Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hezký příspěvek, možná nejlepší a nejužitečnější z celé diskuze :D
  • Jj je to na tobě vidět :D
  • nvm...
  • To mi ani nemluv, stavím PC, když nějaký známí potřebuje a je celkem těžké vysvětlovat, že nemohu nic složit protože není z čeho :D Tak raději doporučuji konzole a rovnou jsem si koupil PS4 pro s VR a je to naprostá špica. Konečně jsem vyhodil podělanej xbox. *1* *1* *1*
  • Asi tak, jediný co natěžil tak pár minecraft kostiček *1* *1* *1*
  • Ty nemáš ani na chleba natož na PC *1*
  • Aha, že má menší výkon než PS Pro, ale to sis asi nevšiml že? Ty trolle nebo blbe :D
  • Tomu je to jedno, ten má podle sebe perpetum mobile doma :D
  • Ja tezim eth na gf1070 kdyz pc nepotrebuju, mam z toho cca $100 mesicne cistyho po odecteni ceny elektriky, tezim cca od roku 2013, predtim na r290 a kdybych nic neprodal behem toho dlouhyho utlumu, tak bych mohl byt tak 0,5 mega v plusu
  • A rozhodně s takovou sestavou nenatěžíš nic :D Spíš víc vybereš za transakce jen pro info :D
  • Ve zkratce prostě letadlo. Ty nahoře si namastili kapsu a ty dole utřou hubu :D
  • Jenom transakce tě bude stát dost peněz *14*
  • A to si vidělal v BTC? Už si to převedl na real peníze?
  • Ja jsem informovaný dostatečně, diky za starost :-D
  • Tak to mi je tě líto, to bych byl hodně nasranej, je to skvělá karta, ale bohužel kvůli novodobé absolutně nesmyslným trendům se jen tak nedočkáš a nebo pěkně zacvakáš.
  • No pokud to má být novodobé platidlo jak se zde někteří chorobně domnívají, tak 9 let není žádnej čas.
  • Jj jasný, spíš se informuj ty ty tatare :D
  • Oproti konzoli ROZHODNE *3*
  • hodinu jsem koukal na různá videa a porát to nějak nechápu. Dlouhé vysvětlování co jsou peníze což jsem pochopil ale nepochopil jsem tu aplikaci povolování řešení nějakých matematických úloh a jak do toho zapadá grafická karta. Jakej matematickej úkol kým vytvořen proč se počítá co z toho když se vyřeší a proč ho vůbec řešit zlatej výměnej obchod *1*
  • Ano myslím na sha256, nicméně ani u jiných kryptoměn to není žádná výhra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit