The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered – recenze
-
No..tak sem to zase dohrál. Raději postopadesáté Gothic 2 NoTR (modded) než podruhé toto. Mrtvý města, mrtvej svět, to co mě štvalo před 20 rokama mě štve furt, nemám důvod dělat side questy, k ničemu nejsou, nepotřebuju cash, odměny jsou na nic, když jsem silnější já, zesílí všichni ostatní. Simulátor nudy na entou. nechápu, že to někdo přehraje dvakrát během 10 let :D Já to dohrál tehdy a teď jen abych věděl. A atmoška sice fajn, ale Morrowing má lepší. A herní náplň má zase lepší Skyrim. Ale stejně se občas vrátím jen k tomu Morrowindu, protože tam nějaký "RPG" věci vlastně fungujou, zbytek je pro mě balast. Kulisy pro nic.
-
Nikdo neříkal, že se bez modů Skyrim nedá hrát. Je to dobrá hra.
Ale s těmi mody je ten Skyrim o dost lepší hra.
Jestli si vanilla Skyrim zaslouží 10/10, tak omodovaná verze je 11/10. 😉
-
chodí to blbě, vypadá to jako hnědej mrtvej odvar něčeho divného .... bože....
-
O genericnosti jsem vedel mnoho let pred tim, nez jsem hru poprve spustil. Umim totiz cist a take umim zadat "oblivion gameplay" do youtube. Co jsem ovsem nevedel, je to, ze je hra taky neskutecne nudna.
-
Nezájem, ten systém levelujeme všichni s tebou mě iritoval už v originálu. Kdyby tak radši předělali Morrowind když už. Navíc to jede pomalu i na silných strojích.
To si teď radši znovu zahraju Brány Skeldalu. Nová verze hry vyšla konečně i na Steamu.
-
Doom RPG existuje.
-
jop presne tak..ze bez modov sa to neda hrat? ja hram pravidelne vanilla verzie Skyrimu a Oblivionu a tie su naj!
-
Urcite ano, lebo povodny Oblivion ma atmosferu ako ziafna ina tes hra.
-
Diky za tip, toto mi uplne uniklo😱
-
Já právě taky sbírám každou blbost co najdu :D
No ale teď jsem zjistila, že koncem května vychází Tainted Grail, který mám ve wishlistu už dlouho, takže se po KCD2 vrhnu asi na toto.Vypadá to jako něco, co jsem původně čekala od Avowed :D...
-
Opravný patch, jo na něčem už fanoušci dělají.
-
Pre mna to bez craft bagu bolo nehratelne hned od zaciatku...kedze som rpgckovy vetesnik a musim zbierat kazdy kamen pri ceste😂... s craft bagom ma to nejaku dobu bavilo, ale potom to zacalo byt dost repetitivne. Ale stale sa k tomu planujem vratit...ked konecne dohram LOTRO, co bude tak za 2500 hodin😂
-
na ESO mám nahráno spoustu hodin na PC a následně i na PSku. Teď jsem to tak rok nezapla, ale občas mám období, kdy se k tomu na chvilku vrátím...většinou když vyjde nový chapter a já pak už nemám tušení, jak se to ovládá :D ...
Pro mě je ale bohužel hra pomalu nehratelná bez toho jejich nekonečného craft bagu, který je součástí placeného členství :D
-
V pripade Bethesdy aj 20 rokov stary engine, ten jediny nieje cyklicky a nikdy sa nemoze vratit, pretoze nikdy neodide
-
A TES Online? Da sa to hrat ako v podstate nekonecny (vzhladom na mnozstvo obsahu) single player sandbox... jedine co tomu chyba v porovnani so severskym Skyrimom je atmosfera😁
-
Tak já bych řekl, že původní hra teď už nemá moc smysl. Ono tohle není remake, ale remaster. Takže je to ta původní hra (až na pár malých změn v systému levelování, který je ale směrem k lepšímu) jen s výrazně lepší grafikou. Takže proč hrát totéž v horší grafice?
-
To já mám ve Skyrimu (Legendary + Special Edition / Anniversary) přes 2 tisíce hodin, to vše jen díky modování. Když člověk ví, co všechno se tam díky tomu dá dělat, už nechce jinak. Nainstalované to mám neustále, je to cca 650 GB. :D
-
Ty bláho, a mně okolí říká, že bych si měl najít holku :D. Pro Vás to asi platí dvojnásob.
"K dokonalosti mi chybí pouze absentující plnokrevný fotomód, abych si mohl tu krásu zaznamenávat dle své kompozice."
Tohle zkusím použít na příštím rande, dám vědět zda to klaplo. -
Co jsem viděl na netu tak to na SD nejede extra dobře, ale tak můžeš to refundovat, na YouTube si můžeš pustit videa ale viděl jsem i nějaká kde tvrdili že to jede 60 fps což je prostě nesmysl a dropuje jim to v soubojích i na 16 fps... fanboys jsou holt na všech platformách 🤷🏻♂️ vyzkoušej a jestli ti to nepojede podle tvých očekávání počkal bych na skyblivion
-
Když vyšla původní hra, bylo mi 14 a vůbec mě to nezaujalo. Byl jsem v táboru Gothic, který mě naopak bavil velmi a navzdory všem pověstem jsem s trojkou už od vydání neměl žádný vážný problém. A pak vyšlo Two Worlds. V TES mi vždy vadilo, že je až moc fantasy (rasy jako ještěrky apod.). V současnosti hraju jen na Steam Decku - má smysl hrát původní hru, nebo rovnou toto? Nic zmíněného v recenzích mi nevadí, před měsícem jsem (poprvé) dohrál Fallout 3 bez módů, který mě ve své době naprosto nebavil. Proto si říkám, že teď by mě ten Oblivion bavit mohl.