-
To:Ježíš kristus
Všechno slyším -
tak tomuhle říkám Kvalitní Troll. +1
-
Docela se divím, že ještě nikoho nenapadlo udělat RPG o mě. Vždyť lepší námět nenajdete. Syn tesaře, který zjistí, že jeho pravý otec je samotný Bůh a že má za úkol vykoupit hříchy celého lidstva. Zrada, napětí, romance, nenadále zvraty, nadpřirozeno, to vše v mém příběhu naleznete. Jako bonus by byla přítomna tříhodinová cut scéna z mého mučení, kterou bych nechal režírovat Mela Gibsona. Navíc hra skončí nenadálým rozuzlením, kdy obětuji svůj život za vás za všechny (přitom každý předpokládal, že začnu metat blesky na Piláta i Heroda, sjednotím židovské kmeny a osvobodím Judeu od nadvlády Říma). Kam se na to hrabe Planescape Torment.
-
JJ ma. Strcis si ho do zadnice, a polozis ruku na mys.
-
No podla toho co si pod rpg predstavujes. Mozes si tam zvysovat atributy postav ked nabudnu skusenosi. Taktiez som uz videl aj predmet s celkom vyraznym ucinkom..
-
Pomer je 9:1 :D
-
Všechno vidím *3*.
-
Tak samozrejme, jestli bude hra dobra, tak si po dohrani pockam na STEAM SALES a jestli bude za rozumnou cenu, tak ji koupim.
-
ještě jsem to nehrál, ale fakt hodně mi to připomíná cardhunter, jen s trochu lepší grafikou a efektama... uvidíme, cardhunter mě přestal bavit poměrně záhy, snad to tady nebude tak špatný
-
takticka adventura? takze ziadne RPG? :( ...sklamanie pre mna, ostavam pri Blackguards
-
Co takhle si tu hru KOUPIT, ty zasr_ná socko?
-
No ja prave spustil tu piratskou verzi, zacal update STEAMu, ale nebyl jsem do nej prihlasenej, tak myslis, ze na me muzou prijit i tak? Kdyz jsem tu hru vubec nehral a neobjevila se mi v knihovne mych legalne ve slevach koupenych her?
-
Klidne ty crackle hry dal updatuj na steamu, jim to nevadi. Maximalne ti jednoho dne zabanuji ucet. *1*
-
no prave ze jsem novej. A treba nedavno jsem stahnul "demo" Walking Dead od reloaded a zacalo se mi to updatovat na STEAmu, tak jsme nevedel co dal a radsi toho nechal. Proto mam radsi GOG verze, ktery se nemusej crackovat.
-
Zajimave, staci se podivat a clovek zjisti, ze piratska verze uz davno vysla. Opravdu nechapu tyhle kecy o tom, ze co je na gogu se zpirati...
-
jo a PS, je vtipný, že o pár příspěvků níž všechny přesvědčuješ, jak jsi novej na pirátský scéně a jak se to všechno dělá :D
-
copanku tak tys to rozsek:c))))))
-
Jasný, žadný zbytečný řeči.
Reakce na mAser--> Ohledně toho Steamu se nemusíš bát....btw. warez frčí i na konzolích ;) -
Demo obsahuje instrukce co a jak. Myslím, že by se Games nelíbilo kdyby se tu dávaly rady jak to rozchodit.
-
vida, četl jsem to takhle a docela tomu fakt věřil... jinak megatrapný řešení, reloaded už tu steamovou verzi stejně zpřístupnili asi před tejdnem :)