Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Jen tak pro kontrolu, hral jsi to na klavesnici s mysi nebo na kontroleru? Abych vedel
  • milos.bohonek
    Hrálo se na medium/hard, jak je u mě běžný.
  • Strategie nerovná se taktika. Jenom pro pořádek.
  • Ono tam nelogicnosti, ktere jsou tu kvuli lepsi hratelnosti, je celkem dost. Hlavne u zminenych zbrani :-)

Pak konecna cast, kdy se hlavni hrdina chce utect od entity, a ta se naopak lepi kam to jen jde. Dle dialogu modra vs cervena, je hlavni hrdina s entitou jedna bytost, takze stejne smysleni, stejne pocity. Proc kazdy jedna diametralne odlisne?

PS:) Po DragonAge2 jsem celkem alergicky na "spawnovani se nepritele" v miste kde stojim (proc je proste nespawnou zaroven vsechny, ci o kus dal, a tim daji cas k reseni problemu? Ci alespon nejaky efekt ala "portalu"?) Ono staci hrat trochu jinak nez hra ocekava, a pak podobnych krp potkava clovek vic jak dost.
  • Tak treba hral na obtiznost EASY, jak je u recenzentu bezny, pak jsou panaci nejspis skoro nesmrtelny, tak mu to prislo ok *15*
  • Mas pravdu, objektivita se meri/porovnava obtizne.
    Ale to co jsem si v rezenci precetl jsou misty proste zvasty, a neda mi to nesdelit to ostatnim ctenarum/hracum. Kryti/ovladani ala MassEffect je proste v lepsim pripade zbozne prani, v horsim prachsproste klamani ctenaru. AI vazne nelze nazvat "slusna/primerena/prumerna".

Defacto proto jsem psal reakci - za me, jakozto hrace: "Nekupujte si tuto hru, alespon ne na PC, budete zklamani nedodelky".
  • x_ander
    Vím, že je to mlácení prázdné slámy, ale... recenze nejsou a nikdy neměly být objektivní, vždy jde o subjektivní názor autora recenze.

S hodnocením (resp. s názorem autora) samozřejmě souhlasit nemusíš. Nic ti pak nebrání napsat vlastní recenzi, třeba čtenářskou tady na webu (což nemyslím rýpavě, rád si přečtu víc názorů na hru).
  • TheSilverBoy
    tam šlo hlavně o tu atmosféru (teda pro mě) komorní-horrorová FPS, kde na tebe utočí neznamí nehumaoidní emzáci.
  • Keyz
    Lost planet 3 které je vyčítáno to samé a má 4. Tahle bomba má 7. A je jedno, že je to debilní. A nelogické. V lost planet 3 si zbraně aspoň kupuješ, zde se válý na zemi.... A další hovadiny.
  • Taky v tom vidim bonus, musis premyslet pod tlakem, a to je celkem vyzva :-)
    Ale pak to zmrsi tim, ze se prikazy davaji debilne, nedej boze presun bojovniku.

Takze tu mam tlak na rychle jednani a davani rozkazu (super), ktere nasledne zkazim neprijemnym neskutecne sprasenym udavanim pokynu/akci.

Takove detaily, jako pri akci hrdiny (healing, granat etc.) samozrejme commander mode vyvolat nelze (ony ty dve/tri vteriny, co AI nedostava rozkazy, jdou nekdy dost poznat)
  • Chapu spravne ze dovetek "nechapem ako mozu recenzenti hre vycitat ze to nie je ako ta strategicka hra ..." je ironie? V opacnem pripade: "JE TO XCOM!" a sami vyvojari vyzvedavali taktickou stranku nad vse (vzpominate? "Xcomem bureau se nemae sanci prostrilet sam... bla bla bla).
  • Prave jsem ztratil iluze o objektivite games.tiscali.cz, ta hra si 7 nezaslouzi (PC verze).

- Neskutecne sprasene ovladani na PC (na konzoli mozna jine, ale to je mi fuk).
    - Neskutecne hloupa AI spolubojovniku (jejich presouvani se pod palbou, nemoznost hardlocku na miste, takze pri presunu hlavniho hrdiny do boku/zad vas "inteligentne nasleduji", takze takticky pohled na hru rapidne klesa
    - neskutecne debilni ovladani po druhe.

To ze je to koridorovka mi nevadi. Na veterana je to konecne trochu zazivne (do prvni mimozemske zbrane, pak narocnost klesa, ale porad je to misty vyzva). Boze, proc jen tak po*rali ovladani, mohla to byt pecka. Pri hrani jsem musel kazdych 5 minut nadavat na dve nejvetsi mouchy (no spis zmutovane muchy velikosti mrakodrapu) ovladani a AI.
  • presne predstavoval jsem si to jako klasickou koridorovou strilecku pujdes a budes kosit emzaky zadne premysleni na to tu mam UFO a von je z toho takovejhle taktickej paskvil???
  • Jazz
    Dokud to byla FPS hra a zajímavá, tak jsem se na to těšil.
    Teď...
  • však Lost Planet 3 je jasná jedničková hra :D (vtip)
  • tak zase teda dost divny hodnoceni. za me tak max 5. nudna repetetivni kratka hra. kde vylozene urcity segmenty hry chybi to pozna i slepej. Jediny co se mi libilo je zajimavej hlavni hrdina a nabeh na dobrej pribeh - bohuzel jen nabeh. Navic souboje kde musite vsechno odmakat sam a partaci sou jen na to aby tam obcas hodily nejakou schopnost jinak sou na nic.To by klidne mohly stat u vchodu do mistnosti a nedelat nic.
  • Tak jsem to vyzkousel a AI partaku je uplne dementni. Hraju na treti obtiznost ze ctyr a kdykoliv je nekdo ranenej, stalo se mi snad jednou, ze partak vylecil druhyho, me nevylecili nikdy. ten blbec se totiz rozebehne NEJKRATSI cestou, pri ceste klidne prelejza celej nakladak(tzn 3x skok) a mezitim toho blbecka samozrejme sejme i blbej sectoid, natoz silnejsi nepritel. Takze muzu jenom cumet, jak se partak vali kus ode mne na zemi nez chcipneme vsichni. Ovladaci menu je taky dementni, zlatej Maas Effect. Je to hrozne pomaly, nez clovek nekoho nekam posle, nedejboze kdyz chce, aby strilel na konkretni terc, to uplynou veky, zaukolovat dva agenty. Zatim to vidim na 5/10 rozhovory se snazej kopirovat Maas Effect taky, ale stejne hrac musi vetsinou proklikat vsechny moznosti.
  • milos.bohonek
    Zcela evidentně: http://games.tiscali.cz/recenze/lost-planet-3-recenze-pc-verze-63849
  • maros.goc
    blbost ...mnoho recenzentov system bavil ..navyse ti ktori tvrdili ze nie ocakavali od hry proste dalsi XCOM Enemy Unknown, co je nelogicke a nechapem ako mozu recenzenti hre vycitat ze to nie je ako ta strategicka hra ...
  • maros.goc
    Súhlasím, veľmi dobrá hra a určite prekvapenie roka :) 7/10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit