Přejít na výpis diskuzí
Těžká volba ze Star Wars: Old Republic - voják nebo inkvizitor?
13.11.2011 | Petr Poláček
107 příspěvků
-
Ja vim jakou mam volbu: tuhle stupidni hru celkove obejdu...
-
Míšo, vím, že platí informační embargo, ale můžeš mi prosím potvrdit/vyvrátit zda má Jedi Knight Force Push? Prý nemá. Přitom je to taková základní schopnost, skoro až poznávací znamení.
-
Jedi Knight bitches!
-
tak dufam ze sa mylis, a pozvanka pride, necham si zaskrnutu cesku republiku lebo mi prislo ze tych pozvanok poslali viac a budem dufat ze pride.
-
Napsat recenzi nemůžu bo se nesmí nic vyzradit máš to v podmínkách:)
-
Já jsem tedy pozvánku dostal normálně, takže nevím ..
Mimochodem, v jaké si gildě a jaký budeš mít nick ve hře Vrooku? -
nejak jsem se upsal. Misto Activision tam ma byt samozrejme EA.
-
No oni právě nijak nezjistěj, jestli jsi nebo nejsi ze slovenska, když to tam nemáš zaškrtlý, podle mě. Takže kdyby sis zaškrtl jinou zemi, která je na seznamu, tak by ti beta přijít měla, ale nemyslim si, že ti ještě příjde ta poslední pozvánka.
-
Jaká těžká volba? Každému je snad jasné, že jediná správná volba je Republica a Trooper - páteř jejích sil *3*
-
Nic ve zlým, ale Star Wars nikdy právoplatné sci-fi nebylo a čekat zrovna od SW:TOR sci-fi zážitek je dosti mimo IMHO.
-
prosimte nedelej ze sebe jeste vetsi 3,14ču nez ve skutecnosti jsi
-
hele, neztracej svuj drahoceny cas necim tak povrchnim jako je psani prispevku do diskuzi o pocitacovych hrach a jdi delat neco uzitecneho, napriklad objev lek proti rakovine nebo neco podobneho...sup.
-
Na rozdíl od tebe TOR sleduji a pokud vím, tak se BW a Activision vyjádřili docela jasně o tom, že s F2P modelem do budoucna prostě vůbec nepočítá.
Betu jsi ani nespustil, ale přesto víš nejlíp jak TOR vypadá a "chová se". :-)
A vidíš mně se třeba grafika docela libí. Respawny byly pravda trochu rychlé, ale s tím se musí počítat, když v lokaci pobíhají stovky lidi. Navíc až hlavní nápor lidi odleveluje a v lokacích bude méně lidí, tak se ten timer změní (podobnou zkušenost mám z WoW). Ale hlavně pro mě teda tyto dvě věci nejsou vůbec rozhodující, jestli nějakou hru budu hrát či ne....
SWTOR - Top Ten Reasons Dom Is Interested
http://www.youtube.com/ruin#p/a/F242C7A99FDD402A/1/s-s3nfDcoMw -
At si to klidne hraji *4*. Reknes nam taky kolik lidi to bude hrat za 5 a nebo za 10 let, kdyz vis 100% ze to nikdy F2P nebude? Predpokladam ze jsi minimalne ve vedeni BW, kdyz mas takto presne informace.
Treba to po nejakem datadiskovem faceliftu a zmene systemu budu taky hrat. Nevadi mi platit mesicni poplatky za hru pokud mi ma co rict. Grafika tak, aby to "mohl hrat opravdu kazdy" ktera se mi ovsem vunec nelibi, agro-mob system s respawny primo pod nohama hracu, ktereho jsem si ale uzil uz tolik v Ultime, DAOCu, Conanovi, Runes of Magic, AIONu - ze si radeji pockam na nejakej next-gen.
SWTOR je proti WOWku mirna evoluce. Chapu ze to spouste lidem staci a je to po dlouhe dobe prvni hra u ktere verim ze muze v poctu hracu prekonat v urcitem case WOW (wow bude klesat a TOR rust. To, ze to bude mozna MMO s nejvetsim mnozstvim platicich hracu, ale neznamena ze se mi to musi libit tak jak to je ted.
Uspech noveho MMO vuci WOW by mohl byt fajn, muze motivovat dalsi vydavatele aby zkusili udelat vlastni. A treba nekdo z nich konecne i dostane odvahu (a penize *1* ) na novy nonWOW koncept a ne jen na jeho mirnou upravu s novymi texturami. -
Bohnice na tebe a podobne jedince jiz cekaji *9*
-
Tak to je na h***o rok budu cekat nebo dyl nez to bude na free servrech abych si to zkusil kdo ma dneska cas a penize aby hral 12 hodin denne 1 hru za kterou plati hrisny penize mesicne. Opravdu nejsem politik co tuneluje tento stat abych na to mel.
-
s tebou nebo bez tebe stejně TOR bude hrát dost lidí na to, aby to nikdy F2P nebylo.
-
ne
-
Taky mi prisel klic a ani jsem to nestahoval. Totez manzelka. Registrovali jsem se, kdyz jsme si jeste mysleli, ze by to mohlo byt scifi, ktere by nas treba mohlo bavit. Vzhledem k dalsim informacim, ktere postupne zacaly prosakovat teto hre dam mozna sanci za rok, az uvidim, ze neumrela jako mnoho podobnych klonu wow. Predpokladam ze v te dobe uz stejne bude F2P nebo se objevi mesicni trialka. Tenhle vikend u mne jednoznacne vyhral Skyrim na tim zkouset si podivnost, co udelal BW z puvodniho sveta SW.
-
Říká ti něco NDA?