Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MishKonn
    Já teda zapnul v sobotu v 0:00 ráno a vypnul právě teď, v 8:00 pondělí...je to neuvěřitelný.
  • Tak napis svou strucnou recenzi at vim zda se to vyplati :)
  • bude z teba milionar:)
  • vrook, tento posledny koment si ako myslel??? ze ked som zo slovenska a mam zaskrtnute ze som z ciech mi ho poslu skor? alebo ze mi ho preto skor neposlu? ako som pisal predtym, mal som zaskrtnute slovensko, ale nic nedoslo, tak som skusil dat si teraz cesku repbuliku, uvidime ci pozvanka pride, zda sa mi vsak ze cechov bolo pozvanych do bety viac, aspon mi to tak pripada.
  • Vrook
    Tak jestli ty slováci měli zaškrtlý, že jsou třeba z čech, tak jasný.
  • Přišel mi klíč a řeknu to tak, v 6:00 sobotu sem to zapnul a vypnul teď.
  • tak nejzabavnejsi byva prave release, bude tam plno nobu ktere muzes gankovat.
  • Mýlíš si pozvánky na general testing pro EU, které se teď rozesílali (rozhodně ne všem, ale znám spoustu lidí i ze Slovenska, co pozvánku dostali), a finální stress test (zátěžový test) serverů před startem, na který pozvou VŠECHNY přihlášené.
  • Vrook
    SR včera na twitteru psal, že pokud jste do bety přihlášený a nepřišel vám mail, tak máte kontaktovat jeho, nebo někoho z BW, kdo se o to stará, takže bych řekl, že maily rozeslali všechny. Všichni z mý guildy ho dostali a jediní koho znám, co mail nedostali, jsou lidi ze slovenska, což mě vedlo k DOMĚNCE (upozorňuju, že sem nikde nepsal že slováci se tam nedostali, ale že to může bejt proto), že je to proto, že slovensko neni na seznamu testovacích zemí. A zkus mi vyvrátit, že tam to slovensko neni. Takže psát hned komentáře, že tady někoho mistifikuju, nebo něco podobnýho, mi přijde jako hodně přehnaná reakce.
  • Hra me zajima,ale BIOWARE uz neverim. Pockam si pul roku(nebo rok-zalezi na uspesnosti hry) na trial verzi. Za tu dobu vychytaji nejvetsi problemy hry a vytribi s ehracska zakladna.
  • Když se přihlásíš po 11. nov, budeš muset získat klíč do bety z nějaké stránky - seznam stránek je tady:
    http://www.swtor.com/news/news-article/20111111-0
  • "Pokud ti nepřišla pozvánka včera, tak nejsi buďto přihlášenej do bety, nebo si tam dal věk menší než 18, což byl požadovanej věk na betu myslim. Včera totiž rozesílali všem přihlášenejm do bety."

"Slovensko bohužel nebylo na seznamu testovacích zemí."

Tady a v podobných příspěvcích. Mail do stress bety ještě nerozeslali ani zdaleka všem, a navíc ve FAQ k této betě se píše:
    "What if I do not live in a launch country for Star Wars: The Old Republic?
    As long as you are signed up and opted in for testing, you will be invited to test in the upcoming Beta Testing Weekend."

Takže pozvánky pošlou jak na Slovensko, tak třeba i do Somálska (jestli tam teda někdo má internet a přihlásil se do bety ;)
  • Moje volba je jasná ... panda mnich *1*
  • Pokud čteš pozorně,tak Vrook tam vysvětluje,jak to je.Když jsi nezaškrtnul,že nebudeš testovat,tak ti nic nepřijde.A pokud ti není 18+,tak tě také nepozvou.O nic víc nejde :-)
  • Vrook
    Jako čim sem zaváděl prosimtě? Fakt nechápu.
  • pardon, chyba, malo to byt "o 5 dni neskor ak si nezaplatis preorder"
  • To uz si asi budes holt musiet pockat 31 dni 3 hodiny a 5 minut na ofic release... pripadne o 5 dni skor ak si zaplatis preorder ;)
  • a co když se prihlásím po 11. nov, taky budu pozavnej?
  • Trosku uvediem na pravu mieru lebo vy ste vsetci informovany jak... Beta v ziadnom pripade nieje "open", taktiez nie vsetci dostali pozvanku. Bioware sa vyjadrilo ze do 15. decembra budu mat vstup do bety (beta test weekend) vsetci ktori boli do 11. novembra registrovany ako uchadzac o betu. Teraz bude stress - test (preto to vyzera ako keby sa s pozvankami roztrhol pytel), ale na kazdeho sa podla nich dostane. Taktiez region "Slovensko" je uplne vporiadku, 3 moji irl kamarati boli pozvany do bety, takze v tom urcite problem nieje. Tak zbytocne nekalte vodu...
  • Já pozvánku dostal taky. Vrook? Jakej budeš mít nick? :) Můžem se třeba spojit a dát duel, jestli to půjde :D.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit