Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja jsem na tyhle piratsky scene novej. Sem hlavne konzolista a tam warez nefrci, ale muzes mi poradit. KDyz si stahnu piratskou STEAM verzi hry, tak ja ji pak rozchodim? Nebude se mi snazit nejak vecpat do STEAm knihovny? Je ta crack a tak se STEAm obejde? Dik za pomoc
  • Nic neodstranujou, proste nechtej vydat DRM-free hru a poskytnout ji tak hned piratum. Ani se jim nedivim. Sam cekam, az bude na warezy GOG verze *5*
  • už aby to konečně vyšlo (na GOGu), okamžitě kupuju

vývojáři prej mají problém s výrobou DRM-free verze, takže by mě zajímalo, jakou prasárnou to zasvinili, že jim to teď nejde vykuchat... nebo že by jen pracně odstraňovali propojení se steamem a všema těma jeho blbinkama typu achievementy?
  • Odulin
    Řekl bych, že ne, ale nevím to jistě. Já použil na ochutnávku reloaded "demo".
  • Je demo?
  • Nevíte zda-li má podporu Xbox controlleru?
  • Podle mý zkušenosti textová část převládá, asi záleží i na tobě - jak moc se budeš chtít bitev účastnit a jak se ti podle rozhodnutí podaří bitvám vyhnout.
  • Paul_cz
    Po Shadowrun Returns a Expedition Conquistador další skvělé Kickstarter RPG. Snad se zadaří i s Wasteland 2, Torment a Eternity. Zatím je balanc dobrý.
  • Jen malá připomínka k samotné recenzi, nevím jak autor, ale za celou hru jsem ve hře nepotkal jedinnýho elfa. Jsou tam jen Lidi, Varlové, Dredge a Kentauři (pravděpodobně - nejsou ve hře vidět, ale mluví se o nich jako o horse born).
    Jinak recenze výborná, hra přímo skvělá, zatím mám nahráno 13 hodin a čeká mě ještě finále. Včera jsem se od toho do šestý ranní nemohl odtrhnout (jak se pak v devět vstávalo :-D). Rozhodnutí jsou vážně vidět a narozdíl od autora na mě působila i ztráta některých členů karavany.
    Hraju na normální obtížnost a boje umí být výzva, hlavně s každou další kapitolou přituhuje. O čem se autor nezmínil je, že při prohraný tahový bitvě můžete ztratit někoho míň důležitýho z bojový družiny. I když mohlo to být taky nějakým mým předchozím rozhodnutím, takže to jistě nevím.
    Vizuál netřeba víc komentovat, jen bych uvítal víc animací do rozhovorů, ale to je malý nepodstatný mínus. Všem, co váhají doporučuju.
  • Závidím ti... I já sem se svými věcmi mluvil, pak mi však dali takové prášky a teď to nějak nejde *9*
  • Odulin
    Pred chvili jsem letmo zkusil a koupi se nevyhnu. Tesim se az zkusim vic.
  • kickasl
    Puvodne jsem o hru zajem nemel, do recenze jsem se chtel jenom kouknout, ale nakonec ji precetl celou a zni to pekne. Castecne.
    Tahove souboje nemam zrovna v lasce (cim vic tahovek jsem hral, tim horsi na ne mam nazor). Ale kvuli pribehu a dialogum bych si to zahral.
    Ve clanku se pise, ze hra je z 90% o dialozich a soubojich. Takova informace je mi celkem na nic. Zajimalo by me, jaky je pomer?
    A jeste jak schopna je AI bojovat sama(jak dopadaji automaticke bitvy). Treba v medievalu(II) je sice moznost automatickych bitev, ale AI je shopna prohrat i s jasne lepsimi jednotkami.
  • smejki
    ano
  • já bych chtěl češtinu :( ono to je opravdu hodně textovka a i přes to že anglicky drobet umím tak si to nedokážu tolik vychutnat :(
  • no škoda a ja že to bude RPG, tak zase nič
  • Nebyla ta hra náhodou zafinancována na Kickstarteru?
  • Podle mne úžasná hra.
    Ale moje peněženka a pevný disk řekly jasně NE *13* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit