Přejít na výpis diskuzí
The Division vyjde i na PC, Xbox One bude mít exkluzivní obsah
20.8.2013 | Adam Homola
116 příspěvků
-
Bohužel je a už i víme proč "Ukázka tomu, že všude se najde partička idiotů"
-
Co co co combo breaker! Ultimate PC player's ass kicker! +100 bodu za tupost!
-
:D
-
Me by zajimaly strilecky volant vs joystick, kterej tym by svuj controller driv rozmlatil a napadnul organizatora :)
-
Kdyz nekde sezenu gumovej vocas a hodim ti ho, aportujes ho? Promin, asi je to mimo tema, ale neco mi rika, ze se to k tobe hodi :)
-
Normálnímu konzolistovi je to naprosto jedno.
-
Přijde mi, ze tady se vzdy vztekaj akorat PC hraci proc nejlepsi hry jsou na tech topinkovačích, ale budiž, asi si musite najit vždy něco *1*
-
Konzolisti teď budou vzteky mlátit do stolu, že jejich hračky jsou o něco méně exkluzivní
-
Tak to jsi na moc webech nebyl. Namátkou: Eurogamer, Novinky, idnes, diskuteri.eu, doupe.cz a další mnohé. Důvodem proč se ti zdá, že je zde komunita taková jaká je, tak je to množství. Přece jenom tady ty diskuze jsou poněkud většího rázu a s větším počtem diskutujících. Navíc systém anonymních diskutérů nahrává tomu faktu, že jeden blázen může klidně vystupovat po 50 nicky a nemusí se přihlašovat a odhlašovat.
P.S: Není to tak dávno Rioto, co jsi jako správná socka somroval nějaký ten kód. To taky o něčem vypovídá;)
Ukázka tomu, že všude se najde partička idiotů: http://doupe.zive.cz/clanek/mortal-kombat-komplete-edition---fanouskovske-pohlazeni-pc-recenze/?showforum=1 -
Copak Risoto, nevyžebral sis žádnej Steam klíč?
-
Je vůbec možný, aby někdo řešil takovýhle hovadiny?
-
Tahle stránka má otřesnou komunitu. Jednu z nejhorších co jsem viděl. A to jsem byl na hodně webech.
-
Miserius právě, že vůbec nejsem malej capart. Tak jsem se slušně zeptal proč ta mínuska. Já bych takový koment nehodnotil protože v něm nic na hodnocení nevidím. To je celé. Jestli se tě to nějak osobně dotklo, tak se ti omlouvám a slibuju, že se tu už na nic nezeptám. Bude to takhle ok ?
-
Petice teda prošla předpokládám. *14*
-
A co jako? My potrebujem tvoje svoleni k minuskovani? Jses jen rozmazlenej capart co se čertí kuli 5-ti mínuskum jako kdyby slo o zivot...Get over yourself
-
Tak to je jasný. Když mi bylo 6 tak jsem taky tak občas choval *2*
-
Miserius musím ti oponovat. Chudák je ten, kdo hodnotí příspěvek který se ani hodnotit nedá. Jenom jsem se zeptal, jestli je ukázka ze hry proti npc. Protože při hře proti hráčům, dělají atmosféru hry hlavně hráči. Nevím jestli by to video vyznělo podobně kdyby ta trojice vlezla do baráku, kde budou zakempovaní hráči a během pár vteřin by umřeli. Ale je to jenom můj názor. Třeba by se to zrovna někomu líbilo víc.
-
Vždycky nejlepší, když má někdy kecy, kvůli mínuskám ... to už se potom mínuskuje jenom z principu. *1*
-
Veskoslav, jo taky mě to už napadlo. Ale zase "Kdo si hraje, nezlobí" *2*
-
Jěště vám sem dám jeden koment, ať máte co mínuskovat. Tak šup šup děcka ! Kdo bude první ?