Přejít na výpis diskuzí
The Division varuje hráče před bankovkami – jsou plné bakterií a mohou zničit svět
12.1.2016 | Honza Konfršt
26 příspěvků
-
mno... zadal som tam dve bankovky rovnakej nominálnej hodnoti čo mam náhodou v peňaženka (náhodou preto že obvykle nemám žiadne a tieto sú len na dobitie obedovej karty v práci ... čo som zabudol spraviť) a jedna z nich je očividne použitá poprehýbovaná a fľakatá a ta druha je novučká úplne čerstva z bankomatu ... no a ta nova mala horšie skoré jak ta špinavá ... vtipné ...
jo a ešte ma napadlo že na mobile bude viac baktérii ako na bankovke -
-
Tak je jasný, že to je jen taková sranda. Mám na stole u kompu desetierovku, když jsem byl v Paříži před měsícem (ehm, pracovně) a zbyla mi. No měsíc snad žádná bakterie, ani virus na bankovce přežít sama o sobě nemůže a stejně mi to napsalo, že je toho ta bankovka plná, plus koks, moč a bůh ví co všechno. To jsou asi default hodnoty, když zjistí, že jsme z ČR, nebo zo Slovenska :D
-
-
Nemáš močiť na bankovky
-
-
-
Najskôr som veril tomu, že je to založené na reáliách - je to dosť efektne spravené. :) Jediný údaj, ktorý je (pravdepodobne) založený na pravde, je pôvod bankovky. Miesto, kde sa práve bankovka nachádza, je jednoducho vyriešené lokalitou vašej IP adresy - skúste si nájsť na internete ľubovolný obrázok nejakej bankovky a zadajte údaje, ktoré sa na nej nachádzajú - zakaždým vám vypíše, že sa bankovka nachádza práve tam, kde ste vy. *15* Zbytok údajov je vygenerovaných. Aj napriek tomu, že je toto vlastne jeden podvod, nemožno uprieť snahu o originálnu reklamu, navyše s myšlienkou. Ubisoft si proste na reklamu potrpí. *1*