Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Nehraji hry, abych měl depresi. Každý se se smrtí vyrovnává jinak. Ale toto už mi přijde za hranou.
    • Hry, stejně jako jiné média, můžou (a měly) odrážet i vážná témata ze života. Pokud na to TY nemáš, neznamená to, že by takové hry byly za hranou.

Fakt mě udivuje, jak se tohle u filmů, knih a komiksů v pohodě toleruje, ale jakmile se něco podobného dostane do videoher, polovina herní obce kroutí hlavou a diví, co to má znamenat. Podobné to bylo i u Hatred. Můžu vyjmenovat desítky filmů s podobnou tématikou, stejně tak brutální a mnohy i více povrchně šokující. Komiksy to stejné. Ale jakmile si tohle dovolí hra, je oheň na střeše. Ano, Hatred je blbá hra, ale má právo na existenci, stejně tak jako tahle, pro tebe asi nepříjemná, záležitost.
      • nightborne
        Jak jsi sám řekl, Hatred je srračka z úplně jiných důvodů, než je její téma =).
        • Jack1947
          Aspon se nebáli jít s kůži na trh to samé jejich nadcházejicí IS Dfense a paradox je že to z Polska a tam fakt nejsou až tak kontroverzní. *3*
        • Samozřejmě. A teď si představ, že by Hatred byla, nedejbože, dobrá hra (tím myslím s kvalitním gameplayem a vším okolo). To by se herní novináři a někteří hráči kvalitně odkopali. Hru by shodili stejně, protože takové prvnoplánové jednoduché násilí přece nemá ve hrách místo! :)
          • Zase ale: stejně jako má právo na existenci prvoplánově násilná hra jako Hatred, má právo na existenci i názor, který ji pro tu prvoplánovou násilnost odsoudí. Když svoboda projevu, tak sakumprásk - mluvit o nějakém odkopávání mi zní trochu pokrytecky.

Nakonec, bez neustálého vymezování hranic by nebyla taková zábava je bořit :)
          • nightborne
            No.. těžko soudit =). Někteří novináři by se určitě zachovali, jak říkáš, o tom nepochybuji, ale zdráhal bych se říct, že všichni.

Osobně jsem třeba doufal, že bude Hatred dobrá hra. Kvalitní akce k ventilování hněvu - pak bych si do ní rád občas odskočil. Kdo nemá občas chuť všechno rozmlátit, když se nedaří, že =)? Bohužel to dopadlo, jak to dopadlo, mno.
            • nightborne
              Hele jestli on nemá nějaký latentní homoerotický choutky, který neumí formulovat... znáš to, co se škádlívá...
            • Veskoslav
              +- neřeš:) To je moje soukromé nemesis:) V něčem souhlasím, obzvlášť když jsem viděl snímky jako Mechanický pomeranč, Salo či Lidská stonožka. V něčem zase ne. U téhle hry mi spíše vadí to, že vydělávají na smrti dítěte za dost přepálenou cenu a navíc mají reklamu napříč médii zcela zdarma jenom proto, že je to hra o smrti dítěte. Rozhodně by si zasloužila pozornost, kdyby sloužila jako médium k osvětě ohledně nemoci. Ale takto? Nikoliv:)
            • nightborne
              V klidu, to dělá max. Protože jsi nesouhlasil s Veskoslavem. Ukájí se tím už nějakou dobu, nechápu proč, ale... každému, co jeho jest, že =).
            • BTW nevím, kde se vzalo tolik souhlasných bodů, ale já si je fakt nenaklikal :D
            • Tvůj přístup je v pořádku.
              Horší přístup je potom přehnané odsuzování hry kvuli jejímu tématu. Tímto přístupem vlastně oni kritizující jedinci videohry staví pod úroveň ostatních médií. Něco jako "tam můžou, ale sem mi to nesmí".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit