-
Nevím, jakej to bude rozdíl (nikdo neví), ale tohle je první verze developer kitu. Crystal Cove je údajně už jiný a finální verze...
Navíc v tom videu, co jsem postnul si hráč chválí, že se mu nedělalo špatně ani při rychlým průletu portálama v Portal 2 a že je to "definetly playable" (je rozhodně hratelný) a "very, very cool". -
Jediny typ her, kde by to melo smysl, jsou tak mozna horrory jako je Amnesia, jinak to nema co nabidnout. Je to jen jedna velka bublina, ktera hodne rychle splaskne, az 10% lidi v recenzich napise, ze se jim z toho dela blbe.
-
Tak já nevím. Na různých herních serverech a od Youtuberů často čtu, jak se s tím dá hrát i několik hodin. A takových není málo.
-
Nic ve zlem ale ty bys to taky nevydrzel.
Problem je v nedokonalosti pristroje a her.
A rozliseni na virtualni realitu to ma male,tam by bylo potreba 8k. -
taky mam pocit, ze samotna prilba bude jen machrovinka bez ucelu...
-
Bude to vubec dobry k necemu jinymu, nez na 10 minut udelat dojem na pratele, ze jsem hroznej technologickej fanda ?
-
Chudak Lukas, uplne jsi mu rozebral jeho "skrabosku inteligence", takze uz na nas zase kouka jenom detskej xicht.
-
no..z hlediska stylistiky a teorie komunikace by užívání formy "oculi" mohlo působit příznakově, také je to složitější na percepci protože se forma v běžné komunikaci neužívá a informace by nemusela do jedince proniknout :) nejsme v odborném diskurzu aby bylo nutné správně skloňovat nezaběhnuté termíny.
-
Pavle cítím s tebou, mě se tohle stává i na monitoru naštěstí jen u některých her (většinou FPS) a není to špatným nastavením FOV. Když jsem v dětství čítával kyberpunkové romány a těšil jsem se na virtuální realitu tak tohle pro mě není, aspoň zatím, dokud nevychytají riftovací efekt, aby mi bylo špatně tak to mi za to nestojí s tím hrát stejně tak hry na monitoru z kterých je mi špatně a přesto jsem některé kdysi dohrál (sbohem Wolfensteine jedničko) *13*
-
Co čekáš, vždycky taková věc padne do rukou někomu, kdo h0wno vydrží.
-
Otázka na Pavla. Vzhledem k posledním vteřinám videa se musím zeptat. Už si využil riftovací kýbl nebo si to zatím vždy nějak rozdýchal?
-
Takže takový typický průměrný občan. *15*
-
Čím víc z tohoto vidím, tím víc opadá moje nadšení a stoupá míra zklamání.
-
Ano, jsem asronaut. Přesně o tom byl můj post.
-
Máte nějaký důvod to v češtině skloňovat latinsky? Není to korektní způsob.
-
Muzes si to koupit vyzkouset a vratit do 14dnu.
Vic jak 20minut by sis s tim nehral,to uz bys mel slusne nazvraceno.
A nechtel bys znovu zkouset zaludek.
I astronautum by to dalo zabrat. -
"Testing is the future!"
http://www.youtube.com/watch?v=ff6ojzy_e_8 -
Vyskusaj si to, ignorant. Ty musis byt minimalne astronaut
-
Jsem si celkem jistý, že existují. Typicky by mohlo jít třeba o bojové piloty.
-
Ono se to taky neda vydrzet.
Doba na pouzivani virtualni reality jeste nenastala ale aspon je to o trochu lepsi jak virtualni realita za doby NES.to byl moderni vyplach zaludku , chvilkova ztrata zraku a neskutene bolesti hlavy : Virtual Boy a podobne nesmysly DOOM 1 ve virtualni realite s mnohem horsim rozlisenim jak OR to byla sila *1* .