Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ze pokud legalnim (podle pravidel hry) zpusobem dostanu pozvanku do bety tak mi tezko bude nekdo diktovat jestli zkousim hru nebo hledam bugy, nebo fotim screeny. S rohlikem co koupis taky muzes delat co chces.
  • nehovor vazne? no to su mi novinky... ako som napisal na swtor som prilaseny uz vyse 2 rokov [od septembra 2009] a nie som taky blazon aby som sa neprihlasil na testing, teda som prihlaseny tak ako treba byt!!! stranku pozeram kazdy jeden den aspon tri krat. a nikde nic. tak nech mi nikto netvrdi ze posielali kazdemu. mam znameho co sa registroval vtedy ked ja, aj na testing je prihlaseny a tiez nema ziadnu povanku. teraz kukam stranku a mam tam vek aky skutocne mam, a je to viac nez 18... cize splnam vsetky podmienky atd, fakt neviem kde je ta pozvanka ked ich posielali "vsetkym". A k tvojej poslednej poznamke, mna to nezaujima, myslis si ze vsetci sa prihlasili do bety aby pohomli vyvojaroM? alebo skor aby si hru sami vyskusali???
  • Vrook
    Hlavně free servery nebudou. A jestli jo, tak za hodně dlouho. Teda doufám.
  • nie neboj to nehrozi ja cakam na GW2 :)
  • Vrook
    i dont even what is this.. tohle je fakt nesmysl, co jsi napsal..
  • Myslim ze ne *15*
  • Vrook
    Jsem rád, že tě nepotkám ve hře. Doufám, že si to nerozmyslíš za půl roku, až zjistíš, že to hrajou všichni tvý kamoši z wowka, nebo z nějaký jiný ztrochnivělý hry.
  • Víš co udělej?Kup si preorder-key (stojí 150Kč) budeš hrát chvíli před oficiálním vydáním hry...myslím,že 150kč by tě nevytrhlo (na free serverech to bude zabugované hodně jako u každé MMO (ještě více než na Officialu)).
  • hm mas recht..staci registrace a vek 18+, takze matel je holt asi mladsi no
  • Ta fakticka tyvole je asi to samy jak kdyby vyrobce sachovych figurek rikal kterym tahem mas zacinat hru.
  • Vrook
    rofl.. Podívej se na info, screeny nebo videa i někde jinde než na tiscali games a pak mluv.
  • Vrook
    Pokud ti nepřišla pozvánka včera, tak nejsi buďto přihlášenej do bety (ano, dobrý den, nestačí tam mít jen acc) nebo si tam dal věk menší než 18, což byl požadovanej věk na betu myslim. Včera totiž rozesílali všem přihlášenejm do bety. A i kdyby, tak předtim nevybírali podle toho, jak dlouho jsi zaregistrovanej, což dost často oznamovali (stačí aktivně sledovat). A ještě jedna faktická tyvole: beta neni proto, aby jsi vyzkoušel hru, ale abys feedbackem pomohl vývojářům udělat hru lepší.
  • to je predobjednavka...kdyby jsi ji mel, tak si za tyden nebo za dva hru zkusis v bete a kdyby se ti nelibila, tak predobjednavku zrusis...
  • MrSanta
    Preorder na to nemá vliv. Mě dovalila pozvánka během posledního hromadného zvaní a preorder jsem ještě neměl zaregistrovanej.
  • No teoreticky snad, ale podle me informaci o opravach a updatech bude dost i bez toho, aby jsi hru musel zapinat. Nehlede na to, ze delat opravy u MMO a vicemene SP diabla to je o uplne jine narocnosti a cekat na chvili az bude hra uplne vychytana a bez bugu...to snad ani u MMO nejde.
  • preorder ale znamena ze si hru rovno kupis.. nevies citat? chcem hru najprv vyskusat kym ju kupim....
  • Trolla mas v slipoch
  • Tak pises, stiahni a zahraj... To znie ako teraz, napis konkretnejsie nabuduce, ale dik.
  • je pravda že wowko ma starodávnou grafiku ale zase je tam plno detailu a hra ma krasny design (nebo jak to napsat, proste to prostredí je hezky umelecky udelane). Tady to ma jen tu starodávní grafiku.
  • Ringwraith
    >Ved to neni akcna figurka ktora za 50 rokov bude mat vacsiu cenu lebo je v originalnom baleni...

To by jsi se divil.

Viděl jsi ten čarodějnický díl Simposnů, kde komiksák nepřežije to, že poruší originální balení svého dvoubřitvého meče z Hvězdných Válek Epizoda 1: Hrozný Fantóm?

Najdou se lidi, kteří podobně přemýšlí i o hrách. Zkus se podívat na ebay na ceny "sealed" balení starších her, zvlášť collector edicí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit