Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přesně , blizzard to děla pro lidi, kteří si stěžujou, že to je strašně těžké, a tak jim to zlehčí, ale ti samý nadávaj, že to je zase moc lehké .Prostě malejm blbečkům se nezavděčíš , a myslim si že stejně to dopadne i u TES
  • kdo ví, co vlastně říkal a jak to myslel... a mimochodem, snad každý někdy mění názor - no ne?
  • MrSanta
    Mno, technicky vzato odmítal multiplayer v klasických TES hrách. MMO je něco jiného. Osobně uvidím, jak to bude vypadat a možná i zahraju, přece jen moc možností jak si zařádit jako pořádně hnusný ork není.
    Jsem rád, že to MMO se bude odehrávat hodně před obdobím, které pokrývají single TES hry a nebude tak mít vliv na příběh budoucích pokračování.
  • Neříkám že není a neříkám že nebudou vycházet další :D jen říkám že Howard se nechal slyšet že multiplayer nebude ani nic podobnýho protože to nesnášej a kdesi cosi a teď tohle.. jen prostě se mi nelíbí jak rychle mění svá slova. ALE! nemám nic proti tomu že by bylo vytvořený MMO ze světa TES, právě naopak, sákryš já vždy hrozně chtěla si zahrát s kámošema TES! :D a kdo ví třeba to bude konečně MMO který bude za něco stát! jen doufat že se to nepos*ere.. ale rozhodně neodsoudím něco když o tom nejsou ani žádné informace.
  • MrSanta
    http://static.fjcdn.com/comments/You+don+t+say+_975d86151d9051b3ec9d9d20276dbd0c.jpg
  • Omyl. WOW stále drží spoustu hráčů. Tyhle hráče je potřeba přetáhnout jinam. Je poněkud podivné hrát tolik let tu samou hru, která dle mnohých slov co do kvality výrazně upadá. Nové a lepší MMO je opravdu třeba. První kandidátem je GW2, které ovšem díky pokémonům nemusí sednout všem. TES Online by mohlo být úspěšné. Co se týká SWTOR, dost hráčů se vrací ke svým MMO a této hry nechává. Takže si myslím, že ani SWTOR není tím MMO, na které mnozí čekají.
  • Určitě se mají kde inspirovat: GW2. Jinak naprostý souhlas, jako bych ten příspěvek psal sám.
  • V čem jsou MMO trapné? chci přesně v bodech nejméně 5 argumentů. A vynechat argument typu, že jsou na serverech samé děti či blbci. *1*
  • Proč? Je jasný, že TES SP stále budou vycházet. Ještě teda nejméně jeden díl vyjde. A MMO je v podstatě docela logickým pokračováním série. Vždyť svět TES je pro MMO jako stvořený!
  • Tento krok jsem předvídal před více jak dvěma lety. Dokonce jsem to i psal na několik for včetně tohoto, myslím. Byl jsem tehdy označen za blázna s tím, že TES prostě jako MMO udělat nejde, že je to klasická SP hra atd. *4*

Každopádně si přeji TES MMO už dlouho. SP je dobrý, ale mně už nestačí. Chci i interakci s ostatními hráči.
  • a já měla za to že mmo tak nesnáší a proto ani nebyl mulťák oO jako teda.. nemám z toho dobrý pocit
  • Uz jsou taky nakazeny z MMO, toho jsem se obaval. Melo by se hlasovat o nenazrance roku a ne hry roku
  • nehraj mmo, ale single verzi série, každý má tu volbu, nenech si kazit sérii tím, že budeš hrát něco co se ti nelíbí, máš volbu, jsi rozumný člověk

mmo ze star wars vyšlo a celá série je zničená :/
    vyšlo wow a warcraft je zničenej :/

oni ty původní hry předělali? ne jsou stejné, tak si je hraj, uvidíš že jsou pořád skvělé!

nepochybuji že vyjde warcraft 4 strategie každému se bude líbit
    nepochybuji že vyjde spousta star wars her co nebudou mmo.. nemyslím že série jsou zničené :) je to o volbě....
  • uuuuh a ospechu mmo zalozene na lore z pochybné strategie to bylo jasne ze udela diru do sveta cooo.. jsi mimo a vubec nemas paru o tom co bude mit uspech a co ne, jake kazdej vcetne me.
  • obtížností kiddo, obtížností. dnešní wow(a ano, hraji ho) je výsledkem breku detí a lidí, kteří nezvládaj obtížnost na blizz fórech. brečí brečí brečí a blizz nerfuje a nerfuje a nerfuje..
  • TAK TAK lugale v iranu nejsou zachody

je to na lugaluv prispevek
  • zaslouží zaklinač 2 ale to je vyjímka ostatní max 9 nebo jeste tak shogun 2 ze strategii 10 jsou ale je jich jako safranu
  • Pričom je objektívnou a všeobecnou pravdou, že Irán treba napadnúť a zrovnať so zemou, však?
  • Vavra napiše 100 duvodu proč nenapadnout irán *4* *4*
  • No spasu sveta uz mozu priniest len husiti (ci ako sa to ma volat) pana Vavru.Ja som proste nesmierne zvedavy ako sa jeho hnidopistvo podpise pod tento projekt

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit