Přejít na výpis diskuzí
The Division vyjde i na PC, Xbox One bude mít exkluzivní obsah
20.8.2013 | Adam Homola
116 příspěvků
-
Napadlo Tě, že ti dají mínus už jenom pro to, že to řešíš? *7*
-
Ty jseš ale chudák *1*
-
Jo, je to tak. Díky za potvrzení.
-
Nejsem učitel, takže se mě to netýká. Naštěstí *1*
-
Mám to chápat tak, že se děcka doma nudí a komentářům které ani nechápou, dávají z nudy mínuska ?
-
No začíná. Za měsíc. Tobě za 2 týdny a ani ne;)
-
Pořád ti nerozumím
-
Aha, už tomu rozumím. No nic kluci. Za chvíli vám začne škola a bude kornout plný dobrot. Tak nezlobte paní učitelku !
-
No právě *2*
-
Jakej salát jaká převodovka ? Nechápu.
-
11 ne?
-
Ale hry jedou přes DirectX, ne?
-
Tak zmrvený konverze jsou samostatnou kapitolou. Ghost Recon: Future Soldier kvůli tomu nešel na PC ještě několik týdnů po vydání vůbec hrát. Jestli si to dobře pamatuju, tak dokonce nefungovala ani tak základní věc, jakou je rozhlížení myší. V takvym případě by hráč s gamepadem měl jistou výhodu...
-
Tak já jich viděl celkem dost, ale prostě většina mě nezaujala ... možná bych si je zahrál časem, ale nemrzelo by mě kdyby na PC nikdy nebyli. Tohle mě zaujalo mnohem víc ...
-
Tamten komentář kterýs napsal, budu si večer dělat salát, musim nechat opravit převodovku, dobra hra, ale reklama, vypadat jinak, zahraju.
-
Jinak tady je ukázka hraní na tabletu, sice jsem to házel i do bleskovek, ale třeba to někomu uniklo:)
http://www.youtube.com/watch?v=TJeVYjFPhf0
EDIT: Pardon. Ono je to to samé. I když na bleskovkách to bylo dobře, článek tu ještě nebyl:) Takže odkaz je spíše pro ty, co už nenávidí tu reklamu na Evropu 2. -
Třeba zmrví konverzi a na těch splašenejch tlačítkách gamepadu to půjde líp, než na myši a klávesnici...
Jinak je to podle mě nesrovnatelný, jak by dopadl zápas v UT,CS pokud by proti sobě stály skupiny - skup.1 myška/skup.2 gamepad... -
Nicméně aspoň v každém případě předpokládám že port budou jednoduší dělat než dosavaď to ukáže jen čas....
-
Lol, nechápu, jak se takový text dá hodnotit *2* Bych chtěl poprosit ty mínuskáře aby napsali, co hodnotili.
-
To sem si taky myslel, ale instrukční sada (x86) není všechno, stále je to specifická architektura se specifickým systémem (on sice XBONE má W8, ale ten se staré jen o nepotřebné krávovinky okolo, hry jedou na vlastním systému).