Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    To je vazne sranda, co se tady (nejen tady) posledni dobou resi, chapu no plakat uz nema smysl kdyz to bude na ten kompl, ( i bez te exkluzivity) tak ted tu prozmenu budeme resit jine veci, failtrollovani se omrzelo ( zda se mi to nebo, je v tom treba zamer nevim, ted sem si vsiml ze vetsinu techle duchaplnosti vzdycky nak rozviri, Veskoslav nic proti jen sem si vsiml, jen muj nazor- treba se mi to jen zda, kdovi *3*. Jinak reagovat na ne vazne nemuze, takze ( nedelam to casto, ale souhlasim.)
  • Jak uz tady par lidi psalo, velmi evidentni kalkul. Jinak si nedovedu predstavit, jak hloupy by musel nekdo byt, aby ho zaskocilo, ze zajimavou hru chteji na vsech platformach.
  • Veskoslav
    Po pravdě? Kdyby bylo na mě a zaplatil bych ten převod, tak bych konzolistům dopřál tituly z pc:)
  • walltar
    Jo představa některých lidí o tam jak se dělají hry je hodně zajímavá. *1*
  • Miserius
    Tady nějakej expert tvoří hry jako The Division v editoru *1* *1*
  • tak u her pro Xone neni divu jestli ji vydavatel vyda pro PC, nebo ne, to uz jen zalezi na tom jake v editoru zaskrtne polozky u volby export xboxOne/PS4/PC
  • Jack1947
    Kdyby to nebylo na pc (RS-PATRIOTS- hodne v nedohlednu) to by pc hraci nerozdychali *15* , takze krom te X one jeste pc aby nikdo nebyl smutny, to ten exkluzivni obsah XOne uz z principu mit musi, jinak by to nestalo ani za rec. 50:50 tedy skoro. *3*
  • kennyB
    Ono to ale trochu naštve, když má vyjít nějaká hra jen na konzole a pcčkáři si tu stěžují. Ale to, že oni mají daleko více exkluzivních her jen na pc, to nevidí. Je to smutný.
  • Tak to samý je s GTA V, že to bude později na PC a stejně se pořádají petice a "nářky" od PC hráčů jsou velmi slyšet. Viz. diskuze zde nebo na zingu, kde se dostali na více než 500 příspěvků. Prostě reklama zadarmo a lidi to nepochopí.
  • Až se tu objeví někdo s pravomocí mazat, smázněte celé tohle vlákno. Díky.
  • Mato1987
    Ak bude division len online záležitosť tak ma to nejako moc netrápi, no ak tam bude aj premakaná a prepracovaná sólo kampaň tak prosím, rozhodnutie to vydať aj na PC velmi vítam, i keď som aj mierne skeptický, kedže viem ako ubisoft vývojári nekvalitne portujú hry na PC...
  • Nevím jestli to tlačítko vymyslel bůh, ale každopádně se mi u Veskoslava a Miseriuse nezobrazuje.
  • sipecka
    To mělo být jako vtipné?
  • Whoossain
    Víš, proč Bůh vymyslel tlačítko "reagovat"? Aby vlákna v diskuzích nebyly tak zavšivený, jako je tomu tady. I když zrovna tohle vlákno by za moc nestálo i bez toho zavšivení když to vezmu kolem a kolem...
  • Paul_cz
    "PCčkáři mohli jen slintat. Ubisoft ale naštěstí nářky a přání hráčů"

Sorry ale takovýhle plky na slušnej web nepatří. Že se na PC verzi dávno dělá a Ubi si jen chtělo zařídit trochu free marketingu muselo být jasný i naprostý bukvici.
  • Ristoro
    Mimochodem u jakých to bylo postů? S jakou hrou?
  • Veskoslav díky za odkaz. "kuba" docela jede a je vidět, že se i vyzná
    "jo ? moc si dovoluješ od nikoho nechyntu ban nebo něco protože mam chytrej antivir avg 2013 a eset smart security 6 jesi budeš nadavat do pc tak ti pošlu bluescreen ! a trojany a nějaky vir co ti zpomalí pc a spáli intel tak dej si pozor "
  • Tak to sorry, ale k tomu bych se v životě nesnížil. A já se divil co to miserius mele. Asi je na čase si založit svůj účet, aby si nějaký chudák nepujčoval můj nick a nepsla hova*iny. Ještě jednou říkám: Žádné klíče jsem nežebral. Šetřím si peníze na hry, které chci, nehraju kdejakou volovinu.
  • Shaker
    Ty mu vykas? To sou veci...
  • Whoossain
    To byla řečnická otázka, na tu nemusíš odpovídat *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit