Přejít na výpis diskuzí
Těžká volba ze Star Wars: Old Republic - voják nebo inkvizitor?
13.11.2011 | Petr Poláček
107 příspěvků
-
Moja "tazka" volba plynie skor z toho ze som na stranke zaregistrovany uz 2 a pol roka a ziadnu pozvanku do bety {ani len na vikend} furt nemam. Platit za hru ktoru si dopredu nemozem vyskusat nemienim.
-
-
Trosku uvediem na pravu mieru lebo vy ste vsetci informovany jak... Beta v ziadnom pripade nieje "open", taktiez nie vsetci dostali pozvanku. Bioware sa vyjadrilo ze do 15. decembra budu mat vstup do bety (beta test weekend) vsetci ktori boli do 11. novembra registrovany ako uchadzac o betu. Teraz bude stress - test (preto to vyzera ako keby sa s pozvankami roztrhol pytel), ale na kazdeho sa podla nich dostane. Taktiez region "Slovensko" je uplne vporiadku, 3 moji irl kamarati boli pozvany do bety, takze v tom urcite problem nieje. Tak zbytocne nekalte vodu...
-
asik te nastvu ale mam predobednano a mam rezervacku ted na testovacku :)
-
Víš co udělej?Kup si preorder-key (stojí 150Kč) budeš hrát chvíli před oficiálním vydáním hry...myslím,že 150kč by tě nevytrhlo (na free serverech to bude zabugované hodně jako u každé MMO (ještě více než na Officialu)).
-
-
Hlavně free servery nebudou. A jestli jo, tak za hodně dlouho. Teda doufám.
-
Myslim ze ne *15*
-
-
Pokud ti nepřišla pozvánka včera, tak nejsi buďto přihlášenej do bety (ano, dobrý den, nestačí tam mít jen acc) nebo si tam dal věk menší než 18, což byl požadovanej věk na betu myslim. Včera totiž rozesílali všem přihlášenejm do bety. A i kdyby, tak předtim nevybírali podle toho, jak dlouho jsi zaregistrovanej, což dost často oznamovali (stačí aktivně sledovat). A ještě jedna faktická tyvole: beta neni proto, aby jsi vyzkoušel hru, ale abys feedbackem pomohl vývojářům udělat hru lepší.
-
-
nehovor vazne? no to su mi novinky... ako som napisal na swtor som prilaseny uz vyse 2 rokov [od septembra 2009] a nie som taky blazon aby som sa neprihlasil na testing, teda som prihlaseny tak ako treba byt!!! stranku pozeram kazdy jeden den aspon tri krat. a nikde nic. tak nech mi nikto netvrdi ze posielali kazdemu. mam znameho co sa registroval vtedy ked ja, aj na testing je prihlaseny a tiez nema ziadnu povanku. teraz kukam stranku a mam tam vek aky skutocne mam, a je to viac nez 18... cize splnam vsetky podmienky atd, fakt neviem kde je ta pozvanka ked ich posielali "vsetkym". A k tvojej poslednej poznamke, mna to nezaujima, myslis si ze vsetci sa prihlasili do bety aby pohomli vyvojaroM? alebo skor aby si hru sami vyskusali???
-
-
Nevim hele, neřešim, já svojí pozvánku mám a stejně tak všichni moji kámoši, takže see ya ve hře. A nebo taky ne..
-
-
Já pozvánku dostal taky. Vrook? Jakej budeš mít nick? :) Můžem se třeba spojit a dát duel, jestli to půjde :D.
-
dufam ze ano, ale uz tomu moc neverim, vravim chodim na stranku kazdy den, cakam uz hodne dlho, a furt nic, skusim zmenit krajinu povodu, to je tak vsetko co mozem skusit, nic ine ma nenapada
-
-
To je zaujimave, nechaju ta vybrat krajinu Slovensko a nezaradia ju medzi testovacie krajiny? Super system:) Vidiet ze sme uplne bezvyznamna krajina. A mas asi pravdu, teraz uz je neskoro, kua...
-
To by mohlo bejt vono. Slovensko bohužel nebylo na seznamu testovacích zemí no. Ale nevim jestli to pomůže změnit teď.
-
-
-
no pak to jeste muze byt tim, jestli tam mas dane ze jsi ze Slovenska, myslim, ze s tim dost lidi melo problemy z nejakeho duvodu ten region bioware nepodporuje jak by melo
-
-
aha, tak to mam, to mas pravdu.... super, to si ma velmi potesil :( idem si to zmenit... dik za typ, ale kedze ich uz rozposielali asi mi to moc nepomoze. kazdopadne viem o ludoch zo SR ktory maju pozvanky, takze neviem ci to bude zrovna tym, ale fakt je ze nic ine ma nenapada
-
-
kukal som Spam kos, ale nemam tam nic, zaroven myslim ze na stranke swtor sa ti zobrazi "posta" ked ti poslu pozvanku, aj ked tym som si neni isty... kazdopadne mail mi dosiel v poslednej dobe iba taky ze si mam zmenit heslo, a to bolo uz pred tyzdnom zhruba. zmenil som krajinu na cesku republiku, ale aj tak uz je asi neskoro:( kazdopadne dik za typy.
-
taky jestli to nehazi jejich maily do spamu
-
-
-
-
Ta fakticka tyvole je asi to samy jak kdyby vyrobce sachovych figurek rikal kterym tahem mas zacinat hru.
-
-
i dont even what is this.. tohle je fakt nesmysl, co jsi napsal..
-
-
Ze pokud legalnim (podle pravidel hry) zpusobem dostanu pozvanku do bety tak mi tezko bude nekdo diktovat jestli zkousim hru nebo hledam bugy, nebo fotim screeny. S rohlikem co koupis taky muzes delat co chces.
-
-
Beta je zadarmo narozdíl od rohlíku. Vůbec ti nemusej poskytnout do ní přístup a když jo, tak jí samozřejmě zkusíš a hraješ pro utvoření si nějakýho dojmu, což je ale vedlejší produkt. Jmenuje se to beta testing, z čehož vyplývá, že prvotní účel je otestovat hru (bugy, zátěž na server apod.). Howg.
-
-
-
-
-
kdyby jsi tam mel zaregistrovany preorder key, tak ti dosla pozvanka na betatest na konci mesice
-
-
Preorder na to nemá vliv. Mě dovalila pozvánka během posledního hromadného zvaní a preorder jsem ještě neměl zaregistrovanej.
-
-
hm mas recht..staci registrace a vek 18+, takze matel je holt asi mladsi no
-
-
na stranke mam rok narodenia 86 a som prihlaseny na testovanie, takze skutocne neviem kde je chyba, na mojej strane nema byt v com.
-
-
-
preorder ale znamena ze si hru rovno kupis.. nevies citat? chcem hru najprv vyskusat kym ju kupim....
-
-
to je predobjednavka...kdyby jsi ji mel, tak si za tyden nebo za dva hru zkusis v bete a kdyby se ti nelibila, tak predobjednavku zrusis...
-
-
-
si to stáhni a zahrej na neofiku
-
-
Kde??? Mozes prosim poslat nejaky link? Nevedel som ze sa to da hrat niekde inde nez na oficialnej verzii hry....
-
-
je to troll
-
-
Trolla mas v slipoch
-
-
tak dobre na tom fakt nejsem :D
-
-
-
musíš počkat až ta hra vyjde ne?
-
-
Tak pises, stiahni a zahraj... To znie ako teraz, napis konkretnejsie nabuduce, ale dik.
-
-
-
-
-
Jo, SWTOR už mám 2x předobjednaný v collector's edici. Jednu co, rozbalím a budu hrát a jednu, co si jen vystavím na poličku do své BioWare sbírky, které zatím kralují tři kusy Dragon Age 2.
-
-
LOL! co takto kupit si iba jednu a vystavit krabicu z nej, to ta nenapadlo??? Pri najhorsom posli obsah tej druhej krabice mne a vystav si ju, kludne ju prijmem, inac vystavovat hru za 1500 korun ktoru ani nerozbalis na policke je dobra blbost. Ved to neni akcna figurka ktora za 50 rokov bude mat vacsiu cenu lebo je v originalnom baleni... Ale hold ked mas na to prachy, uzi si to.
-
-
>Ved to neni akcna figurka ktora za 50 rokov bude mat vacsiu cenu lebo je v originalnom baleni...
To by jsi se divil.
Viděl jsi ten čarodějnický díl Simposnů, kde komiksák nepřežije to, že poruší originální balení svého dvoubřitvého meče z Hvězdných Válek Epizoda 1: Hrozný Fantóm?
Najdou se lidi, kteří podobně přemýšlí i o hrách. Zkus se podívat na ebay na ceny "sealed" balení starších her, zvlášť collector edicí. -
-
moze byt, ale faktom je ze ta hra ti pravdepodobne iba skysne na policke, pochybujem ze planujes na nej zbohatnut:) aj ked mat takych 1000 hier tak mozno aj ano casom:)
-
-
Ve skutečnosti mám doma sejf, kde mám schovaný svý největší poklady.
