Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to troll
  • tak to je blbost, ja som na swtor zaregistrovany 2 a pol roka, a ziadnu pozvanku som nikdy nedostal a to hra vide bez mala za mesiac.
  • musíš počkat až ta hra vyjde ne?
  • kdyby jsi tam mel zaregistrovany preorder key, tak ti dosla pozvanka na betatest na konci mesice
  • Kde??? Mozes prosim poslat nejaky link? Nevedel som ze sa to da hrat niekde inde nez na oficialnej verzii hry....
  • LOL! co takto kupit si iba jednu a vystavit krabicu z nej, to ta nenapadlo??? Pri najhorsom posli obsah tej druhej krabice mne a vystav si ju, kludne ju prijmem, inac vystavovat hru za 1500 korun ktoru ani nerozbalis na policke je dobra blbost. Ved to neni akcna figurka ktora za 50 rokov bude mat vacsiu cenu lebo je v originalnom baleni... Ale hold ked mas na to prachy, uzi si to.
  • si to stáhni a zahrej na neofiku
  • Moja "tazka" volba plynie skor z toho ze som na stranke zaregistrovany uz 2 a pol roka a ziadnu pozvanku do bety {ani len na vikend} furt nemam. Platit za hru ktoru si dopredu nemozem vyskusat nemienim.
  • Urcitym zpusobem je, ale ten kdyz koupim origo, tak mi zustane, muzu kdykoliv zapnout a zjistit jestli uz to je fixnuty, patchnuty atd. do TORU bych musel vrazet penize.
  • Ringwraith
    Jo, SWTOR už mám 2x předobjednaný v collector's edici. Jednu co, rozbalím a budu hrát a jednu, co si jen vystavím na poličku do své BioWare sbírky, které zatím kralují tři kusy Dragon Age 2.
  • To si robis srandu? ak chces vedist nieco viac o hre tak ti odporucam toto:
    http://www.youtube.com/user/Diablo3cz
    Ked si to riadne kuknes tak zistis... *1*
  • no ono to je celkem jednoduche...koupis si hru a muzes si ji mesic hrat (stejne 95% dnesnich her mas dohranych za tyden). Pokud se ti nebude nijak zavratne libit, tak jsi proste dal 900Kc jako za jakoukoli jinou hru a pokud se ti bude libit, tak za tech cca 300Kc si dokoupis dalsi mesic, coz je tretinova cena normalni hry. Takze je to super.
  • Prčo..to..sakra...není...sp :( Na měsíční poplatky jim kašlu...když si koupím hru, chci ji hrát, ne jim ještě muset platit abych si teda mohl zahrát ještě... :/
  • a D3 neni zajic v pytli ?
  • koupis hru a muzes mesic hrat, pak uz musis platit
  • Prvni mesic byl na wowku ale myslim ze az jsi zaplatil nejakej dalsi. Karty nevim ale na wowku byly hodne nevyhodny, prakticky skoro 2x drazsi jak pres banku
  • Jo, jo.
  • jo...ale ty si wowkar..to sa nepocita
  • nevite, jak to bude probihat, kdyz si objednam krabicovku (na amazaonu), budu mit nejaky mesic hrani bez toho abych musel neco platit? popr. budou k dostani v potravinach apod. predplatitelske karty jako na wowko? dik
  • Tu pozvánku dostali uplne všichni lidi přihlášený do bety. Je to výceméně open beta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit