře placené to není a ve finále to není ani taková zábava :) no musíš to prostě někde zkusit, tady ti tu práci patrně nikdo nenabídne.
  • Díky *3*
  • Musis se na to divat z globalniho problemu. Vem si ze ten bug muze najit 1 ze 100 lidi, naklady na to spojene jsou obrovsky, tak proc to opravovat? tak to proste dnes funguje. Nerikam ze to je v poradku, jen mluvim ze zkusenosti, kdyz se najde v produktu rekneme 50 000 chyb, tak ze zacatku vyvoje se opravi co se da, potom se opravuji zavaznejsi a potom ty nejzavaznejsi. Takhle to funguje v drtive vetsine firem. Tester je od toho aby chybu nasel. Co pak s ni je, to neni o nich, to je o tom kolik jsou ochotni ruzni VP apod dat penize na jejich opravu. Proto mi prijde hrozne hloupe kritizovat testery za to ze je produkt zabugovany, samozrejme je mozne ze neodvedli tak dobrou praci, to nerikam, ale proste co bude a co nebude opraveno neni v jejich rukach. Doporucuju si vyhledat bugzillu firefoxu. Je verejne dostupna a muzete mrknout kolik chyb zustane otevreno.
  • co musim umet abych mohl delat testera tahle prace by me bavila
  • No mě občas nebaví hrát hru ani na poprvé natož se v tom nimrat:)
  • Pak ale "kravaťáci" (bože, jak jsem na to slovo už alergickej) nemusí najímat tolik pracovníků. Jsi si tak jistej, že je chyba jen na jejich straně? Často vídám bugy, o kterejch rozhodně nikdo nemohl prohlásit, že jsou nezávažný...
  • no jen aby si se nelekl kdyz musto kozade baby by te daly nejakou vakuovou masinu do ktery bys to strkal :D
  • Jo ale musela by firma na sebe vzit "zavazky" pokud produkt selze :-D
  • Drak_1
    Moj sen bol vždy pracovať ako tester *14* *14* *14* ( pre DUREX ) *1* *1* *1*
  • Drak_1
    JJ hlavne ak si pozreš film Král videoher *1*
  • Je videt ze jste to nikdy nedelali ze? :-) No dobre, necham vas v tom, kazdopadne ja jako tester pracoval a rozhodne znam horsi prace a take je potreba si uvedomit ze to ze jsou v produktu chyby neznamena ze by je testeri nenasli, tak 60% chyb se nikdy neopravi, protoze jsou povazovany za mene zavazne a nejsou na to penize, toto je rozdhonuti kravataku, testeri muzou najit klidne milion chyb ale ze je nikdo neopravi za to nemuzou, tak prosim vas tu nekecejte o vecech do kterych nevidite. Viz prispevek vyse - ze by beta testy musely za neco stat.
  • Máš pravdu, podle mě je to jedna z nejnudnějších prací na světě...
  • Prímo se Take-Two nezastávám, ale to by ty betatesty taky musely za něco stát. Jakože nestojí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit