Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whoossain
    No nevim, ale pořád jsem toho názoru, že hrát proti mátohám ovládanejm gamepadem by mě moc nebavilo. Ale je fakt, že to posuzuju spíš podle sebe. S gamepadem se mi dobře ovládá tak akorát přehrávání filmu...
  • sipecka
    Místo aby jsi slušně odpověděl tak urážíš a kopeš okolo sebe jak nějaké rozmazlené děcko.
  • Whoossain
    Mlč, nebo si to ještě přečtou a nakonec to na PC kvůli tobě nevydají *9*
  • yes,yes,yes *14*
  • Veskoslav
    Já myslel, že je to GGG.
  • Covece to by byla pecka spojit multak napric platformama
  • Já teda žiju v domění, že je to Trolldiskuzni
  • God-of-War
    Ja bych urcite dal. Nejsem proti a mozna bych to i uvital. Mohli by to delat u vice her:).
  • Veskoslav
    Snad si zahrajeme všichni prosti sobě:) (myšleno konzole a pc)
  • Veskoslav
    Neotravuju Trisko.

P.S: Hraji hry, co mě baví. Na ostatní kašlu. Ale pochybuji, že to tvůj trolí mozek pochopí;)
  • jezis to sou kecy, ty hry sou na pc defaultne pac nove konzole sou pc, je tam maximalne jinej os (Bsd trebars na ps4) ale to jde lehce osefovat.

Takze to "vysliseni narku hracu" si strc za klobouk ubisofte...
  • God-of-War
    Na tohle se fakt tesim. Prvni gameplay sem si poustel snad desetkrat.. Fakt libova hra.
  • sipecka
    Můžeš mi napsat jaká hra tě vlastně nebavila... Co tě tak pozoruji tak tě baví úplně vše. Hlavně ty hry s velkou reklamou u nich bojuješ za jejich práva jako správný svatý bojovník
  • Veskoslav
    Po dlouhé době hra, co mě zase zaukala:) Audiovizuálně určitě, herně taky. Pakliže to nějak Ubosoft nepodělá, tak si ji zakoupím a rád. Sice postapokalyptických her je spousta. Ale zajímá mě třeba ta integrita těch hráčů s tablety, co budou moci ovládat drony atd.:)
  • The Division vyjde i na PC, na Xbox One bude mít exkluzivní obsah... a na PC exkluzivní grafiku ;)
  • Fuck yea!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit