Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls MMO se má oznámit v květnu
16.3.2012 | Adam Homola
82 příspěvků
-
Bože proč tu krmíte toho trola?
-
Jako proč ne, klidně bych to i zkusil a mohlo by to být i dobré, ale tak stejnak čekám na W40k online...
-
Pevně doufám že to není on...
-
Jak jsem už psal, v to doufám. *3* *3*
-
Ale prosím tě, tohle určitě není Vávra.
-
USA už varovala Irán, že na ně vletí takže je tu co nevidět
-
Já si tedy pod: "Vlastně ne, je to s*ačka nejvyššího kalibru, stejně jako ME, AC a SW:TOR. Ámen." názor vyslovený civilizovaným způsobem nepředstavuji, ale budiž. A snahou o snižování úrovně těch, kdo s vámi možná nesouhlasí, to nezakamuflujete. Kvituju, že dokážete na hlas říkat, co si myslíte, ale to je tak všechno. Hezký den. *3*
-
Podplacené nebo ovlivněné, ano... Dnes si žádná hra desítku prostě nezaslouží.
-
V tom případě ME má koupený recenze taktéž ? Tady mělataky hra 10/10 a 9/10 jednička.. (Vlastně ty tvrdíš že i váš web je podpalcenej? nebo "ovcovitej"? to není moc kolegyální ...)
"Nebo vlastně každá hra co má 10/10 má podpacené magazíny už chápu." -
Pak doufám, že se III. světová velmi rychle blíží...
-
MMO je budoucnost videoher
-
Pouze jsem civilizovaným způsobem vyslovil svůj názor. Pokud to považovat za flame, tak leda z důvodu nedostatku nadhledu jiných uživatelům, kteří se nedokáží smířit s tím, že hrají sterilní hry jak přes kopírák určené pro amíky a jejich soudruhy. Prostě nemají úroveň a neumí si to přiznat. *5*
-
Nezbývá než doufat, protože takhle bagatelizovat celou sérii, jako to předvedl níže v tom komentáři, tak bych k němu musel ztratit poslední špetku respektu a označit ho jen za dalšího z dlouhé řady haterů. Tím se nezastávám LOBOCOP, což je pro mě obdobný případ vyvolávače flamu, ale u pana Vávry bych čekal trochu víc... *9*
-
Samozřejmě, že to není bez důvodu - Je to totiž vše podplaceno a ovlivněno... Zkrátka je to TES, takže si zaplatili pár herních plátků a zbytek se s desítkama přidal samovolně, aby nepřišel o čtenáře.
-
Od vývoje hry Mafia 2 jsem se distancoval dlouhou dobu před jejím vydáním.
Skyrim je dobrou hrou možná pro dnešní sterilní konzumenty, kterým již pojem "kvalita" zhola nic neříká. Zbaštili jste to i s navijákem, takže se teď Howard někde opaluje zavalený chechtákama a chystá ultra-mega-epik MMORPG, proti kterému bude SW: Galaxies dotaženým počinem bez jakýchkoliv bugů. *5* -
Bože, proč musí všichni z parádních sérií delat trapný MMO...
-
Nechci chytračit, ale Danny_TheSavior_Vavra Dan Vávra nebude...
Jestli je.... http://tinyurl.com/6a2cpa9 -
Až udělš lepší serii jak AC a ME nebo Elders Scroll (a prodáš toho minimálně stejně) tak tu dělej trolling do té doby můžes jen šoupat nohama... (Ta hra asi nemá všude bez důvodu 10/10 nebo 9/10 MAJ GAT !!)
-
Aha, tak to potom jo...*7* To je jen krok před stádiem, kdy se před universálním pojmem "s*ačka nejvyššího kalibru" neschová žádná hra.
-
*7* to je jednoduchý Dane, skyrim má koule a zaslouženě od většiny magazínů dostala 10/10. To neni žádná konspirace, to je o tom, že ta hra je prostě zábavná, a když tě ta hra baví, tak se na detaily typu klenba neni vlastně z fyzikálního hlediska klenba, můžes vy*rat.
mafie 2 je zfušovaná v tom, že lidi se na to těšili jak malí a nakonec to má jenom celkem pěknou grafiku, smrk vypadá jako smrk, i hajzlíky tam jsou, ale herně je o h*vně a to je podstaný. Vždyt tam jenom můžu jezdit jak k*kot za šipkou a hrát to jak úchylnej film, kterej navíc ani neni originální...
*12*