Např.:
zabalenou Tsukihime a Fate/Stay Night
Game Boy Light
Dramcast s příslušensstvím
originálku Princess Crown pro Saturn
originálku Dicing Knight. pro Wonderswan Color
samotnej Wonderswan Color
a další -
-
bude z teba milionar:)
-
-
-
-
-
-
Prčo..to..sakra...není...sp :( Na měsíční poplatky jim kašlu...když si koupím hru, chci ji hrát, ne jim ještě muset platit abych si teda mohl zahrát ještě... :/
-
-
no ono to je celkem jednoduche...koupis si hru a muzes si ji mesic hrat (stejne 95% dnesnich her mas dohranych za tyden). Pokud se ti nebude nijak zavratne libit, tak jsi proste dal 900Kc jako za jakoukoli jinou hru a pokud se ti bude libit, tak za tech cca 300Kc si dokoupis dalsi mesic, coz je tretinova cena normalni hry. Takze je to super.
-
-
nevite, jak to bude probihat, kdyz si objednam krabicovku (na amazaonu), budu mit nejaky mesic hrani bez toho abych musel neco platit? popr. budou k dostani v potravinach apod. predplatitelske karty jako na wowko? dik
-
-
koupis hru a muzes mesic hrat, pak uz musis platit
-
-
Tak to je na h***o rok budu cekat nebo dyl nez to bude na free servrech abych si to zkusil kdo ma dneska cas a penize aby hral 12 hodin denne 1 hru za kterou plati hrisny penize mesicne. Opravdu nejsem politik co tuneluje tento stat abych na to mel.
-
-
Prvni mesic byl na wowku ale myslim ze az jsi zaplatil nejakej dalsi. Karty nevim ale na wowku byly hodne nevyhodny, prakticky skoro 2x drazsi jak pres banku
-
Jo, jo.
-
-
Za STIHY rozhodně nikdo hrát nebude :D. opravte to prosím. Díky
-
THIS IS WOWKOOOOO! :D v roku 2011 vyjde AAA hra s takouto grafikou... a to este chcu 15€ mesacne
-
-
Jsem rád, že tě nepotkám ve hře. Doufám, že si to nerozmyslíš za půl roku, až zjistíš, že to hrajou všichni tvý kamoši z wowka, nebo z nějaký jiný ztrochnivělý hry.
-
-
nie neboj to nehrozi ja cakam na GW2 :)
-
-
Tak trochu jsem čekal takovou odpověď, v tom se shodneme *3* , ale TOR mám taky přeci jen v hledáčku
-
-
-
Nevim zda ma smysl vůbec odpovídat, ale nemuzu si pomoct. Grafika je na mmo dostačující. Je pravda že nekomu stylizace sedne míň někomu víc. Pro srovnání řeba Rift má peknou grafiku, ale mě prostě zrovna nenadchla. Takovej Aion je nádhernej, ale ty nároky pro mass PvP jsou nechutný(i kdyz to je asi hlavne spatnym enginem). ToR si zahraje skoro kazdej kdo nemá 6 let starej komp. a se slušnou grafikou. Za sebe můžu říct že sem spokojenej.
-
-
jo...ale ty si wowkar..to sa nepocita
-
-
-
Na swtor jsem se tesil hodne, ale ty videa me zatim moc nepresvedcily, snad pak bude nejaky trial *7*
-
-
Az pul roku po vydani hry
-
-
Tak na zajice v pytli jim vime co... *12* Tak snad D3 nezklame.
-
-
a D3 neni zajic v pytli ?
-
-
Urcitym zpusobem je, ale ten kdyz koupim origo, tak mi zustane, muzu kdykoliv zapnout a zjistit jestli uz to je fixnuty, patchnuty atd. do TORU bych musel vrazet penize.
-
-
No teoreticky snad, ale podle me informaci o opravach a updatech bude dost i bez toho, aby jsi hru musel zapinat. Nehlede na to, ze delat opravy u MMO a vicemene SP diabla to je o uplne jine narocnosti a cekat na chvili az bude hra uplne vychytana a bez bugu...to snad ani u MMO nejde.
-
-
To si robis srandu? ak chces vedist nieco viac o hre tak ti odporucam toto:
http://www.youtube.com/user/Diablo3cz
Ked si to riadne kuknes tak zistis... *1*
-
-
Ja si naštěstí hru hezky vyzkouším. dostal jsem pozvánku na příští víkend do bety :D. Ale asi to hrát po vydání nebudu nechce se mi platit ani nejakych 11 euro- 275 Kč, což je nejnižší nabídka.
-
-
Tu pozvánku dostali uplne všichni lidi přihlášený do bety. Je to výceméně open beta.
-
-
to matel: To já jsem taky už dlouho zaregistrovaný, ale nedal jsem souhlas k betatestování. To je ten důvod, proč někdo dostal pozvánku a někdo ne.
-
tak to je blbost, ja som na swtor zaregistrovany 2 a pol roka, a ziadnu pozvanku som nikdy nedostal a to hra vide bez mala za mesiac.
-
-
-
-
-