Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kurna uz jsem to rek mel jsem si to patentovat
  • chtelo by to do ruky maketu zbrane s pohybovym cidlem na miste miridla...
  • Erien
    Jako mučící nástroj to má jen jednu jedinou vadu, zavřeš oči.
  • Myslim ze je zatial stale velmi skoro vynasat nejake sudy. Jednak je to stale dev kit a nie finalna verzia. Dalej na jednom videu, nevime ci to boli novinari alebo priamo ludia z Valve, ukazovali ako rozdielne vpliva zmena ovladania v TF2 prave na nevolnost. Cize dost bude zalezat na hrach a moznostiach nastavenia. Tak isto zatial stale niesu na trhu hry ktore boli priamo na Oculus dizajnovane a s moznostami si vyladit nastvaenie. Predsa len kadzdy ma inu uroven vnimania. Ono treba si uvedomit ze niektorym ludom aj pri beznych 3d hrach byva blbo. Tak isto, starsi hraci, si budu pametat ked boli bezne papierove manualy k hram, ze tam vzdy aspon na jednej strane bola vystraha pre epileptikov ze moze hra vyvolat zachvat (a to bolo nie len pri fpskach ale aj dungeonoch,plosinovkach a dalsich hrach). Dnes predsa len ked su manuale v pdf tak to uz nikto necita/nevnima. Iste Oculus asi nebude pre vsetkych a nie vsetci ho zvladnu mat na hlave rovnako dlho, ale pockal by som az na filanu verziu a vyladene hry/aplikacie. Potom sa na masovej populacii ukaze ci to bude vomit surfer alebo pohoda :-)
  • Nový dobrý LCDéčko... *14*
  • CJ51
    Nemali by ste testovať takéto neoficiálne indie záležitosti,ale nájsť si trebárs na YT nejaké hry ktoré majú na OR najväčší ohlas s väčším wow efektom,potom takéto videá ludí len odradia
  • Inquisitor
    Já ho taky ještě mám :)
  • Oprava Skyrim *7*
  • A nebo Skirym http://www.youtube.com/watch?v=1KRVFBtbaGE
    Nevim, proc tady porad testujou takovy silenosti...
  • No ja nevim, Far Cry bych klidne testnul http://www.youtube.com/watch?v=W2byrsir8q0
  • :-) Já tě chápu neboj...

Problém je, že nechceš akceptovat to, že lidi gramatika latiny nezajímá.
    A škola dokáže být vymývač mozku pro některé lidi, (jako jsi ty) protože v běžném životě se hádají a dohadují o věcech, které nemá smysl prostě řešit, nebo je řeší na nesprávném místě. Jak sem psal v předchozím příspěvku, "tohle to co tady plácáš patří úplně někam jinam". Třeba do škol, pro tu tvou "maturitu" pane doktore. (metafora) Tam se můžeš dohadovat o spisovnosti, výslovnosti.

A mé psaní není myšleno ofenzivně, spíše tě chci doplnit jak to prostě chodí. Mě se taky nelíbí hromada věcí, na které lidi doslova se*ou, ale nic s tím prostě nenadělám.

wenceslaus: škola je vymývač mozků, protože více jak 80% lidí ty znalosti špatně, nebo neschopně interpretuje v samotném "běžném" životě. A kdo něco už v životě zažil, tak mi dá za pravdu. Prostě... škola není život, život je škola.
    Jo a Já ten shnilý brambor nevolil, pro mně ty volby byly jen prostý paskvil. Klidně bych se tady o tom tady dohadoval, ale není to v souladu s Games.cz
  • Starý dobrý CRTéčko... *1*
  • Nevím, jestli už to tu není. http://www.youtube.com/watch?v=INDKNA7kXoo
  • Přesně tak, na střílečky to není. Pěkný je i rozhlížení třeba v Euro Truck Simulátoru 2 v kabině.
  • C-BEAM
    s gamepadom môžeš svoj pohyb plynulo regulovať, klávesnica pozná len 0/1 a zrýchliť z pokoja na maximálnu rýchlosť pohybu okamžite alebo za velmi krátky čas môže spôsobovať nevolnosť. Osobne hrám niektoré hry aj fpsky hry na kombinácii myš + gamepad takže sa na OR teším.
  • Jak se na konci, když hrál duke nukem, málem poblil *1* *1* *1* *1* *1* Možná bude malá část lidí, co to snese, ale skoro každým je na blití.... Škoda no...
  • Když to po tobě čtu, tak ... opravdu jsem smutnej. A nevim co je smutnější, jestli to, že těm věcem co říkáš věříš nebo to, že se našli tři lidi, kterým to připadá smysluplný.
  • Ale od toho jsou právě ta pravidla!!! Chápeš? Ty si neskutečně protiřečíš. Já ti právě nerozumim, protože Oculusu fakt nevim co je a nebude to vědět víc lidí .. ehm .. minimálně s maturitou. Rozumíš tomu?
  • ergonomie drzeni napriklad ;)
  • Proč by proboha někdo hral klasické PC FPS na gamepadu *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit