Přejít na výpis diskuzí
Těžká volba ze Star Wars: Old Republic - voják nebo inkvizitor?
13.11.2011 | Petr Poláček
107 příspěvků
-
Nevím, proč tu Vrook všechny zavádí...
Na oficiálních fórech je jasně napsané:
"How can you take part in this coming Beta Test Weekend? Well, for starters we are happy to announce that anyone who has signed up for our Game Testing Program prior to today, November 11th, will get invited! Invites will be sent in the coming weeks."
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=600715
To znamená, že ta obrovská beta se ještě jen chystá a každý, kdo se na betu před 11. přihlásil, dostane poznámku v příštích týdnech (přesný datum ještě nebyl určen) -
Ve skutečnosti mám doma sejf, kde mám schovaný svý největší poklady.
Např.:
zabalenou Tsukihime a Fate/Stay Night
Game Boy Light
Dramcast s příslušensstvím
originálku Princess Crown pro Saturn
originálku Dicing Knight. pro Wonderswan Color
samotnej Wonderswan Color
a další -
asik te nastvu ale mam predobednano a mam rezervacku ted na testovacku :)
-
Zabít toho idiota který dělal reklamu před videem. Málem mi to odpálilo repráky *16*
-
moze byt, ale faktom je ze ta hra ti pravdepodobne iba skysne na policke, pochybujem ze planujes na nej zbohatnut:) aj ked mat takych 1000 hier tak mozno aj ano casom:)
-
to matel: To já jsem taky už dlouho zaregistrovaný, ale nedal jsem souhlas k betatestování. To je ten důvod, proč někdo dostal pozvánku a někdo ne.
-
Tak trochu jsem čekal takovou odpověď, v tom se shodneme *3* , ale TOR mám taky přeci jen v hledáčku
-
Mně se ty videa taky nelíbí, ale hrál jsem betu a jsem klidný. Navíc se teď těším ještě víc na to až to vyjde. :-)
-
zase tak tezka volba to neni, online hry nehraju :)
-
To je zaujimave, nechaju ta vybrat krajinu Slovensko a nezaradia ju medzi testovacie krajiny? Super system:) Vidiet ze sme uplne bezvyznamna krajina. A mas asi pravdu, teraz uz je neskoro, kua...
-
kukal som Spam kos, ale nemam tam nic, zaroven myslim ze na stranke swtor sa ti zobrazi "posta" ked ti poslu pozvanku, aj ked tym som si neni isty... kazdopadne mail mi dosiel v poslednej dobe iba taky ze si mam zmenit heslo, a to bolo uz pred tyzdnom zhruba. zmenil som krajinu na cesku republiku, ale aj tak uz je asi neskoro:( kazdopadne dik za typy.
-
To by mohlo bejt vono. Slovensko bohužel nebylo na seznamu testovacích zemí no. Ale nevim jestli to pomůže změnit teď.
-
taky jestli to nehazi jejich maily do spamu
-
tak dobre na tom fakt nejsem :D
-
dufam ze ano, ale uz tomu moc neverim, vravim chodim na stranku kazdy den, cakam uz hodne dlho, a furt nic, skusim zmenit krajinu povodu, to je tak vsetko co mozem skusit, nic ine ma nenapada
-
aha, tak to mam, to mas pravdu.... super, to si ma velmi potesil :( idem si to zmenit... dik za typ, ale kedze ich uz rozposielali asi mi to moc nepomoze. kazdopadne viem o ludoch zo SR ktory maju pozvanky, takze neviem ci to bude zrovna tym, ale fakt je ze nic ine ma nenapada
-
Beta je zadarmo narozdíl od rohlíku. Vůbec ti nemusej poskytnout do ní přístup a když jo, tak jí samozřejmě zkusíš a hraješ pro utvoření si nějakýho dojmu, což je ale vedlejší produkt. Jmenuje se to beta testing, z čehož vyplývá, že prvotní účel je otestovat hru (bugy, zátěž na server apod.). Howg.
-
na stranke mam rok narodenia 86 a som prihlaseny na testovanie, takze skutocne neviem kde je chyba, na mojej strane nema byt v com.
-
Nevim hele, neřešim, já svojí pozvánku mám a stejně tak všichni moji kámoši, takže see ya ve hře. A nebo taky ne..
-
no pak to jeste muze byt tim, jestli tam mas dane ze jsi ze Slovenska, myslim, ze s tim dost lidi melo problemy z nejakeho duvodu ten region bioware nepodporuje jak by melo