Přejít na výpis diskuzí
Testujeme PlayStation TV - malá krabička řeší boje o televizi a částečně nahrazuje PS Vita
12.12.2014 | Jan Olejník
51 příspěvků
-
oni nejsou povini vracet darovaný kus na recenzi sony rozdala přes 2 tisíce kusu pro recenzenty aby mohli udělat recenzi a nemusí to vracet já na tom nic špatného nevidím
-
Faktura vypadá autenticky - beru jako důkaz, že sis zakoupil ze svých peněz. Argumenty - shrnu li na co se dá použít - jsou to v zásadě dvě věci, streamování PS4 her na další tv v domácnosti a druhá věc, hraní některých her z PSVIty. Má to menší háček, streamování prakticky vyžaduje Ethernetovou sít, pokud jedete přes wifi, není to použitelné, já mám připojenou na wifi cca 7 zařízení v domácnosti, které kradou menší či větší část pásma. Streamování je prostě hovadina. Hraní PSVita her na TV - proč ku*va??? Hned dva háčky, potřebuji Dualshock 3 nebo 4, jinak si nezahraju nic. Druhý háček, pokud nemám hry na fyzických kartách, potřebuji větší proprietární pamětovku. K 2699 kč si připočtěte 1300 za dualshock + 600 za pamětovku 8GB. Jste na 4500 Kč. Další věc - zdaleka ne všechny hry podporují PSTV. Např. můj oblíbený Ninja Gaiden Plus bez šance. Další mínus - PSvita upscaluje nížzké rozlišení nativního displeje na HD rozlišení - vypadá to hnusně např. GOW collection fakt nic moc. Dobře, jedeme dál - PSX a PSP hry - proč bych to hrál na PSTV, když už jsem to hrál tisíkcát na origo konzolích, pak na PS3, PSP a PSVITa na špičkovém OLED displeji? Kde je tedy důvod aby si podobnou chujovinu zákazník koupil? Díky
-
Vydejte to, je to boj z větrnými mlýny. Ať kdokoli řekne cokoli takoví člověk neustoupí
-
Aha, takže jsem buďto zkorumpovaný nebo blbec. Pěkně děkuji za takový široký výběr, to je opravdu jednání na úrovni. Spíš mi přijde, že jsem hlupák proto, že se tu snažím komunikovat zcela otevřeně, zatímco cílem druhé strany je.. .nevím, asi zabít pár minut volného času lamentováním v diskuzi u článku, který se dotyčného vůbec netýká (produkt ho totiž evidentně nezajímá). Jako by to snad nebylo jedno, na jaké platformě člověk hraje hry...
Možná by v rámci fér jednání nebylo na škodu napsat odstaveček či dva, proč si myslíš, že člověk, co si koupí PSTV je hlupák. Zatím jsem neslyšel jediný argument.
Nu což, tady to je: http://i.nahraj.to/f/QUR.jpg -
Tak pokud sis to koupil, tak jsi tedy pouze nenadaný rozumem':-). Osobně tomu moc nevěřim, můžeš prosím zveřejnit účtenku?
-
tak to se omloiuvam ze sem vas narknul z korupce protoze vubec neverim ze ste poctivy ale kdyz to rikate tak vam teda budu delat ze verim *5* *5* *5* *5*
-
psal sem ze je 10000x lepúsi ne ze je v 100000 vecech lepsi ale je lepsi ve skoro vsem treba ma kinekt nebo lepsi mnohem ovladac a na ps3 neslo hrat warez takze taky na nic a hry sou hezci s lepsim fps to ti potvrdi kazdej kdo to hral na tom cokoli...... moh bych pokracovat ale playstastionfans stejne nrozumej obektivnim faktum takze to nema smysl *7*
-
Znovu opakuji, že jsem si PSTV sám koupil a následně zrecenzoval. Vzorek od Sony zůstává v redakci. Klidnete prosím své projevy
-
Chtěl bych vědět v čem je Xbox oproti konkurenci lepší. A kdyby mi to mohl zodpovědět autor příspěvku sám, byl bych nejraději.
Mimoto píšeš 10 000x lepší, tak tu vyjmenuj pro začátek třeba takovou stovečku, abych se dostal do obrazu.
Děkuji -
ja to rikam porad ze tady je KORUPCE ze sou vecina recenze ZAPLACENY a je vydet ze BEROU UPLATKY od sony aby nadavaly na xbox i kdyz je 10000x lepsi
*16* *16* *16* *16*
a nechapu proc se tu nesmy psat tiskacima pismenama a pise mi to ze mam vypnout capslock to je taky pekna CENZURA *16* *16* *16* *16* -
Koupil jsem si vlastní PSTV, které jsem zde následně zrecenzoval. Nebyl to přístroj zapujceny od sony
-
Pak má článek ŠPATNÉ OZNAČENÍ jakýpak test? Správně tam má být PLACENÁ (jedno že v naturáliích) reklama!!!
-
To je jak kdyby panna Mária bolestivě potratila *11*
-
Stejně bude potřeba mít více konzolí jestliže to bude využívat více lidí. Není možné hrát najednou dvě věci jak jsem to pochopil.
Pouze jeden sleduje TV a druhý jinde hraje. Prostě klasické propojení. -
SONY to dává takže to vracet nemusejí, ale dostala to redakce takže záleží na ní kde nebo komu to zůstane.
-
coz neni tak spatne ;)
-
chci se zeptat šéfredaktora, zda Jan Olejník vrátil recenzovaný kus Sony, nebo si ho ponechal jako dárek. Díky
-
Proboha jak?
-
stremovaná hra to je jako sex s vlastní rukou...
-
*1* Takže jak někdo kritizuje něco od SONY tak automaticky nemůže hrát na ničem jiném než na PC? Nějak si nepamatuji že by jsme se spolu bavili na čem všem hraji takže klííííííííídek.